Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD vysvětluje strategii mobilních Radeonů HD 7000M

nic proti tehle samotne newsce, ta je celkem uzitecna, ale neni toho AMD nejako moc? z poslednich snad 25 zprav je 13 o AMD (spocteno zbezne, takze +- autobus). nejak se to s ostatnimi weby, co znam, nekryje. tam jsou vsechny mozne znacky vseho mozneho a nemozneho. a u vas mam pocit, jako by AMD zabralo 3/4 vystavni plochy CESu a ostatni vyrobci se mackali na 1/4. nebo se tady z toho stava AMD blog?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Už na podzim jsme upozorňovali, jak letošní zima a jaro budou vypadat. CES neCES, AMD vydává novou architekturu grafických čipů, řadu 28nm desktop grafik, novou generaci mobilních grafik, novou generaci ULP čipů pro tablety, androidí tablety, Trinity pro notebooky, ultrabooky i desktop, druhou generaci Bulldozeru (Piledriver) a řadu nových technologií k tomu (Lightning Bolt, VCE, DDMA...). Intel oproti tomu nemá nic nového krom nevydařené demonstrace 3 měsíce vzdálené Ivy Bridge, Nvidia také stále nepřišla s ničím novým. Až Intel nebo Nvidia uvedou stejné množství novinek, bude jim v věnován stejný prostor. Už teď slučujeme informace, kterým zahraniční tisk věnuje samostatné novinky, do jedné zprávy.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

to je dost slaby okecavani. ces byl letos plny spousty novinek, od spousty realnych i konceptovych ultrabooku, pres spousty thunderbolt zarizeni (velmi zajimave treba externi boxy na grafiky), gigabyte se cinil, msi se cinilo, objevily se zajimave mobilni novinky .. atd., atd. a pro maly hint, jak to opravdu bylo, zkus mrknout treba sem: http://www.anandtech.com/show/5418/ces-2012-recap-the-week-in-review nebo na hezka shrnuti na extrahardwaru

to proste neokecas. cervena se tu

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"gigabyte se cinil, msi se cinilo" - v seznamu těch ~100 položek vidím Gigabyte 1× a MSI 2×. Troufám si říct, že jsme těmto dvěma firmám věnovali víc než 1 či 2% obsahu. Z mobilních novinek věnoval AT nejvíc prostoru smartphonům, kterým se nevěnujeme vůbec (maximálně na úrovni sporů jejich výrobců). Většina předváděného zboží ve skutečnosti nebyly novinky, ale hardware, který byl známý již v loňském roce a kterému jsme se již věnovali. Ale i to jsme už rozebírali: http://diit.cz/clanek/letosni-ces-prevazne-ve-znameni-rekapitulaci-znamy...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"hardware, který byl známý již v loňském roce" presne plati i na vetsinu toho amd junku, o kterem ta polovina news je. ne snad?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

NV snad robila daku predvadzacku? AMD predvadzalo produkty o ktorych sa pred tym hovorilo. NV o tych svojich zatial len hovori.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

proc do toho tahas nvidii? je spousta vyrobcu, o jejichz produktech se vedelo uz driv a ukazovali je na cesu. me by zajimalo, proc jine news ignoruji a nebo "slucuji dohromady" a o amd pisou kazdou kravinu jako samostatnou .. i kdyz to je vlastne recnicka otazka, kdyz odpoved znam LOL

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ať se ti to líbí či ne, AMD, Intel a nVidia jsou "primární" výrobci, tj. ti, kdož opravdu vyvíjejí nové věci. Při vší úctě k Asusu, GB, MSI a spol., to jsou už jen lepiči součástek (ano, teď trochu přeháním) a prodejci "consumer produktů."

Znova: nemám nic proti těmto výrobcům. Ale vývoj v IT (po HW stránce a z pohledu domácího uživatele) určují zejména tyto společnosti (opět trochu mírně křivdím IBM, HP a Applu).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

hm, me treba externi box pro grafiku od msi prijde jako hodne zajimava vec. nejak mi nepripada, ze je tezky hledat priklady, ktery vyraceji, co tvrdis ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

teroristo, ty ses musel v minulém životě jmenovat McCarthy. Nechceš založit výbor pro neintelí nebo ne-nVidia činnost? :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Sakra, nechceš jít svými řečmi terorizovat lidi někam jinam?! Čím dál tím lépe! Vzteky rudý potírač všeho "neIntelího" a "neNVidiáckého" jsi především ty.
Já si rád počtu o jakýchkoliv novinkách, a stejně tak spousta dalších. Čím víc tím lépe. Teď se činí AMD tak je to vidět i na článcích, příště přijde s vlnou novinek zase někdo další.

Ty si dej studenou sprchu, něco dobrého, a dej se pěkně do klidu.
I když, třeba je u tebe každá rada drahá. Třeba máš to své prudění všech a všude jako drogu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslim si zeby Intel alebo AMD boli nejako preferovani ... ked Intel vypustil Sandy Bridge, cely internet bola asi jedna konspiracia, a na titulke boli snad 2/3 sprav o Sandy Bridge. Momentalne je aktivnejsie AMD. O 3 mesiace bude vsade Intel, ak sa svet neuslinta z nejakeho noveho iZariadenia.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

az vydaj nVidia Keplery, tak se to tu bude jen zelenat. budes si na to snad stezovat? ja myslim ze ne, tak zalez do nory jestli se ti soucasnej vyvoj nelibi

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.