Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ASUS ovladače si můžete stáhnout i přes P2P

Umoznit priame stiahnutie torrentu by bolo skutocne prinosom. Predstavte si, ze by sa tento trend zacal rozsirovat a kazdy vyrobca, od ktoreho chcete stiahnut ovladace cez p2p, nainstaluje uzivatelovi svoj vlastny downloader - des a hroza pomysliet - x bittorrentovych downloaderov, ktore vlastne sluzia na to iste.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mám od Asusu dost komponentů ve více PC a stahování mě dost štvě. P2P jsem zkusil a právě kvůli nemožnosti použít svůj program zavrhnul. Je to škoda, protože největší sdíleč je stejně Asus, kterému ostatní trochu pomohou a soubory s příponou torrent od nich bych tahal (šetří to i linky)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je síla, sem si myslel že tam budou mít ke stažení torrent a že to bude pro všechny (i linux) a vono tohle. Je pravda že download zrovna vod asusu moc nevalí ale tohle neni řešení.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ta možnost je tam už nějakej pátek a neplatí pro všechny ovladače. Zatím jsem toho nevyužil, poslední dobou mi přijde klasický download z asus global nebo asus china v pohodě. Cca před rokem byla situace o dost jiná. :) Každopádně dík za článek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jak nemuzu pouzit sveho klienta tak sbohem a satecek... Neni nahodou nekde v cache ten .torrent ulozenej?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Před měsícem jsem stahoval jeden několik desítek velký MB ovladač, ze zdroje označeného Čína mi 3x stažený stejný soubor sdělil, že EXE v ZIPu je corrupted. Global zdroj se přerušoval (pomalý), tak jsem nakonec musel použít to DNA. Důvěru k DNA nemám. To DNA z uživatele udělá peera (sdílení se světem) po dobu stahování nebo to využívá pouze seeding z vlastních ASUS serverů?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

drk22: stahuješ vždy jejich EXE "jednorázového klienta" už nastaveného na stažení konkrétního souboru

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TNT: Takze by se ten torrent musel vyextrahovat z exace ... nebo stahnout, ze sitove komunikace zjistit tracker, udelat normalni torrent se stejnym trackerem a treba by to chodilo ...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

hmm.. no DNA pri instalacii ponukla aj "oficialny" - BitTorrent klient, i ked som to este nevyuzil:D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jedinym cielom je setrit. ASUS mal/ma furt pomale servery a chce cast prenosovej kapacity proste presunut na uzivatelov.
C

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V teto podobe naprosto nepouzitelne. Az se nauci davat na web .torrent, muze to zacit byt zajimave. Nemusi totiz vubec mit svuj tracker, staci kdyz to nekde zverejni a budou udrzovat seeda.

Vsechny aplikace ktere maji torrent stahuju primarne pres nej, byva to temer vzdy rychlejsi nez z webu/ftp/...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hloupost ten jejich klient. Uz vidim jak budu kvuli jednomu ovladaci nastavovat porty na firewallu a forwarding na routeru. To samozrejme neudela nikdo a passive na passive spojeni s dalsima peerama se bude tezko navazovat.
Navic nechat si bezet neco takovyho bez moznosti kontroly nad rychlosti uploadu, poctu navazanych spojeni a podobne je vybornej zpusob, jak udelat z vysokorychlostniho internetu dial up...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zajímavé, mě torrenty stahovat nějak nejdou, skoušel jsem stáhnou několik distribucí linuxu (Několikrát Ubuntu, Mandrivu a možná ještě něco), ale pokaždé to bylo hrozně pomalí, i když tam psali rychlé připojení, nikdy mi to nevylezlo nad 20kb, pokud se to tedy aspoň po hodině připojilo. Nevím možná je chyba u mě.
Zkoušel jsem BitTorrent, uTorrent a FlashGet 1.96 a nic.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pokud ti provider blokuje P2P tezko ti to pojede lepe.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

F-low: Může ti to blokovat provider. Dál můžeš bejt jenom pasiv. Zkoušel si nastavit porty? Pokud používáš router apod.

Jinak tenhle způsob mi přijde jako blbost. Buď dají klasik torrent nebo budu stahovat z ftp. Mimo jiný ten kdo stahuje hodně ovladačů - instaluje hodně PC/den, tak asi využívá placenou službu pro ovladače. Za 3.99/měsíc (to není ani jeden zákazník) máme z firmy přístup na FTP kde se shromažďují všemožné drivery. To jejich DNA je nešťastný řešení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.