Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Asus uvádí Miracast Dongle, Plug 'n Play zařízení ke streamování obrazu do TV

tak a ted aby se tohoto napadu ujala nejaka velka cinska firma a udelala jeste univerzalnejsi "wifi receiver s hdmi vystupem" tak, aby se na nej slo pripojit z jakehokoliv zarizeni, ktere ma wifi a nainstalovany prislusny obsluzny program pro znamejsi operacni system (Win,Android,iOS,Linux)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

K tomu nepotrebujete krabicku. Staci vam tento ASUS + si dopisete akurat vysilaci stranu dle Miracast standardu ;)

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

dekuji za tip. o necem takovy jsem mluvil jen jsem to v ty zaplave zprav z IT nezaregistroval. ale pokud bych chtel byt narocnejsi a pripojit nejenom android zarizeni ale i windows notebook?

+1
+42
-1
Je komentář přínosný?

Kupil som Prestigio Miracat dongle PMD1. Zapojenie ok (dava sa do HDMI, z USB si berie stavu, USB kabel je priechodzi, takze nepidete o jediny USB konektor), trosku prazi (nalepka s upozornenim, ze moze byt teplota az 50st.C), prepojenie s tabletom Asus HD7/ME173X bez problemov. Skusal som hrat hry a je tam oneskorenie, takze hrat sa neda. Browsovanie ma jeden problem, treba si zapnut ukazatel polohy (treba aktivovat vyvojarske menu a tam to zapnut). Dobre na prezentacie fotiek alebo firemne prezentazie, skolenia. Mozno vsak pripojit aj ine zariadenia s WIDI. Este potestujem a uvidim, ci ho vratim.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Nakoniec som Miracast dongle PMD1 vratil. S tabletom Asus HD7 ME173X to bolo pouzitelne len na prezeranie fotiek.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Takze je mozne s tymto zariadenim pripojit notebook k TV? Alebo treba mat len tie specificke asus zariadenia?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

musi to vysilaci zarizeni podporovat wifi direct coz taky neni samozrejmost. pro nove smartphony, tablety nebo notebooky je velka pravdepodobnost ze toto maji takze zvladnou miracast. ale je potreba si to u kazdyho zarizeni radsi predem proverit

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

polozim podoubnou otazku jako restore nade mnou ale tyka se zarizeni, ktery nemaj wifi direct tudiz nemuzou byt jak miracast vysilace videosignalu. existuje nejaky jine reseni pro tyhle legacy zarizeni? teoreticky pokud ma treba hdmi vystup tak neexistuje treba nejaky dvoudilny bezdratovy hdmi spojeni? dat male zarizeni jak na smartphone, tablet, pc a na druhou stranu do monitoru nebo tv. takze by se to chovalo a pro system by to vypadalo jako hdmi kabel pripojeny k televizi. nevi o tom nekdo?

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

V dnesnej dobe to uz vyraba kdekto.
Napriklad:
http://www.shark.sk/elektro-2/hd-prehravace-0/prestigio-emporio-pwhd01-h...
Ale cosi podobne ma aj Asus, tusim aj Belkin a urcite aj ini vyrobcovia.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

hm to uz je moc drahe (tech 2 tisice bych si radsi pridal ke koupi zarizeni s wifi direct a zadnou skatuli bych pak nemusel resit). nehlede k tomu, ze by ten vysilac byl dost neprakticky. je to vetsi nez telefon samotny a stejne velky jako tablet.
ja mel namysli neco ve stylu usb dongle velikosti flashky nebo malinko vetsi. aby to zarizeni zustalo mobilni

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Můžete mi prosím někdo poradit? Koupil jsem televizi Philips s Miracast, ale nedaří se mi notebook připojit. Když zadám připojení, tak to po mně chce neustále klíč zabezpečení. Kde ho ale vzít?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.