Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple rozjíždí výrobu druhé generace Watch

Zatimco smartphone povazuju za super vynalez a treba nemusim mit Apple, naopak mam v oblibe Samsungy, tak smartwatch vubec nechapu, zda se mi to jen jako momentalne modni doplnek, ktery po par letech vysumi.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jo, těch 9 USD jsem za smartwatch z Číny dal a děti jsou spokojené a Free Cool In...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Já bych to nechal na zákaznících, ať to odhlasují peněženkami. Každopádně na první pohled je znát, že takový trhák jako smartfoun nebo tablet to ani náhodou není.

Sám po něčem takovém neprahnu. :-) Je to teda hezký, že už se dnes počítač vejde do tlutších hodinek, ale těch kompromisů je pořád nějak moc, zatímco klasické hodinky jsou zcela nekompromisní řemeslná dílka.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

007: One průser is not enough

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Oni nebyli spokojení s maržema? Kolik by chtěli 100%? Mimochodem ještě v květnu tvrdili že marže je u tohoto produktu nadprůměrná... Mimochodem dřívější dohady mluvili asi o 85$ na materiál a výrobu a prodeji za +- 350$ (kolik asi stojí marketing a distribuce?)....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

jenže to platí při určitém objemu výroby a tak i prodeje. A když prodeje nenaplní očekávání, tak v tu chvíli ta marže už tak dobrá nebude. A chybí ti tam náklady na vývoj, které jsou neznámé. Při malém objemu prodeje se může stát, že se ani nezaplatí.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To vis, to je apple .... pro deset centu by vyhrabali i jobse a prodali jeho zlate zuby ... dane neplati, pouzivaji detske otroky, proste kurvy ....
Kolik tech kramu vubec prodali? Urcite vic nez prodavaji bezne znacky desitky ruznych modelu svych hodinek .... a spickove hodinky vyjdou na 5 tisic .... tyhle zmrdy s plastovym sklickem nejlevnej nejakych 12? To je prece vysmech ..... vyrobni cena bude do dvou kil .... to, ze chcou prijit s druhou verzi a hlavne to, ze se najdou pitomci, co to koupi, povazuju za nejvetsi perverzi dnesni doby ... apple se jiste zapise do dejin, ale jako nejubozejsi firma ... a kdo za to muze? samozrejme Gates se svym microsoftem .... kdyby v devadesatych letech netahal sveho kamaradicka Jobse ze sracek, tak si treba uz tenkrat prostrelil hlavu a o zadnem applu by jsme nikdy neslyseli ..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Takhle vandrovat můžeš do každé firmy. Co dal třeba Google za poslední 2 roky světu? Nebo třeba Facebook? Nebo chraň bůh dokonce Oracle? Zůstaňme u výrobců co třeba VW :-D Takhle se na to koukat nedá, lidé to kupují tak to prostě vyrábí. Pozitivní na tom je, že to neobsahuje palmový olej.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Pozitivní na tom je, že to neobsahuje palmový olej."

asi mi neco unika... wut ? co je spatneho na palmovem oleji ? :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?
+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

jediny co te omlouva je ze zjevne nejses z nejchytrejsich :-D

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Apple hodinky mne naprosto miji :-))

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.