Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD zvolila Sapphire globálním distributorem karet FirePro

"Nijak ale neovlivňuje velké OEM partnery, ti nadále mohou karty FirePro do svých strojů kupovat přímo od AMD." Inak povedane TMSC vyrobi pre AMD chipy ,ten ich preda do Saphire.Saphire preda hotove Firepro karty do AMD a nakoniec AMD preda "uz svoje" karty velkym OEM partnerom ?

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Má to být distributor, o výrobci tam nic není, takže bych to spíš viděl tak, že TSMC čipy, někdo pro AMD karty (třeba i ten sapphire, ale kdo ví, já ne), a AMD karty do distribuce Sapphiru a velkým partnerům.. No ale pokud je Sapphire i vyrábí..... to si někdo dobře namastí kapsy....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

AMD vyvine graficky cip, zada vyrobu TSMC a GlobalFoundries, oni uziji urceny a vhodni vyrobni proces, vyrobi cip, nasledne ho dodaji AMD pro testovani a Sapphire, ta vyrobi nam zname OEM AMD predvadeci karty, nasledne po vyprseni informacni lhuti NDA zacne dodavat karty jak pro bezne uzivatele tak tridu FirePro pro Profi-Segment(100%), urcity % objem vyrobenych FirePro na zaklade smlouvy proda AMD a ta je doda svym velkym OEM partnerum.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.