Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD potvrdila Radeony R 300 na červen, Opteron A1100 odkládá

ech, kto na leto bude kupovat novu grafiku? blby datum si vybrali

+1
-20
-1
Je komentář přínosný?

Leto je podľa mňa super dátum (lepší sú už len vianoce), školákom sa začínajú prázdniny, niektorý aj za vysvečko dostanú odmenu...možno aj v podobe novej GK alebo PC :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

ako, som magor do hier cca 25 rokov(teraz drtim Pillars) ale prezit leto v izbe...to je hriech :)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

No, víte, vono existuje takové zařízení, klimatizace tomu říkaj…a u dobře zatepleného domu tam ani moc tepla z venku nejde, takže to nějaká rozumná jednotka bez potíží utáhne i s rozumnou spotřebou.

Případně spousta vesniček je v různých vlhčích/chladnějších oblastech, a zejména jedná-li se o starší domy se silnými zdmi, tak tam je v létě v pohodě chládek.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

nie zly koment, ale skor som to bral z toho hladiska, ze ked je leto, tak vytiahnem bike, pojdem na vodu, a podobne aktivity
btw, klima je humus - otrasny vzduch to robi v miestnosti

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

De gustibus non est disputandum. Je-li venku 35 °C ve stínu a úplně jasno, tak je o zdraví vůbec lézt ven, natož někde zyklounit, takže celkem chápu ty, co zůstanou v klimatizované místnosti.

Jinak ovšem radši „otrasny“ vzduch co má 20 °C než „neotrasny“ co má 40 °C, ať už tím myslíte cokoli.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

nemusime si vykat

bezny vzduch z klimy je pre mna suchy a smrdi mi
inac bezne u nas doma (v dome)v lete robime (a funguje to) tak, ze celu noc a do cca 8.hodiny rannej vetrame, potom sa vsetky okna zatvaraju a stiahnu rolety na tej strane, kde svieti slnko

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Mě klimatizace smrdí když přestane chladit a jen fouká větrák, totéž dělá i v autě, nejspíš nějaké filtry nebo hadice uvolňují rozpouštědla. S vlhkostí nemám problém, používám mobilní jednotky kde je potom chladicí vzduch vždy hnán přes kondenzát, který zpětně odpařuje. Potíž je spíš když to člověk nechá foukat na sebe, to ho pak vysušuje ten samotný proud vzduchu.

Při dostatečné izolaci a současně není-li tam zdroj tepla to má smysl, v opačném případě je za chvilku uvnitř tepleji, než venku. Doma pod stropem to vždycky bývalo něco…tam jednak až tak po půlnoci mělo smysl vůbec otevřít okno, protože venku už bylo chladněji, a trvalo tak do tří než se vychladila místnost. Po poledni už pak zase přes okno bylo jak ve skleníku.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

a neco o tom jak si AMD vedlo financne? konkurence otom pisou a tady jako by se nic nedelo, pritom jednoduchou matematikou se da dojit k cislu ze AMD ma na provoz pri soucasnem stavu jiz jen asi rok a pul, a pokud se vysledky nezmeni, tak nebude mit na provoz a jeste na krku dluh cca 2.5 miliardy

+1
-23
-1
Je komentář přínosný?

tak im pomoz, a kup aspon 4x R9 390x ked vyjdu

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

a k cemu by me byli?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

budes moct mat moralne pravo pitchovat v kazdej diskusii, ktora sa tyka AMD, ak to tej firme nevyjde :)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

mezi fanousky amdde casto pozoruji snahu podporovat prodejnost spatnych produktu spolecnosti, zatimco zlepseni stavu se vzdy dosahne pravym opakem - tedy donutit firmu k trznimu chovani prijit s necim lepsim...

+1
-21
-1
Je komentář přínosný?

chces mi povedat, ze ak sa potvrdi, ze R9 390X bude lepsi produkt(vykon/cena) ako gtx 980, popripade rozdiel medzi r9 390X a gtx 980TI bude 0,prd nastane v zelenom tabore osvietenie a tu r9 si kupia? ci sa zase budu hladat dovody, beznemu amaterovi(hracovi) nepodstatne (gameworks v par konkretnych hrach, ktory prida uplne nove genialne vyhladzovanie, logo nvidia na karte, a pod.)
(kto nechce, hlada dovody :) )

btw, niesom fanusik amd, som fanusik vykon/cena

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nest:
1. Jsi evidentěně zfanatizovaný - označit globálně výrobky AMD za špatné, to už fakt musíš být hodně mimo objektivitu.
2. Tržní chování AMD je podle počtu afér určitě lepší než nVidie
3. Tržní chování - cena - je AMD většinou výhodnější
Jediný s čím s tebou souhlasím je, že by se AMD měla víc prodávat, takže vyměnit dlouho kritizovaný marketing (možná by stačil šéf marketingu, ideálně který "má koule" na to něco změnit)

BTW: k DýDý, asi si nečetl jeho poslední článek k noťasu s nVidií 980, že? Docela ji vychválil, takže to s ním není tak špatný, jak si někteří myslí.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

DD: může do nebe vychvalit co chce, stejně je to magor (a to je možná ještě urážka magoru).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Skaven & Wendak: panove panove, jen klid, praskne vam zilka. Trochu zpomalte ve svem svatem nadseni, a prectete si jeste jednou, na co jsem reagoval. Pokud skaven stepanovi radi, at si koupi R390 presto ze mu k nicemu nebudou jen kvuli nejakym pseudomoralnim posilenim, pak je to stejny pristup, ktery kritizujete sami.

Jinak Skavene, jestli je tvym jedinym meritkem kvality pomer cena/vykon, pak se jedna opet pouze a jen o tvuj osobni nazor, ktery osobne povazuji za politovanihodny, srovnatelny s konzumenty ceskeho aidamu povazujice francouzske syry za nechutne predrazene. Sejra jako sejra, dulezity je kolik stoji deset deka, zejo? Kazdej kdo to vidi jinak je exhibicionisticky radoby snob, tak nejak?

Wendaku, z kontextu ti musi byt jasne, ze neoznacuji vsechny vyrobky amd za spatne. Na to kuri oko sis slapl sam.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

zase, otvorene si povedzme, ze francuzky syr automaticky neznamena dobry syr, kto tvrdi toto je len neznaly veci :)

btw, pomer cena/vykon som dal pre ludi, ktori pouzivaju karty ako amateri, tam uvidime, ako si povedie 300.kova rada

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že máte zcela chybnou představu o pojmu nejlepší výkon za dobrou cenu a pletete si to s pojmem "chci to nejlevnější ať je to co je to". Takže u sýrů by to přirovnání bylo, že si vybere francouzský sýr který považuje za skvělý a jako produkovaný v Abbaye de Saint d Abondance je levnější než ten z Pyrenejí (který je mu dost podobný a spousta lidí nepozná rozdíl). Eidam prostě není nejlepší výkon, tečka.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

btw, este jedna poznamka, preco R9 390X povazujes za zly produkt?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ze amd bude mit v prvnm kvartale jedny z nejhorsich cisel v historii se tu psalo nekolikrat,, prvni mi google nasel http://diit.cz/clanek/amd-prezasobila-distribucni-kanaly
asi nemaj zapotrebi delat clanky "ja sem vam to rikal !!!" jak nekdo a psat o tom popaty

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

jj asi tak od toho já sem to říkal nebo já první sem informoval a pod jsou tu jiný bulvární plátky :-D

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

no a jak se ji nepovede dobře tak ji prostě třeba SAMSUNG nebo jiná velká společnost koupí :-) Potenciál technologie i patenty jsou nedocenitelné.... takže se nebojím toho že by tyto produkty úplně zanikly... přinejmenším grafiky určitě přežijí...

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.