Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple navyšuje výrobu iPhone SE, je o něj zájem

Tak po dlouhe dobe udelal nejaky vyrobce alespon neco, co chteji zakaznici, tak se divme, ze je zajem. Jeste kdyby udelali mobil s QWERTY.
Jinak mi docela chybi nejake konkretni cislo, kolik SE teda vlastne prodali za jak dlouho.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Vypadá to, že pole vyklidí BlackBerry, poslední útočiště HW klávesnic. Spolehlivý mobil s klávesnicí na trhu chybí.

A kdyby někdo přišel s koncepcí jako byl Psion 5, tak to kupuji okamžitě.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Blackberry pomalu umira. Bohuzel nahrada neni. A nejen kvuli klavesnici. Ja se jimi predzasobuji a ty?

Planuje se nastupce OpenPandory jmenem Pyro. Ale na cenu se radeji neptej. K cemu by ti byl? Tohle byla koncepce na organizaci casu a psani textu, ale na psani je dneska spise notebook.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Notebook se nevejde do kapsy. Kdyby existovalo aspon pouzitelny pouzdro na phablet s klavesnici...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

na Psionu 5 (neměl jsem ho a záviděl jsem kamarádovi :) ) bylo dobré to, že byl stále dost malý na to, aby se dal nosit všude s sebou, vydržel dlouho na baterie (tuším používal obyčejné tužkovky) a přitom klávesnice byla dost použitelná i na psaní delších textů (kamarád na tom napsal bakalářku, psal po různu ve vlaku nebo když měl někde chvíli čas).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak jestli jim SE parazituje na 6S, tak to teda moc nevyhráli...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Ovšem jestli si ho koupí lidi, co by jablko i chtěli, ale 6S považují za cenově přemrštěný telefon (nebo velký či jinak nevyhovující) a nešli by do toho, pak to naopak je kauf. Takoví navíc místo Googleplay zakotví v Appstore a to se taky počítá. Rozhodně na tom neprodělají. :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No vzhledem k tomu že mají na 16GB variantě marži 140 USD (cena 399 USD) a dále jde o 5 let starý design jen lehce přeleštili vnitřnosti to není špatné. Já jako majitel iPhone 5 (kdyby teď dosloužil) tak budu mít hodně kývání hlavou jestli koupit iP SE 64GB nebo iP 6 64GB.
Přeci jen člověk už začíná blbě vidět a tak ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já nekonečnému růstu věřím, neviditelná ruka jej zařídí přece!!! Apple je nej, Apple nemá žádný strop a kdo tomu nevěří je komunista. Tak a máte to!

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, že padají do propasti, prišli o punc technologického lídra, teď přicházejí o punc jakési exkluzivity / výjimečnosti a odtud už to vede jen do zapomění, tedy se současným vedením určitě a Jobs už z hrobu (pravděpodobně) nevstane.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Kromě iPhone SE je na trhu ještě malý výkonný telefon od Sony. Ale je nepřiměřeně drahý.

Já doufám, že tohle bude mít pozitivní výsledek v tom, že další výrobci uvidí, že o takový telefon je zájem a dodají na trh něco podobného za rozumný peníz.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.