Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ASRock 939SLI-eSATA2 není na SLI certifikován nVidií

Zdravim,

MSI Diamond je certifikovana pro SLI. 7800 GTX taky. A stejne si SLI neuzijete...
Kdyz uz jsem to nakousl, nemate s tim nekdo zkusenosti? Co si muzu a nemuzu dovolit (na prodejce, vyrobce...) desky, kdyz SLI nelze provozovat. Mam narok na vymenu za jiny model?
Diky

Shaquille

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Treba bude ovladace modifikovat sam ASROCK a nabizet je ke stazeni na svem webu jako "alternativni" :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> Shaquille:
Nemá-li výrobek vlastnosti, které prodejce či výrobce uvádí, že výrobek mít má, jedná se de-facto o porušení kupní smlouvy ze strany dodavatele a v tom případě to nejmenší, co pro tebe prodejce může udělat, je, že si vezme produkt zpět a vrátí ti obnos, který jsi za zboží zaplatil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Wifte wifte, výrobce něco zprzní, může za to podle tebe dodavatel a nakonec na to doplatí prodejce kterej ti má vrátit prachy? Jako prodejce bych zákazníkovi co si tu desku koupil prachy nevrátil protože, on jí chtěl, tak jí má :o) Best Price ;o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To WIFT
diky

To copyrd
blazne

Shaquille

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>> copyrd:
Kamaráde, u tebe bych chtěl někdy nakupovat něco, co nesplňuje deklarované parametry. Ty bys, chlapče, splakal nad výdělkem :-).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

2copyrd: Jestli neco prodavas, vrele ti doporucuju zajimave ctivo jako obcansky zakonik (predevsim smlouvy) a zakon na ochranu spotrebitele. Usetris si tak mnoho nervu, casu a predevsim $ vydanych na predem prohrane soudni spory.
Zakaznika VUBEC nezajima jestli za to muze vyrobce, dovozce nebo kdokoli jiny, zakaznik uzavira smlouvu s prodejcem a prodejce je ten, ktery nese veskerou zodpovednost za nabizene zbozi.
Nemluve o tom, ze zakaznik neni povinen zjistovat co funguje nebo nefunguje a jak, je na prodejci aby jej informoval.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to J
jasně :) ale to že deska podporuje ovladače NVIDIA se SLI se nikde v kupní smlouvě/paragonu faktůře  ani v manuálech neříká takže, NVIDIA SLI má, to, že jaxi nejde se všemi ovladači ale jen s těmi co jsou u desky neni ale důvod k reklamaci, punkt

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To copyrd

prosim te, tady vubec nejde o zadne ovladace... V desce nelze fyzicky zapojit 2. kartu ( http://ccwarlock.mine.nu/dator/msisuger.JPG ). Tak se nevyjadruj k vecem, kterym nerozumis...

Shaquille

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Shaquille:
S timhle jsme se ale mohli setkat jeden cas i u AGP karet. Pokud vyrobce desky doda primo seznam podporovanych karet (jako se to dela s RAMkama) a jina tam nepujde, neni to jeho problem.
Kdyz si sam vyberes a koupis malej case a nevejde se tam DVD mechanika v nezkraceny verzi, taky si muzes nadavat sam k blby koupi a doufat v ochotu prodejce.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To nedelak

nemuzu souhlasit. Deska je SLI READY a navic na www.slizone.com je deska mezi certifikovanymi pro SLI. 7800 GTX je tam od vetsiny vyrobcu taky...

Shaquille

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No ja bych chtel poznat nekoho ,kdo si koupi mb ASrock a pak se bude soudit,ze mu nejde SLI :-))
 
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno, ona na tyhlety sporný případy existuje jedna koží klička: Při objednání zboží přes internet se prostě doma přesvědčím, že to či ono na ní funguje. Když mi cokoliv nevyhovuje, do 14 dnů bez udání důvodu vracím. A tomu se vyhnout dost dobře nedá (ona ta 14denní lhůta nahrazuje možnost řádného předvedení, na které má zákazník nárok když si to kupuje v kamenném obchodě - přes net se to jaksi blbě předvádí).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.