Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple upgraduje vybrané počítače

Apple uz moze upgradovat co chce aj tak mu to nepomoze. Samotni apple vyvojari pracujuci na prototypoch applov s procesormi pentium ,ktore stoja 999$ tvrdia, ze tieto stroje su rychlejsie ako dvojprocesorove apple stroje za 2999$. A ked vybehne novy MacOS optimalizovany pre apply s pentiami a bude spustitelny aj na obycajnom PC, tak sa na tie ich zaoblene a predrazene skrinky kazdy rozmyslajuci clovek vykasle...:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pouzitim P4 apple sklouzl do standartnich pc sracek, ach jo
holt se jich bude prodavat vic tak radsi delaj hnusy, kam se podela byvala politika apple?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jen tak mimochodem, tech 999$ za Apple s Intelem se plati za pronajem. Po uvedei finalnich verzi musi vyvojari vratit.
A rychlejsi nez PowerMac G5 za tech 2999$ jak pises je jen v nekolika operacich.
Radsi si nejdriv zjisti jak to je nez zacnes o necem placat blbosti. Na Internetu je tech informaci celkem dost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

MacOS ale na obyčejných PC fungovat nebude, ani po přechodu na Intel pokud vím...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nebude a navic Apple rozhodne NEBUDE pouzivat P4.. a jejich zaobleny krabicky zeru! navic az to bude na x86, budu moc mit jak masox, widle tak i tucnaka.. idealni masinka.. Apple ma styl, narozdil od zbytku pocitacoveho sveta, uz se tesim na nejakej peknej PowerBook/iBook :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

přestože dělám dlouhá léta ve Windows,  chtěl jsem si jednoho macka nedávno koupit domů,  ale nakonec jsem si to rozmyslel kvůli neexistující lokalizaci (děcka ani manželka anglicky neumí). V dnešní době , kdy se kvůli ČOIce podle zákona lepí v obchodech české návody i na podložku pod myš, se pak nemůžeme divit, že nikdo z prodejců nejde do rizika prodávat "složité" přístroje bez čehokoliv v češtině

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ceska lokalizacia existuje uz velmi davno a je aj na Aplikacie. A nakoniec ta anglictina sa hodi i do zivota a sa motna praca je velmi intuitivna az navykova i v anglictine..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asi se dotknu všech štrůdlíků, ale přidávám se na stranu těch co mají MACky za předražený kýče, vytvořený na image, asi tak jako ta hnusná limonáda. Ideálním strojem je ten, co je kvalitní, neco vydrží a je praktický, například IBM, teda Lenovo, ach jo. Jejich ThinkPady už asi nikdo nepřekoná.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jasne apple je bohovsky stylovy - ked uz je vsetkym jasne ze hardwarovo ani softwarovo rozhodne na vrchole nie je. ale nezabudajte ze dizajn je otazkou vkusu a univerzalne pekna vec jednoducho neexistuje, to co sa jednemu vidi stylove druhy moze vidiet ako totalny gyc. a vacsina ludi si pocitac kupuje na to aby na nom pracovala alebo vyvijala nejaku cielavedomu cinnost, a nie preto aby mala doma nieco stylove. podla mna je G5-ka celkom pekna lebo ma jednoduchy dizajn a G4-ka je vyumelkovany hnus. tak ci tak by som si ani tu G5-ku nekupil, pretoze viem kolko stoji a poznam jej zastarale komponenty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Noxy

jsi naprosto hloupý člověk a řekl bych tvými slovy, že jsi "SRAČKA", protože počítačům totálně nerozumíš. Vlastním jak Apple G5 2,5GHz, dvouprocesorovou mašinu osazenou Xeony 3,6 GHz, grafika G Force 6800 Ultra, osmikanálový řadič SATA Adaptec, Western Digital Raptor HDD, dále provozuji jeden stroj s procesorem AMD Athlon 64 FX 55, jeden stroj Intel Extreme Edition 3,71 GHz atd. Všechny stroje jsou vybaveny Grafickými kartami G Force 6800 Ultra do 16x PCI Expres slotu, v jednom případě (AMD) používám SLI technologie, tedy dvě grafické karty. Podle testů konzorcia SPEC (členem je i Apple, SUN, AMD, Intel, Nvidia, ATTI atd.) jsou výsledky testů procesoru Power PC FX970 - montuje se do G5 oproti testům posledních procesorů AMD, Intel, SUN velmi špatné. Výkon/Wat je u procesorů do Appla G5 velmi špatný. Apple je především perfektní design, ale hardtwarová slabota- poze dvoukanálový SATA řadič, naprosto lowendová grafická karta, absence PCI Expres 16x Slotu. Prosím opak je pravdou Apple je opravdu, ale opravu hardwarová "SRAČKA"!!!!! Změnu k Intelu Ti doporučuji rozdýchat, protože svět ostatních platforem jde vývojově ku předu, Apple bohužel prostě zaostává.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

neostava my ine iba suhlasit. apple predava dojem, nie skutocny pocitac. je to obycajna blba imidzova firma a uz davno nie nejaky vyvojari. pozrite sa na komponenty G5-ky v zakladnej konfiguracii - stara graf. karta, najmensi HDD ktori sa vyraba, 128MB ram (alebo zeby uz zrazu 512? :), a k tomu zazrak menom Tiger, ktory vydrzi max. 1 rok a potom sa bude upgradovat na novy system, ktory si samozrejme budete musiet kupit. prechod na procesory Intel bola uz proste nutnost. verejnosti sa uz nedalo dlhsie klamat, ze apple su so zastaralym G5 procesorom najrychlejsie pocitace na svete (to mam z Apple webu). alebo si este naozaj niekto mysli opak ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.