Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple odmítá zveřejňovat statistiky prodeje hodinek Watch

Stoja Vam tie nadpisy fakt za to ? Zvlast ked v samotnom clanku je to este aj vysvetlene. Ako moze Apple zverejnovat statistiky produktu ktory este ani nepredava a tak isto naco bude teraz tvrdit ze ich zahrnie do vypisu statistik na buduci rok ked nevie ako budu uspesne. To je to iste ako drbat teraz Samsung ze nechce povedat ako je uspseny Note 4 ktory tiez u nas este ani nieje. Alebo Google by mohol povedat ako sa mu dari s novymi Nexusami.... Z diitu sa fakt stava bulvar a nadpisy na urovni zive a podobnych webov :-(

+1
+38
-1
Je komentář přínosný?

"Ako moze Apple zverejnovat statistiky produktu ktory este ani nepredava…"

To je nesmysl. Po Applu nikdo nechtěl statistiky za ještě neuvedený produkt. Analytici chtěli odhady které Apple v případě jiných produktů dodával, ale tentokrát odmítl - a přitom ještě potvrdil, že statistiky prodeje nebude zveřejňovat ani v následujících kvartálech, kdy je samozřejmě k dispozici bude mít - v tom spočívá jádro sdělení nadpisu.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ale ved ano, tak je to vysvetlene aj v clanku a tak som tv aj pochopil lenze ja vravim o nadpise.Ten proste vyzneva dvojzmyselne a je bulvarny. Chapem ze treba nejak nalakat citatelov z zvysit pristupy, ale takto? A bohuzial v poslednej dobe to nekonci len nadpisom ako v tomto pripade.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

co tam dělá to Casio? Zase laciná provokace? Proč tak ponižujete vlastní web?

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Kňoury kňour, fňuky fňuk :-)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ale bohuzial tentokrat ma pravdu. Dokonca aj ja som dnes musel napisat podobny prispevok pod inym clankom - nadpisy na tomto webe znacne pripominaju bulvar, a mne osobne to dost vadi. Je mi jasne, ze David a vlastne kazdy bude pisat a publikovat podla svojho gusta a so zafarbenim k tej svojej oblubenej strane. Dokonca mi ani nevadi, ze sem pravidelne idu vybrane temy na jasny flame apple vs. zbytok sveta ci linux vs. mrkwosoft. Ale ked drviva vacsina nadpisov zavana ci az smrdi bulvarom, tak mam pocit, ze ma autor chce urazit.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

A co když je to tak, že článek chtěl pobavit? Žertovně poukázat na malý rozdíl (ciferníku) mezi Casio hodinkami od "ťamanů" za hubičku a Apple Watch produktem?

Proč musí být vždy ta horší verze (chtějí mně urazit!) implicitně přepokládána, když je možné více vysvětlení?

A pokud Apple dáva objednávkové kvóty DOPŘEDU k jinému zboží ale ne k hodinkám, tak to stojí za zprávu.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

keď sa chcem pobaviť tak idem na 9GAG a nie na DIIT. ako píšu viacerí, naozaj sa to tu začína podobať na bulvár.

+1
-19
-1
Je komentář přínosný?

asi pripominka tohodle
http://www.youtube.com/watch?v=v9JQsXPd41U#t=100
neztrapnil se web spis apple fans

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

no jasně a jen omezenci takovým videíím věří. Ti lidi jsou buď zaplacení nebo takový tupce hledají klidně několi dní, pak to sestříhají.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Fantastické video, které ukazuje, jak jsou lidé krásně ovlivnitelní jen tím, že se jim řekne, že je to Apple :) Díky za sdílení, paráda!

A iSpirit nezklamal :))) Video evidentně nevydržel do konce, tak se to zkouší okecat tím, že prý "zaplacení" (když byli jen odchycení na ulici a nakonec jim řekli, že je to Casio) ... a ten velký vousáč to odhalil stejně - že se mu na nich líbí, že nemají Apple nápis na sobě :-))))))

Ale humoru tady zřejmně málo kdo teď hoví...

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Velký rozhodující faktor v tom hraje to oko kamery, kdy většina lidí nebude vědět jak reagovat na věc o které slyšeli, ale na kterou zatím nemají žádný ucelený názor. Ale kamera se kouká a natáčí, hlava je omámena minutou slávy, takže lidem vlastně můžeme ukázat cokoliv a skoro vždy to bude super. Jak kouzelnický trik: hlava omámená, mozek s přetočeným motorem kterému vypadl kvalt, těžko reagovat na rozporuplné informace.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

BTW kde máte např. článek o výkonu Airu 2? Poradil bych vám nadpis. Apple Air 2 si výkonově natírá Nexus 9 na chleba, čím chce Nexus 9 uspět?

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Apple obmedzenec - diagnóza

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

I béééé I bééééé
V singlecore stejné v multicore o třetinu. Ovšem o co půjde v tomto segmentu hlavně je síla grafiky. A na tu jsem zvědav.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Že to za to těm fanatikům stojí naklikávat si pluska. To už je docela velká zoufalost.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

taky na to koukam, posty ispirit a aabb mely pred chvili minusy a po par minutach maji hromadu plusu.. zoufalci :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V tomto threadu mají rozumné názory podezřelé mínusy a nerozumné žvásty a nepochopení nadsázky (obrázek, částečně i titulek) má plusy. Asi iFans nasadili skripty :-)

Jinak to nevidím. Že by se skladba diskutujících tak zhoršila ze dne na den, to se nedá očekávat...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zog a Tom - pánové, trollujete a taháte sem novinkovkovské argumenty. Proto máte mínusy. Nazýváte někoho fanatikem a sami se tu rozčilujete nad nějakými mínusy?... jedete OT
Panu Autorovi: z mého pohledu je článek opravdu bulvárně zabarven a nesděluje jen fakta. A i různá fakta pospojovaná demagogicky jsou konspirační bulvár.
Trochu mě to mrzí - tato informace je třeba skvělý námět na třeba blog a rozepsáním se o tom, proč je Apple tak marketingově úspěšný a jak asi nezveřejňování prodejních odhadů v marketingu pomáhá.
Jenže ono je opravdu lehčí kritizovat než něco opravdu vytvořit a dát tomu i kus novinařiny. Kdo třeba v konkurenci za posledních 10 let tuto fintu nezveřejňování použil a kolik mu to nakonec vyneslo na burze?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zog má pravdu - minimálně v tom, že plusy a mínusy z valné většiny pocházejí od jedné osoby, která je nasázela ve velmi krátkém časovém intervalu. Do té doby a po ní hodnotili čtenáři převážně v opačném duchu.

Článek právě uvádí jen fakta - to co žádáte, tedy hledání souvislostí mezi rozhodnutím v budoucnu neuvádět určité výsledky a dosavadním úspěchem Applu, to by byla demagogie, protože tomu chybí časová souslednost :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ty jo. Zlý Apple "odmítá zveřejňovat" statistiky prodeje Apple Watch?

Vy zase coby webzine odmítáte zveřejňit recenzi Apple Watch. Tak už ji prosím neodmítejte a urychleně ji zveřejněte!

+1
-15
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.