Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Anatomie Playstation 3

Jak muze nekdo vychazet z porovnani touhle metodou , nechapu ...

- nejedna se o stejnou hru (na XBOX 360 - RR6 , na PS3 - RR7)
- Je to foceny digitalem z ruky (rozmazani obrazu u PS3, ehm)
- Na IGN naopak hodnotili vizualni stranku RR7 na PS3 jako vynikajici
- Tyhle obrazky jsou uz na netu pekne provareny a da se rict ze zpochybeny
- PS3 je 1080p , XBOX360 720p

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nezlobte se na mne ale když to tak vidím takhle vyfocený tak vzhled je úplně hroznej. Design tak z 80 let minulého století. Tedy to je můj názor a nechci vyvolat flame. Nehledím na výkon.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno, ono se jedna de-facto o tutez hru, takze srovna to jde. Co se rozliseni tycem tak ano, PS3 pocita vice, ale zase se to odrazi ve vyslednem dojmu, kdy i mne se spise zamlouva Xbox. O tom rozmazani bych pomlcel, protoze fotit takovou televizi neni vubec snadne.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

nj PS3 neni takovy delo jak se cekalo :)) hold Geforce karta na bazi 7 je ekna mrdka i sam sef Nvidie to uznal kdyz prihlasil ze vsechny grafiky pre vydanim 8 byly jenom tapanim :)) hlavne ta kvalita ANISO je na Nvididch radi 6 a 7 desna fuj fuj :)) apson ze ta rada 8 vypdaa velice slibne

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

-T-
snazis se obhajit, ze RR7 na PS3 vypada hur, nez RR6 na X360?
Shaquille

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty horní obrázky jsoou prohozený stačí si všimnout toho loga (to oranžový) ve výřezech a ve full.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Xmichal: ale popisek je na nich ok :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Aha tak to se mi mozna víc libi to PS3 ....ten xbox je takovej tmavej.....ale zalezi jak je to foceny

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ne, jen je tohle srovnani (fotky) na internetu snad na vsech serverech co se trosku zajimaji o IT a vsude se vede velka diskuze...

Je jsem pridal par faktu :)

- Nechci rikat jestli je RR7 horsi nez RR6 , protoze mne se treba zda ta PS3 a RR7 lepsi , ale je to ciste osobni pohled ...

- Ano, je to problem fotit televizu, uz proto bych to nebral jako objektivni... protoze se proste neda dodrzet stejnych podminek.

PS: a priznam se ze je mne bliz PS3 a to hlavne diky nedavno potvrzene moznosti menit HDD za jakykoliv jiny a hlavne oficialni moznost dat si tam linuxovou distribuci. Na coz jsem velice zvedavej.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

..tyhle fotky jsou podvrh, probira se to snad na kazdym foru..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Odkaz na recenzi je chybny, ma tam byt http://www.cdr.cz/a/17761/10 :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 -T- nojo, ale kdo is za 100kkc koupi telku co tech 1080p zvladne? stejne to budou vsichni hrat na 720p....a ty fotky jsou taky ze stejnyho zobrazovace....kazdopadne je to srovnani onicem

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jj presne tak - je to srovnani o nicem

jen me zarazi, ze se toho vsichni tak chytli a je z toho stvanice na PS3...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No ja si myslim ze sila PS3 co se tyce hrubeho vykonu je samozrejmne vetsi ale podle chovani a oficialnich slov spousty vyvojarskych studii je proste na prvnim miste XBOX 360 a co se tyce hratelnosti exkluzivit a grafiky BUDE X360 porad ve vedeni!! Tak to je a bude. Jsem prodejce konzoli a i zatuhli playstnaci uz prechazeji k X360 i ty ktery by nikdy na X360 nesahli. Uvidite sami! X360 ma samozrejme taky vyhodu v tom ze uz se spustila u nas v CR ceska podpora a v dohledne dobe by se meli delat na X360 hry v CZ privni prukopnik bude VIVA PINATA ktera bude mit vse psane v CZ. Na PS3 mozna FIFY a NHL vice asi nepocitejte! Good luck SONY (ps: prohrany boj s MS) XBOX LIVE je bezkonkurencne resen a jestli ma PS3 Linux nebo ne, herni zazitky z XBOX LIVE jsou jedinecne!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

HACKER 360 CZ: s prominutim, ale vas prizpevek zni prilis jako citat nejakeho pohlavara z marketingoveho oddeleni Micorosoftu, nez aby byl jeho obsah jakkoliv pravdivy ... :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Úžasný stroj, jen škoda toho vzhledu -- nikdy bych neřekl, že zrovna Sony je takového hnusu schopné. Kvůli univerzálnosti bych mu ale dal asi přednost před Xboxem. Přeci jen už si brousím zuby na 1080p zobrazovač. Jen doufám, že se brzo najde způsob, jak na něm kopírovat hry :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Srovnávat podle fotek, je o ničem, obzvláště když se jedná jen o jednu hru. Nehledě na to, že když jedna firma vyvýjí hru na 2 různé konzole, neznamená to, že odvedou 2x stejně kvalitní práci. Osobně si myslím, že zamakali na verzi pro konzoli, která vyjde dřív tzn. Xbox360.
 
2 HACKER 360 CZ: já být prodejcem konzolí, tak před vánocemi taky vychvaluji Xbox 360, kterou mám na skladě a ne PS3 která vyjde za 1/2 roku.
Příští vánoce bude best of PS3 , že ano :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nejde jenom o tu jednu hru. Na gamesotu recenzovali Call of duty 3 na PS3 a oproti xbox360 verzi jim prisla slabsi. Pry ma na ps3 men online moznosti a oproti xbox360 verzi trha. Ja jsem teda po prohlasenich firmy sony cekal, ze z konzole, kterou vydaji rok, respektive rok a pul po novem xboxu mi spadne celist. Zatim se nic takoveho nedeje. http://www.gamespot.com/ps3/action/callofduty3/review.html?sid=6161718&a...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

- Jiste ze ps2 uzivatele "prechazeji na XBOX360" protoze je to zatim jedina konzole u nas na trhu a jeste dlouho bude... A verim ze uzivatele konzol uz chteli hrat na necem "next-gen"

- Herni zazitky muzou byt na XBOXu vynikajici, to neberu , ale porad neni s cim srovnavat... (u nas)

- O CZ podpore chystanych her na XBOX vim, a jsem rad ze to tak bude a doufam ze jich casem bude vetsina. Nicmene je jasne ze na PS3 budou take a ohanet se stim ze na PS3 bude tak mozna FIFA a NHL je onicem... Nebo jste jako prodavac konzoly vedel pred rokem rokem, ktere hry budou mit na XBOX 360 ceskou podporu?

- Taky souhlasim s nazorem, ze ne vzdy se podari udelat hru na obe konzole stejne a vzdy tam take muze byt tlak od jedne nebo druhe velice vlivne spolecnosti na nejake "exkluzivni efekty"...

- Proto rikam znova - Delat zavery je jeste moc brzo, to se uvidi tak za rok . Vse zalezi na tom jak jsou schopni vyvojari her a co dokazi z konzolle vyzdimat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V boji Xbox360 vs PS3 je uz davno jasny vitez. Ten kde pujdou paleny hry. A nevim nevim kolik palicu presedla na blue-ray...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

werer > Souhlas

ale zase bych to tak neodsuzoval stim BD. Za rok ci dva muze byt cena BD vypalovacky a media na podobne cene jako dnes dvd...

Jo a nikdo nerek, ze ty hry nepujdou hrat primo z HDD (kde v PS3 muzu mit treba 320GB)

Myslim ze jak se ktomu dostane nejaka hodne dobra skupina hackeru , bude se jeste sony divit co ta jejich masinka dokaze :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nemohl by na tom jet i Windows Vista?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Byl jsem v Japonsku. Ta čelist vám spadne, protože ten rozdíl v 1080p je obrovský. BTW většina lidí se shodla, že graficky je PS3 nejlepší( a nebyli tam jen JAPONČÍCI :) ) Uznávám, že XBOX 360 má skvěle propracovaný LIVE. A design PS3 je velmi elegantní až noblesní-počkejte až PS trojku uvidíte.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ivoschek: To rád slyším :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No asi jediny prinos ma mechanika Blue-ray, ostatni uz je zastaraly ted

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja bych tomu 1080p zas tak nefandil. Nejlevnejsi Tv ktera ho zvladne stoji kolem 100 litru. 720p jeste nejakou dobu bude vladnout svetem, aspon v nasich krajich.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tv v 1080p bude příští rok daleko více dostupné. Víc nemohu prozradit, ale mám to z první ruky :) BTW na Wii se hraje skvěle. Zkoušel jsem tenis a velmi mě to bavilo (nejen mě:) )

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Já klidně a hned.
Resident Evil, Silent Hill, Final Fantasy atd.
Rozhoduje nabídka kvalitních titulů a tam vždycky Sony vedlo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Celkem by me zajimalo, jak je realizovane pripojeni na internet ? Nikde jsem se to nedocetl. Je to ADSL, vytacene ci jak ????

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ja kupuju tyto vánoce Xbox360 a příští PS3 a nehaňte se :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Twigy: pripojeni je realizovany pres sitovou kartu(gigabit) pripadne pres WIFI.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

scot666: To uber... 42" Toshiba 42WLG66 stojí 57000 a 40" Samsung LE40F71 stojí 64000. Jak naznačil Ivoschek, do roku to klesne na polovinu a televize s debilním rozlišením 1366x768 půjdou konečně do řiti.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Dle oficiálního vyjádření SONY na dealerské konferenci má přijít Playstation3 v březnu 2007. Nebude to letos na 100 procent, bohužel. Jinak se bude vyrábět růžová PS2 a růžový PSP2 - prý pro naše něžné polovičky (nebo 4%tní menšinu?:). Ale zase nám sdělili že bude už v tom březnu počeštěna většina her, prý se na tom pracuje. Jo a viděl jsem to v akci, sice přez projektor, ale kvalita je dost dobrá. Jo a PSP2 můžete použít třeba jako zpětné zrcátko - funguje to také na jedničku.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ComputerConsulter:
Jak to prosim tebe myslis s tim PSP2 jako zpetnym zrcatkem? :D
Radsi rekni, jak to bude s tim Linuxem na tom PS3, a s podporou periferii (napr. USB klavesnice, mysi, etc.), kdyz mas info primo od zdroje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lidi potrebuju nutne pomoc chci se zeptat jaky je rozdil pmezi ps2 tim starsim a vetsim a mezi ps2 slim(ten hubenej)
odpovedi nejlepe e-mailem:ValesT@seznam.cz  dekuji!!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

PROSÍM CHEATY NA TOMB RAIDER 2, VŠECHNY ZBRANĚ DĚKUJI !! PS 1

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.