Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple A6 má tříjádrové GPU - nebo tak nějak

Jsem potěšen, že no-X uznal fakt, že se Ťamťungu dílo opravdu podařilo. Příště bych ale uvítal porovnání výkonu cpu stejné kategorie (Atom Z2460/2470, LPDDR2, PowerVR 540/544 nebo Galaxy S3). Benche na to jistě najdeš (Geekbench, SunSpider). Porovnávání velikosti jádra cpu, které ještě není oficiálně v žádném mobilu (Brazos) mě přijde tak trochu o ničem ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud má být problém, že Brazos není zatím oficiálně žádném mobilu, proč není problém, že A6 není zatím oficiálně v žádném tabletu? To je prostě argument jak stehno :-)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To je další věc - porovnávat mobil vs tablet. Nemůžu si pomoct, ale je to jako porovnávat dejme tomu netbook s desktopem. Jak jistě víš, ten Atom začíná fušovat do mobilů, iPhone je taky mobil, Galaxy taky, jenom ten Brazos k tomu má ještě daleko...

Tak hlavně, že je velikost jádra ten nejlepší argument ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ono ti to šláplo na kuří oko?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

S nim nediskutuj. Je to troll co chodi vyryvat skoro pod kazdy clanok.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jak se mohlo Ťamťungu dílo podařit když A6 si navrhl poprvé podle licence ARMv7 sám Apple? Proberte se už! Samsung je pro Apple jen továrna plná dělníků kteří kopírují a proto se jich pomalu Apple zbavuje.Samsungův Exinos se čtyřmi jádry je proti A6 se dvěmi jádry chudák(nemluvím o grfických jádrech).
Benchmarky už existují najděte si je.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Co presne Samsung kopiruje? Exinos je postaveny na presnich specfikaciach od ARMu. Grafika Mali je tiez od ARMu. A superom pre A6 bude Exynos 5250. Ktory sa uz vo velkom produkuje. Rada 4K na Cortexe A9 je uz naozaj na odchode do dochodku.
Tak by ma zaujimalo co presne v oblasti technologii Samsung kopiruje od Apple? Nemyslim dake GUI blbosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

proste jenom tak mele... to je ted na diskuzich o Apple moderni ;-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Exynos pro rýpali

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.