Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Asus představil zvukové karty Essence STX II a Essence STX II 7.1

Zajemce si to asi najde, ale trosku mi neni jasne koho.

Z PC mi vede toslink do YAMAHA receiveru, takze tam by to moc veci neporesilo a pripojit na tohle 5.1 (a vice) sestavu Genius z ciny za 1 az 2 kkc je asi trosku mimo, degradace kvality nebude zvukova karta.

Ale parametry to ma fakt slusne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Zajemce si to asi najde, ale trosku mi neni jasne koho.

Z PC mi vede toslink do YAMAHA receiveru"

Odpověděl sis sám. V receiveru máš DAC + další stupně (včetně těch opamp), který ty digitální data převádí do analogu. Tj totéž, co dělá zvukovka už rovnou v kompu.

Osobně mám hifi stereo i kvalitní sluchátka, ale dostat z pc poslouchatelný signál je dost těžké. Jestli tahle kartička bude mít podporu v ALSA, tak je moje.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Trebars pre ludi co z nejakeho dovodu nemaju externy D/A ?. Respektive maju receiver/mix/ cokolvek bez digitalneho vstupu .

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Napsat 600 Ohmový sluchátkový zesilovač...přeformulovat ;)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Dobre vidim nebo se mi to zda ze si ta zvukova karta skutecne nevystaci s 75W s pci-express slotu :-)? kdyz uz mohli to resit externim PCI-Express konektorem ne Molex-em, predpoklada se totiz ze takovouhle vec si zakoupi fajnsmekri kteri budou mit tez narocnou grafickou kartu ktera bude chtit dodatecne externi pci-express napajeni a lepe jde vyuzit=svazat PCI-Express větve jako k tomu cpat jednu dalsi zbytecnou větvu jenom proto ze nese konektor Molex.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Vidíte dobře, přemýšlíte méně ;)
Karta si samozřejmě vystačí s mnohem méně, než 75W - samostatné napájení používá z důvodu nižšího rušení. Jestli Vám ovšem dělá problém ve skříni (fajnšmekr...) svázat modulární kabel molex a 6pin, asi nebudete takovž fajnšmekr.
A vysvětlení autora, jak bude tahle karta s 600 Ohmovým zesilovačem hrát s běžnými př 32 Ohmovými sluchátky stále nikde ;)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.