Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Tabletový Temash je prý čtyřjádro, zvládá DIRT ve Full-HD plynule

Tá hra nebola Dirt 3, ale DiRT Showdown at 1080p (at low quality settings) v hernom režime Joyride (bez ďalších pohyblivých automobilov).

Skúšal som to cez víkend nasimulovať s VIA QuadCore L4700E 1.2GHz (40nm TSMC) + VIA Chrome 645/640 GPU (40nm TSMC) a v Joyride to išlo tiež plynulo, ale akonáhle som dal preteky s autami už to trhalo. Samozrejme pri oveľa vyššiej spotrebe ako aj TDP.

Celkovo však Temash a Kabini vypadajú veľmi povedene a chce to dostať ich čo najskôr na trh. Avšak bude to až najskôr v Q2/2013 (možno nejaká vlaštovka koncom Q1).

Inak pcper.com malo komplexnejšie video:
zdroj: http://www.youtube.com/watch?v=CV-U50Viv_k&feature=player_embedded

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to třikrát hurá. Teď už jen doufat, že se s tím bude dát koupit nějaký přístroj a ne jako fail Hondo. Aspoň jeden. Plošíííím plošííím

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ta záhada by mohla spočívat v konfigurovatelném TDP.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Třeba je to mnohem prostší - dual ULV Tamesh do 5w (A4) pro mobilní sféru a quad (A6) všechno ostatní. Pokud se nepletu tak to takhle mělo být odzačátku. Co vlastně tepe uvnitř toho tabletu je otázkou, navíc je to prototyp takže může být na hony vzdálen od finálního výrobku. Quad v tabletu se mi zdá jako zhovadilost (kor po těch dvou failech) nicméně by ho amd potřebovala jako sůl (a nejen amd - vždyť tu jsou jen atomy nebo i3/i5 v $1000 class) jestli to myslí s tablety opravdu vážně.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak víme, že i přístroj s Hondo fyzicky existoval :) Na tohle si rozhodně počkám. Ještě něco s 6.5" - 7.5" a beru okamžitě, dosavadní už potřebuje po těch 6ti letech vystřídat

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No jestli se vůbec někdy dočkáme :)
Jinak poslední zprávy říkají, že Temash opravdu obsahuje konfigurovatelné TDP a navíc ještě využívá technologii PowerPro od firmy Calypto pro analýzu RTL clock-gating. Úspora z této technologie je -20% (prý).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V podstate aj mininotebookové AMD E-450 1.65GHz + Radeon HD6320 to dá (samozrejme pri inej spotrebe a TDP):
http://www.youtube.com/watch?v=0lDwxtGDyYk
http://www.youtube.com/watch?v=7I-k0cPXAkc

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.