Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD uvedla A-Series Fusion APU „Llano“ pro notebooky a první čipset s USB 3.0

Kdy končí NDA pro Llano na desktopy ? Pokud to neni tajné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, je to zřejmě tak tajné, že se nám s tím nikdo nepochlubil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aha to jsem nečekal. Myslel jsem, že je něco připravené pod pokličkou. Marketing AMD opět naprosto tragický.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No NDA je snáď o tom, že nemôžeš vyzradiť nič, ani dátum konca NDA :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zalezi od NDA. Nektery ti muzou zakazovat i informativne dejchat a nektery jsou docela rozumny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Většinou, když na něco NDA máme, píšeme v nejhorším případě takové ty řečičky jako "my nesmíme ani naznačovat". V tomto případě však bohužel není naznačovat z čeho. Takřka beze zbytku to shrnula poslední věta od LewiT. A osobně se domnívám, že vím, proč tomu tak je. Ono když vystavíte slajdy, aniž byste porušili NDA (protože slajdy vystavil někdo jiný, od nějž to převezmete, čímž neporušíte NDA) a na vyžádání je odmítnete odstranit, tak se pak na druhou stranu nemůžeme divit, že máme informace téměř výhradně až z "dalších rukou". Ona teda z mého pohledu ta komunikace mezi AMD a informačními weby (dobrá, námi, ať nekecám za ostatní) začala jít do řiti ihned poté, co AMD v podstatě "zrušilo své vlastní marketingové oddělení", s nímž byla komunikace skrze tehdejšího mluvčího Tomáše Bučinu naprosto luxusní a navýsost pochvalovaná z obou stran (měli jsme slajdy ohledně uváděných produktů s trochou nadsázky řečeno pár minut poté, co byly uloženy jejich finální verze). Teď je na to outsourcing a outsourcing obecně podle řady mých vlastních zkušeností téměř vždy stojí zavyliž(_!_) (čest výjimkám, tahle mezi ně ale nepatří).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak abych jen nekřivdil (i když nevím jak - tím, co teď napíšu), tak v 16:11 nám dorazila "od AMD" (tedy od místního zastoupení) tiskovka o uvedení AMD Fusion A-Series APU pro notebooky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi čtou místní diskuze ;}

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak určite!
Ale i tak im to trvalo: Zrejme zlyhalo (zostalo nevyužité) separátne zpracování úloh CPU a GPU v APU tak preto sa to spozdilo až o 16:11 :o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já bych to shrnul na poměrně krátké a výstižné tvrzení, že jim to prostě nefunguje efektivně :).

Nicméně i AMD jako celek je prostě jedna velká mlha. Mrkněte se na ark.intel.com a srovnejte to s products.amd.com - ten rozdíl je do očí bijící.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Bavíme se o testovací platformě s nejpomalejším procesorem z uvedených, A4-3300M."
No, najpomalší je podľa tabuľky A6-3400M, dokonca aj grafiku má najpomalšiu (až teda na to, že je štvorjadrový). Neviem koľko jadier vie využiť spomínané zaťaženie procesora (tipujem jedno), ale ak má pri svojej (ne)rýchlosti väčšiu spotrebu než tá A4, tak je to dosť na nič.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.