Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ASUS uvádí desku Sabertooth X58 s keramickým povrchem

...může běžet prakticky nepřetržitě díky speciálnímu systému chlazení... si snad delaji prdel?? Ktory board je urceny na pravidelne vypinanie? Ci mi nieco uslo? Drviva vacsina zariadeni sa pokazi prave vdaka tepelnym vykyvom a razovym napatovym a prudovym zataziam vdaka castemu vypinaniu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevím, 4.500 za poctivě udělanou desku mi nepřijde jako nějaký luxus, natož snobárna. Osobně jsem po dlouhém rozhodování a srovnávání údajů zvolil GIGABYTE X58A-UD3R, která stojí ještě o 500 Kč více - to jsem asi v očích redaktora nezřízený buržoazní požitkář neznající hodnotu peněz :) A to se ani nezmiňuji o nové case LIAN LI za 6 táců (bez zdroje). Holt asi žiji v jiné sociální třídě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jestli ono to nebude tim že sis koupil 3tí nejlevnější desku dostupnou pro ten socket. Poruchovost 3,53% neni nic moc ale koupil bych jí taky, kdybych musel ten socket. No a LIAN LI, taky sem si slíbil že si jednou udělám radost :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

aby som pravdu povedal ze skrinku bez zdroja 6 tisic, hmm ...to mi je ta uz celkom luto... co sa tyka tvojej triedy, myslim ze tvoj prispevok ta zaradil jasne ;) nic v zlom

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono kvalitná skriňa sa hľadá niekedy pomerne ťažko. U mňa napr. bolo podmienkou aby všetky pozície boli 5.25", kvalitná konštrukcia, dobré odvetrávanie a biela farba, takých skriniek nie je veľa.
Nakoniec som zakotvil pri:
http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000084&id=C_...
http://www.thermaltake.com/product_gallery.aspx?PARENT_CID=C_00000084&id...

http://www.alza.cz/thermaltake-tai-chi-vb5000sna-d53774.htm

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tak doufám, že máš také velmi kvalitní zdroj. Nechal jsem si postavit PC na zakázku s požadavkem (kromě jiných), že chci, aby byl z kvalitních komponent. Navrhli mi kvalitní desku Gigabyte a údajně kvalitní zdroj značky, o které jsem do té doby neslyšel. Ten zdroj poměrně brzy odešel a vzal s sebou tu desku. (Počítač jsem kupoval jako celek, takže jsem ho také jako celek reklamoval.)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak Linuxáci a a podle specifikace této desky má v posledním jádru podporu ??

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

sa mi paci ze v tabulke v clanku ste pouzili farby tej dosky, taky slight touch a jak to potesi, len tak dalej...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Je vidět, že na tebe ten marketing dobře působí ;). Byly totiž použity stejné barvy jako v té původní tiskovce, na jejímž základě je náš článek vytvořen :).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ta cena mi nahodou pride celkom dobra...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo to znam, case, CPU a MOBO kazdy za 5 litru a zdroj za 8 stovek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Doufám, že je ta sekretářka co překládala původní marketingovou zprávu z angličtiny alespoň pohledná :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Asus neustale vali novinky, ale uz od nich nic nechci koupit. Koupil jsem jednou jejich hodne dobrou desku a mel jsem s ni velke problemy. Byla 3x v reklamaci a pokazde ji jen opravili. Evidentne byl na desce odpajen obvod - jizni mustek a nahrazen novym. To celkem 2x. Po treti jsem byl velmi rad, ze mi vratili penize. Od Asusu uz nic nekupuju. Mam zkusenosti i s notebooky Asus a je to dost peklo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A vidíš, já mám s ASUSem zrovna dobré zkušenosti. Počítačů na desce ASUS jsem postavil asi 20 a koupil jsem asi 8 notebooků ASUS a kromě toho, že v jednom notebooku byl špatný pant, vše bez potíží... Ovšem já si myslím, že to tak má každý - prostě když máš smůlu na vadný kus, tak nenaděláš nic.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.