Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Spor v USA pokračuje: Apple chce po Samsungu 2,5 miliardy dolarů

zhebni, nemorální a zkažený Apple.....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, nechci z toho dělat moc vědu, ale už před lety a lety jsem si koupil iPod Nano a mám sto chutí ho nyní rituálně roztřískat, protože se upřímně stydím, že mám produkt Apple. A to jsem tu firmu ještě tak rok zpátky měl docela rád.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Přijde mi to to trapné. Zákazník buď je, nebo není schopen rozpoznat originál od "napodobeniny". Tady si dovolím tvrdit, že Samsung tablet od Apple iPadu pozná každý, přinejmenším podle zadní strany, kde je název (logo) frmy. Dále pak má, nebo nemá zájem si koupit "napodobeninu". Nemluvě o tom, že spousta lidí jde po nízké ceně a stejně si koupí levný šmejd, Kindle Fire, nebo jiný levný výrobek.
Takovéhle tahanice akorát zvyšují cenu jak iPadu, tak Galaxy Tabu a snižují jejich obecnou konkurenceschopnost.
Apple by se měl držet toho, co mu jde dobře: Neotřele inovovat a udržovat přiměřenou výjimečnost své značky. Lidi mu za to rádi platí. Samsung a další jsoiu pak přirozená konkurence, která nabízí lepší cenu, jiný přístup, různé konfigurace,... To je holt život a Apple by se s tím měl naučit žít.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

... Samsung tablet od Apple iPadu pozná každý....
To by som az tak netvrdil, minuly rok na sude pravnik Samsungu tieto dva tablety nerozpoznal :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Len by ma zaujimalo ci mal sudca v rukach fyzicky tie tablety, alebo len tie upravene fotografie. Navyse vedsina ludi co chce Apple povie, ze chce Apple. Ty ostatny si vyberaju, ale Apple by bolo najradsej keby nebolo na vyber.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

no... slysim apple a naskakujou osypky.. a pritom proti jejich HW ani SW nic zasadniho nemam... normalni pocitace..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

bohužel neví co s penězma, tak platí právníky :( já apple a sony kvůli tomu bojkotuju, bohužel je pořád dost lidí, kterým je to fuk

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Smarjá jak jim může dovolit upravovat důkazní materiál?? Navíc naco fotky a video vždyť stačí oba přístroje položit zapnuté vedle sebe a porovnat...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zhrnul by som to asi takto:
FY Apple !
A ich vyrobok z principu nie.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Trapárna. Pamatuji na dobu kdy Nokia nabízela spoustu neuvěřitelně originálních mobilů (např. vajíčko Nokia 6600, 3650, 7610, 5510, 5100, 3220, 6810, 7260, 7280, 2280, 3250, 6680... sakra to bylo na první pohled rozlišitelných originálů a to jich bylo ještě víc), ale teď si jsou všechny dotykáče podobný jak vejce vejci. Ono to už z principu ani jinak nejde. Když máte velký dotykový displej (v poměru k velikosti zařízení), tak všechno vypadá hodně podobně. Amíci by se měli zamyslet nad anglickým rozsudkem a netrapčit. Nevím jestli to má Apfel zapotřebí, ale je mi z toho nablití a ohryzky budu bojkotovat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.