Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple iPad 2 už za pár měsíců?

Já bych tu poslední větu viděl spíše takhle: Vypadá to tedy, že v příštím roce budou všichni chrlit ještě větší houfy naprosto zbytečné elektroniky než letos. To aby někteří vážně měli za co vyhazovat prachy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ja osobne uz mam NetBook a v tablet PC nevidim nic zaujimaveho. Tedy nic zaujimave za tuto silenou cenu. Mozna az bude Android 3.0 a cena bude mene nez za NetBook tak mozna na cteni knih v posteli pred spanim ale to uz budou barevne e-ink ctecky takze na co kupovat neco co vydrzi par hodin? Na koukani webu bez klavesnice to bude dost na nic pokud to nebude umet dokonale rozument hlasu :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No vidis, a spousta lidi netbook nema a radeji si koupi tablet. Ciste pro konkumovani obsahu je to az neuveritelne prakticke zarizeni. Uz jenom kdyz si predstavim, jak jsem s netbookem v posteli a soupam touchpadem, abych mohl kliknot na odkaz, beha mi mraz po zadech :)

Jinak neni prekvapenim, ze to Apple predstavi v prvnim kvartale 2011. Dela to tak u vsech produktu uz hoodne dlouho.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nj ale radsi dam 8tis za NetBook z touch displayem jak 20tis za tablet kde budu zadavat 5 minut adresu webu kterej nahodou nemam v odkazech. A napriklad pouziti jakehokoliv vyhledavace bude o nervy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nezlobte, ale vubec nevite o cem mluvite.

- ipad nestoji 20 tisic. Rakouska EU cena zacina na 12 tisic.
- ipad ma 10" displej a klavesnice na sirku zabira 40% obrazovky. Pise na tom naprosto perfektne. Nechapu tedy tech vasich 5 minut. To jste si proste vycucal z prstu. Proste blabol.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

"Vypadá to tedy, že v příštím roce to bude asi hodně o tablet PC."

Esence floskulóznosti...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jj, ty otomismy jsou proste o nicem

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No to mi je to celkem jedno, kdy to vydaji, pockam si az nekdo vyda skutecnou barevnou ctecku a ne tenhle leskly humus ;-))
... a Apple s tim rozhodne neprijde jako prvni ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

...až bude čtečka z barevným eInkem komerčně běžně k dispouzici budou "LCD" mít podobnou spotřebu ...a eInk nebude dloooho rychlý aby mohl zobrazovat video=velmi, velmi jednoúčelové zařízení ...eInk je mrtvá technologie pro přenosná zařízení, max pro pro reklamní plochy (teď to nevidíte, ale za 4-5 let si můžeme popovídat)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.