Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Antivibrační rámeček s chlazením Vibe Fixer PRO od Sharkoon

Antivibrační rámeček pro SSD :-) Pěkné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládám, že na hlasitý seek to nebude mít vliv. Mám 1,5TB disk od samsungu a je to nejhlučnější část mého PC. Mlátí to v něm jakkdyby šrotoval obilí

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No mozes skusit Silentmaxx alebo podobne riesenia, ale rataj s tym ze cena za to stvrt kila hlinika je niekde inde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky mam 1T5B Samsung a ten kravál prvních 10s od zapnutí je opravdu nečekaný. Máš podobné zkušenosti?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nejvíc hlasitý je když startuje systém, to mlátí v jednom kuse (což se dá očekávat protože čte malé datové úseky). Až systém naběhne tak už to není tak pravidelné, ale když se třeba dívám na film tak seekuje a opravdu mě hodně ruší.
Chtěl jsem koupit nějaký ten odhlučňovací prostředek typu Silentmaxx jak píše kolega nahoře, ale nikde jsem nečetl že by to pomohlo, tak pořád váhám

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hodně záleží na tom, jak to máš v case vyřešené teď. Některé skříně jsou skutečně výborným zesilovačem zvuku hlaviček - jako třeba ta moje ;-). Tak jsem to vyřešil zavěšením disku do 5,25" pozice přes kousky látky - přenos hluku tvořený hlavičkami na skříň jsem prakticky eliminoval :). Samozřejmě je to bastlířské řešení, dnes už bych raky raději sáhl po něčem "lepším" (třeba po tom, o čem se píše v článku).

Tak mě tak napadá, jestli by stálo za to udělat test těchdle antivibračních rámečků, jak moc nepřenášejí vibrace - tedy o kolik se PC s hlučným diskem ztiší po jeho aplikaci ;-).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.