Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple jedná s Intelem o odkupu patentů na sítě a 5G v hodnotě $1 miliardy

a co se dohodnout s Huawei, tem uz to jede... :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak hlavně pro sebe, protože eplacka přirážka za přidanou hodnotu je posledních par let vhodná tak akorat pro někoho kdo neví co s penězi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kolega prave prodava svuj iPhone protoze je nadseny z redmi note 7 :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevím jak ty nové, ale já byl s ip4s, 5s a 6s spokojeny. Sice byl občas problém se synchronizaci na mac pro (2x kupovany WiFi/bt modul) ale telefony fajne. Ted mam světě div se, laciný mobil aligátor S5050. Obcas me žere, ale umí dvě SIM (soukromej+služební) naráz bez nutnosti vypínání. Volat můžu z obou naráz, přijímat hovory z obou čísel naráz nebo lize přepínat sekundární simku (tel, SMS, data). O proti Ip plíva, ale umí něco co používám často a tahat sebou dva telefony je fakt traparna. Tak jsem IP 6s nechal ženě a ip5s ma syn (2,5 roku) na YouTube videa když se ho potřebuje žena na chvilku zbavit. A Ip X jsou už podle me vyhozeny peníze i když umí virtuální simku. Já kvalitou a cenou narážel na macbooky a imacy. Mac pro a minimac jsou super. Minimac nejvíce. Spolehlivý (musí bejt dává se jako server do racku) s výkonem akorát, tichounky a rozumná cena na Apple. A novy mac pro? Za 5 let az mu bazarova cena padne cena na 1/3, to bude bestie s laciným upgrade. Tak jako byla a jeste stale castecne je duál 4.1. I přes omezeni pcie 3.0.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

už nejednajú...

SANTA CLARA and CUPERTINO, Calif.,July 25, 2019–Intel and Apple have signed an agreement for Apple to acquire the majority of Intel’s smartphone modem business. Approximately 2,200Intel employees will join Apple,along with intellectual property, equipment and leases. The transaction, valued at $1 billion,is expected to close in the fourth quarter of 2019
https://s21.q4cdn.com/600692695/files/doc_financials/2019/Q2/LEGALLY-REV...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.