Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD uvádí procesory Athlon Neo X2 a Turion Neo X2

"(bylo by tedy vhodnější jej nazvat Sempron Neo X2 ;-)" mozna ne protoze pokud by meli HW virtualizaci tak je logicke ze to pojmenovani je Athlon Neo x2 -> protoze semprony(aspon soucasne) HW virtualizaci nemaji tak aby v tom nebyl zmatek

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

dizz. Když si odemkneš AMD Sempron LE-140 na Athlon II X2, možná budeš mít i virtualizaci :) http://lidednes.webnode.cz/news/jednojadrovy-amd-sempron-140-za-900-kc-s...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hurá, konečne niečo čo sa dá nazvať dobrý základom do lacného a úsporného netbooku.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jj,to som si prečítal ale myslím, že časom nahradia aj jednojadrové Neo v segmente ultratenkých notebookov (+/- netbookov). Bola by škoda keby tak neurobily, s podstatne výkonnejším Neom pri zachovanom pomere dobrej spotreby by mohli zamiešať karty na trhu. Stačilo by pár testov ktoré by ukázali ich skutočný výkon a potenciál.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pouze do Prumyslovych masin? Tak co je potom toto?:http://www.amd.com/uk/products/notebook/processors/athlon-neo/Pages/athl... pise, ze NEO je platforma por "ultrathin notebooks" a Turiony jsou vicemene pouze do notebooku.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bych EK zrušil. konečně něco co bych si koupil a ono to není pro end lever usery. btw AČR spíš používá Motoroly Freescale(?)0,5-2W.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.