Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ASRock odstranil podporu přetaktování SkyOC v nových BIOSech

Zajimala by me pravnost takoveto orezani funkcionality (kterou docela dost propagovali)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

to je uplne stejny, jako kdysi Sony zakazala instalaci alternativniho OS u PS3 - take na zacatku tuto funkcionalitu propagovali

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

No myslím, že pak někdo i uspěl s vrácením peněz.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tady je vidět, jak strašně moc chybí srovnatelná konkurence AMD. Intel tlačí výrobce do podmínek, kdy diktuje co se smí a co se nesmí nabízet. A oni to ze strachu před "sankcemi" téměř monopolisty udělají podle něj.

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Cim vic budou zakazniky nasirat tym vic ziskaji/pujdou nahoru stare platformy Intel-u na cenach, kuprikladu takove Core i5-2500K, i7-2600K a i7-2700K sou dnes zadane procesory drzici si nejen pevne svou cenu ale dokonce se jejich ceny zvysuji, za sve hovori pajeni jader, dobryOC, DDR3.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Snad se brzo AMD postaví na nohy...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Takže ak by som si aj náhodou kúpil MB od ASRocku tak asi len pre možnosť ktorú výrobca teraz odstránil. Tak to by ma asi pekne nasralo a určite by som ju vrátil späť predajcovi.
Zaujímavé ako rýchlo odstránili všetku reklamu na túto OC Formulu. Ešte ostáva odstrániť aj všetky best awards čo za to dostali.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Je to věc nových biosů které již obsahují mikrokód co tuto funkci blokuje. To se dalo čekat, žádné odstranění funkcionality to neni, protože Asrock už předtim jasně říkal že nemůže garantovat jak a kdy to bude do budoucna fungovat a že je to pouze experimentální feature. Nic ti nebrání používat starý SKYOC bios + současné CPU co to podporují. Chce to jen to koupit teď, protože budoucí modely už možná s takovýmto biosem nepojednou, nebo tam nepůjde dostat.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

No aby vám jednoho dne "omylem" neupgradly BIOS automaticky nové Windows 10. ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.