Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple žaluje HTC

Kdyby nešlo patentovat každou hovadinu (bez ohledu na to, jestli jste ji vymysleli, nebo ne), tak se to nestane..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pozn David: Je zajímavé, jak se postoje Steva Jobse za posledních 15 let změnily. Před patnácti lety veřejně hlásal něco jiného, vizte jeho rozhovor (ve zkratce: „Picasso říkával, že dobří umělci kopírují a velcí kradou. A my [Apple] jsme se nikdy nestyděli ukrást dobrý nápad ..."

To vies, to bolo vtedy a vekom pride senilita...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Poslední dobou mě napadá jenom text jedné písně: "Táhněte do háje..."

Patenty se musí změnit, protože takhle to už dál nejde. Patentují se naprosto obecné principy, patentují se sekvence genetického kódu živých organismů, nechali by patentovat i kolo, kdyby se nebáli, že jim pak přijde někdo rozbít hubu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

kolo už prý patentováno je, nějakým australanem

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

apple je ubohy zbabelec ktery misto aby se snazil bezet co nejrychleji a neztracet naskok pred ostatnimi kteri ho dohaneji (android ho uz snad i predehnal) ... tak misto toho jen zbabele klade na bezeckou drahu pasti ... tomu rikam konkurence :-) ... jobst je priposranej strachy, svedci o tom i jeho vystupy vuci adobe kteremu zazliva neuspech nedavno uvedeneho iPadu

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ked prekrutit tak poriadne :)

Jobs nikde nezazlieval Adobe neuspech iPadu. Jednak iPad este nie je na trhu, cize jeho ne/uspech sa zatial spocitat da asi len velmi tazko a konkretne na adresu Adobe povedal, ze su lenivy a ich Flash je pomaly a je zdrojom vacsiny problemov a zamrzania pod OSX preto nedovoli flash na iPade.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.