Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ASUS F1A75-I Deluxe: Mini-ITX deska pro AMD „Llano“ i s dálkovým ovládáním

Ta kláveska/ovládání by byla k htpc fajn, ale přijde mi trochu nedomyšlená - pár kláves mi na ní opravdu chybí (a klidně by mohly být implemantovány přes Fn). Kdyby měla insert, delete, oba alty a ideálně i submenu key, byla by dokonalá...

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Na HTPC by se taková "fíčurka" jako je DO určitě hodila. Ale zase Llano platformu bych na HTPC volil teprve až to půjde celé včetně zdroje uchladit pasivně :-)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

jednu na microATX 780G, Athlon LE1640 a celé je to chlazeno pasivně. Včetně zdroje. V celé skříni je pouze jediný větrák, který je osazen pouze z bezpečnostních důvodů. Pokud by se některá ze sledovaných komponent přehřívala, tak skříň "profoukne", jinak neběží. Za celou dobu se spustil jednou a to když jsem instaloval OS.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

asi beru raději miniITX od Asrocku. Dálkáč nepotřebuju, tahle bude navíc drahá a bohužel má socet blízko pciex16 slotu, což je takový blbý trend většiny dnešních mini-ITX desek, který zabraňuje použít big shuriken, ale i ten menší shuriken kolikrát zasahuje

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

.. jop presne .. a jeste k tomu kdyz je potreba pouzit riser, tak to uz je vubec na pikacu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

no ovladac sa da vyriesit jednoducho. XBMC ma aplikaciu na android mobil a cez wifi funguje naozaj dobre. Mam to vyskusane. samozrejme, ze ak niekto ma iny soft tak smola.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Preco ale ten dialkac nemohli spravit na BT? Takto je tam zbytocny dalsi prijimac.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Protože BT má docela citelnou prodlevu a někomu by to mohlo vadit.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Protoze BT zrejme nefunguje jiz pri bootu.. nebo to ma nekdo overeno nekde? Treba existuje neco jako HID class i na BT..

Me by se spis libilo, kdyby se vyrobci domluvili na nejakem standardu - wireless usb je prece definovane v standardu, tak proc nejsou klavesnice/mysi/dalkace primo na nej? Nebo nejake zigbee, s USB tunelem :)

Treba by pak vyslo najevo ze nekteri vyrobci treba ani nesifruji.. takze mam porad divny pocit pri pouzivani wireless setu a zvazuji prechod zpet na wired, alespon pro klavesnici.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

jestli ta WiFi umí běžet i v režimu softAP, tak už vím, co si budu pořizovat. Tohle se Asusu povedlo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.