Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Asus Zenfone 3 Deluxe útočí na iPhone 7 Plus

jezek by mel jit delat na zive.cz a prestat mrvit tenhle web

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Njn, dalsi clanek uplne mimo. Jako srovnavat pouze HW je proste blbost .... k cemu je srovnani osless srotu s iphonem na zaklade nejakych megahertzu a poctu jader? To je asi jako srovnani: V3Ska ma 32litrovy motor, lamborghi jen 6tilitrovy .....

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

V3S má 7,4 l motor.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ale skoro to trefil, spotreba je 32l na 100 km :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tam slo o pointu;)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

meli by ho konecne vykopnout, nasypat na klavesnici zrni tak kdejaka slepice napise kvalitnejsi clanek

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

a ty umíš co? mlít hovna do diskuzí?

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

no clanek bych napsal tedy rozhodne kvalitnejsi i s trojkou v zile :-D

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

s jakou trojkou? lol, jako stříkačkou?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

boze do ceho si to dusi dal

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

ja ti to vysvetlim ty hrdina :) s 3 promile

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

pak mu jeste vysvetli co sou promile a jak k nim prijde protoze ten se pravdepodobne jeste nepodival ani za branku

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Mladý cucák co nebyl na vojně a blouzní tu o V3S, někdy se na ni koukni má 6 válců a objem 7,4l. Jediné čím ses trefil tak je 32 což byla +- spotřeba tohoto tanku co projel úplně vším a všude :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"ctenost" vysoka, diskuze plna... dokud ty texty budeme cist (otvirat) a reagovat na ne, nic se nezmeni.
Kdyby mel tenhle, uz podle nadpisu, nesmyslny text 0 prispecku v diskuzi, verim, ze by se zaclo neco diit.

edit: boze, ja se donutil ten text preletet ocima... to fakt porovnava hardware?

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

vsak je to strasnej bridil, procti si jeho dalsi clanky, nechapu jak muzou zamestnat takove lidi, muzou rovnou zamestnat cvicenou opici

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Mě naprosto uniká, proč je kolem nějakého strojku, co má člověku zpříjemňovat život, tolik emocí. Vždyť ty telefony jsou spotřební zboží, tak jako počítače, auta, TV nebo sušička. Copak to stojí za nadávání nebo rozčilování? Každý máme různé potřeby, vkus, požadavky, tak si kupujeme různé boty, mobily, jídlo, koukáme po jiných holkách. Dávno neplatí že by dražší mobil byl nějakou značkou luxusu, tudíž ani ten proklínaný iPhone neznamená lepší postavení nebo image ve společnosti.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nejde o iPhone, ale o autora textu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

čiňani si moc myslí. Možná tak kdyby stál do 600USD, ale tohle je přepal vzhledem ke kvalitě Asus značky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Skor sa divim ze niezacal popis sposobom ci sa ohyba, ci vybuchuje a podobne :-)
Ale inak, co je pri android telefonoch asi najpodstatnejsie je aku ma Asus podporu, teda ako casto vydava updaty a aka je komunita okolo tejto znacky - existuje root, su aj neoficalne romky (CM a dalsie)? Pretoze ak je dodrbany android od vyrobcu a na opravy kasle, tak ci je aspon sanca a moznost ze si to clovek nejak sam dolepi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nesouhlasím s kydáním na ASUS tady. Je to kvalitní značka. To bylo keců před lety jak kvalitní desky dělá jistý Epox... ASUS umí desky mnohem líp a kde je ten Epox dnes že... Možná že se na***li až do mnoiha odvětví naráz, ale v jádru je to prostě kvalitní firma.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prostě kvalitní, koupíte notebook a support končí v době vydání, koupíte desku za 6k bez DPH, je vadná a Asus support vám řekne, že to že nefunguje je "váš názor", reklamace měsíc. KOupíte grafiku GTX 970 strix a pískají cívky, koupíte R9 290X matrix, přehřívá se, koupíte R9 380X Strix a pískají cívky, koupíte 9600 GT Matrix a chladí se pasivně dokud nemá GPU 105°C pak je to větrník do vypnutí PC, koupít random desku a zlobí tomu BIOSy.

Fakt dík, SNSV nechci.

Ale jsem rád, že to aspoň někomu funguje. Gigabyte ftw!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nesouhlasim, mam od asusu vic veci a nic nezlobi (zenbook, rog g750, router, desku, monitor). V deskach jsou fakt spicka a bios maji spis lepsi, hlavne rada rog. V oblasti telefonu s nimi zkusenosti nemam, ale na Zenfouny jsem slysel spis chvalu.
MSI dela posledni dobou lepsi chladice, tady asus sesel z cesty. Gigabyte je imho takovej nicmoc. U me duveru ztratil kvuli nizky kvalite. Vzdy to byla takova ta nejlacinejsi volba, ale treba uz se napravil. Ja bych ho vybral az po asusu a msi, ale teda desku, ktera ma killer, mi nesmi do baraku...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako bych slyšel "nekupuj si Škodu Octavii Scout, rozhodně ne automat, airbagy, navigaci, naklápění světěl, tempomat s cestovním asistentem, Kessy a rozhdoně ne gumové koberce a kožená el. nastavitelná vyhřívaná sedadla". Obvykle ten samý kritik ocení, jak slušně jezdí, s jakou lehkostí si poradí s naložením soutěžního RC modelu s příslušenstvím do kufru a jak příplatky začnou dávat praktický smysl.

Asus, Gigabyte i MSI si nemají co vyčítat. O chlazení si můžeme povídat, ale pravdou zůstává, že nechladí dobře ani jeden model, včetně MSI Gaming/X. K vyvrávení iluzí stačí poměřit mezi teplotami napájecích okruhů, všech těch 130°C Maxwellů GTX900, ale i AMD, protože jedno z nejlepších řesení přineslo Sapphire už v dobách R9 290(X) se zdvojeným schématem a centrálním blokem, jehož kopie Gigabyte G1 nebo Asus Strix zdaleka nedosahují účinnosti. Cívky nejsou o výrobci, nýbrž štěstí na kus a s barvou výrobce nesouvisí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tenhle Asus neútočí na iPhone ani většinu Androidové konkurence.
Tradičně bude zaostávat v oblasti foťáku, obrazovky, baterky, zvukového výstupu atd.

Pokud by ho cenové rozumně nacenili, šlo by o zajímavou volbu, ale takhle? Takhle jde jen o lepší průměr ... a ten v dnešní době nadprůměrných telefonů moc šanci prosadit se nemá.

Add zvuk: Nepíšou o konkrétním DACu, takže bych tipoval, že to bude tradičně integrovaný šubruňk v SOC od Qualcommu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

iPhone 7 plus 256 je za 33000, toto je za dvě třetiny ceny, jenom doplňuju o co tu jde

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

taky je iPhone uplne jinej levl a i iPhone SE za 12k bude znatelne vykonnejsi, rychlejsi a mit lepsi fotky i video tak nevim co tu trepes za somariny :-D

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

+5000 za jack abych byl přesnej

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

ty beres nejaky experimentalni drogy nebo ses uz takhle blbej vyskytl ?

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem priznivcem apple, z mnoha duvodu. Ale s timto souhlasim. Proste ty jejich telefony fungujou. Na rovinu reknu, ze mozna i lip nez windows, ale u iphonu se mi nelibi design aplikaci a hlavne integrace se vsim od applu, kde chybi proste jakakoliv "PC" svoboda. A v neposledni rade ten fasismus s neplacenim dani, detskyma otrokama, nabijeckama atd ....
Ale jak rikam, dokazu ocenit ten system, ze je proste spolehlivy a "proste to funguje", coz byl taky duvod, proc jsem presel z androidu na windows (a to se jeste nevedelo jak je android neuveritelne deravy zderb). Android je proste takovy fiat multipla v pocitacovem svete:) Kazdy vi o co jde, ale ve slusne spolecnosti se o tom nemluvi a nikdo se nechlubi, ze jej vlastni:o) Iphone SE je jiste velmi trefna volba, pokud cloveku nevadi vyse zminene problemy. Po zastupu perfektne fungujicich lumii od dvou tisic je iphone SE defacto jedina myslitelna konkurence (takove ty novejsi modely za 30k radsi nebudu ani zminovat).
Iphone SE, L550, L640, L650, L930 a L950 ..... jedine, z ceho se da vlastne dnes vybirat. Dnes nic jineho aspon vzdalene pouzitelneho a myslitelneho, na trhu vlastne neni a srovnavat to s nejakym androidem ..... OMG!

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

detsky otroci ? jako vazne ? a vis treba ze samsung ve svejch tovarnach delnikum zatajil nebezpecne chemikalie a nechal je s nima pracovat bez jakejchkoli ochranejch pomucek atd a zemrelo jich snad skoro 100?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vim, sak jsou to taky maximalni zmrdi ......
A apple nejenomze nechava montovat ty sve predrazene kramy v zemich tretiho sveta kdovi kym .... ale nebere treba suroviny z conflict-free zemi, ale radeji z tech levnejsich, kde to fakt tezi detsti otroci .... proste aby vydelal o par centu vic. To je proste hnus. Kdyby to byla normalni firma, tak s takovyma prijmama to bude hrde vyrabet v americe. Krom prestize by mohli zamestnat desitky tisic lidi v rodne zemi jako vlastenci treba ...... ale aby usetrili 15 korun na telefonu ze 30 tisic, tak jej vozi pres pul zemekoule a nechaji to delat v tovarnach s nelidskyma podminkama za par supu.
Zcela nahodne jsem narazil pred chvili na clanek http://eurodenik.cz/zpravy/uvnitr-tajne-tovarny-na-iphony-zdejsi-persona...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

vazne myslis ze v cine atd maj nejnejakou super praci k dispozici ? jakne ze tam pracujou i "deti", driv to bylo bezny i u nas ale dneska se radsi malujou a gelujou jak ku*vy

koukni se kolik vydelavame u nas a kolik treba v nemecku ? za to by nemcour ani nevstal z postele natoz aby neco delal

a uprime je mi fuk jestli samsung nebo nekdo jinej oddela svou nedbalosti par cinanu, lidi je na zemi jako prase a driv nebo pozdejs stejne prijde obrovskej pru*ser a pulka nas pujde do kelu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A kolik myslis, ze ti nemcouri maji platy?:o) Myslis, ze si zijou o mnoho lip? Myslim, ze ne .... kdyz nepocitame stigmata jako hitler, tak treba jenom ti migranti a pocit nebezpeci ...... no a ryze financne na tom taky nejsou kdovi jak .... si myslite, ze kdyz ma 2x vyssi plat, ze se ma lip? Kdyz pak vidis, ze krcalek domecek nekde na periferii stredne velkeho mesta stoji milion eur, tak pak vykladej, ze se maji lip:o)

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

uklizecka 30k+ to je minimum, vim to moc dobre protoze i uklizecky co od nas jezdi delat do nemecka znam
jo neco tam maj drazsi ale napr elektronika, auta, zivotni rozmarilosti cou u nich k pomeru na jejich plat nekolikanasobne dostupnejsi

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ano, Němčouři, Rakušané, Holanďané, Frantíci, žijí lépe než my. Co se týká materiální stránky života. On je prostě rozdíl, když je někde průměrný příjem 1000 Euro nebo 4000 Euro měsíčně, a spousta nákladů je v podstatě stejná. Jen je hodně rozdílná struktura těch výdajů. Jak správně píšete, domeček na periférii, tudíž v dobré lokalitě, ten Němec splácí podobně dlouho jako Čech. Stejně tak návštěva řemeslníka, divadla, restaurace, ...... je pro Němce poměrně drahá záležitost, u nás je to naopak levné. Ovšem na auto, mobil, počítač, dovolenou, TV, ..... vydělají 4x rychleji, než průměrný našinec. Tudíž se v tomto mají lépe a neřeší takové ptákoviny, jako se řeší u nás. To 2x tolik je bráno přes lokální životní náklady. Ale zkuste vydělat u nás 2x tolik a hned zjistíte, že pak se žije úplně jinak. Prostě se vám změní pohled na svět.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Když už citujete článek, tak takovou srágoru, kde někdo vzal fotky, ocitoval zdroj a vymyslel si pár odstavců se zdojem se téměř míjející, to není nic moc. Protože s původním článekem je průnik velmi malý. http://www.bloomberg.com/news/features/2016-04-24/inside-one-of-the-worl... . Mimochodem popisek k poseldní fotce je fakt facepalm, ale jak vidno, někteří to rádi zbaští a na originál nemrknou. Mimochodem by bylo zajímavé se jít podívat na nějakou výrobní linku u nás - nebude to o nic lepší, tahle práce je prostě šílená kdekoliv.

"Legrace" je, že ve fabrice Pegatron se montují i Microsoft Surface...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a co bys doporucil, ktery z windows telefonu je top? Jakoze nemyslim zrovna 950XL, pac ji vrze kryt atd, ale klidne chudsi, ale fakt bezproblemovej. Ja mam momentalne S4 dva a pul roku, nerikam, ze je to spatny foun, momentalne z nej i pisu tento komentar, ale po updatu na lollipop obcas ztraci sviznost (chtel jsem napsat, ze proste ztratil sviznost, ale neni to pravda). Na kitkatu to byla pecka. Uplne zalagovany to neni, ale obcas bych potreboval, aby to reagovalo hned, napriklad, kdyz stojim na svetlech a vono se to zrovna zamysli a je tam znat ta odezva a jak je to dotykovy, clovek se utapne, musi se vracet zpatky - no proste vopruz. Pritulka ma iP6 a to je sice furt svizny (jako taky to ma svoje chvilky, ne ze ne, ale jako android se to nikdy nezamysli), ale jen diky tomu, ze je to v podstate dumbphone, s nicim to nekomunikuje, ke vsemu to potrebuje pc s itunes a hlavne kreditku. Na androidu jsem nikdy nemusel nic platit a hodlam v tom pokracovat.
O tech poslednich lumiich jsem cetl vsechno mozny a rad bych windows zkusil, ale odrazuje me obcasny zminky o padech aplikaci, zamrznuti celyho systemu, malo aplikaci (no ja jich stejne moc nepotrebuju), hrozici zanik celyho systemu atd.
Jako porad muzu dat na S4 cm, ale je to vzdy sazka do loterie, jestli mi to bude vyhovovat, jestli bude vse fungovat tak, jak ma... No proste nechci resit to, co linuxaci u novych dister.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nojo, celkem mne povabila hlaska: "Jak poznate majitele Iphonu? Rekne vam to.." :)
(neboli bodet by to nerekl, kdyz za "tu jinou levl" zaplatil premium")

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

skodovka i BMW te dovezou z mista na misto taky ale prachy a zazitek z jizny, provedeni vozu atd budou trosku jine co :)

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ja myslim, ze ten rozdil tam bude daleko markantnejsi ..... spis tak tesla (neo trabant) vs. bmw .... stoji to ranec, tvari se, ze to neco umi, treba samostatne ridit, pritom to ale neumi poradne a zabiji to lidi, upaluje to lidi .... mno, ale zas na druhou stranu je to daleko tezsi, poruchovejsi, nebezpecnejsi, s nizsi zivotnosti, nepohodlnejsi, ve finale diky bateriim mene ekologicke, s nizkym dojezdem, nemoznost to rychle a kdekoliv nabit a vlastne i drazsi nez to BMW:o)))

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Vy jste fakt komik. Letos v autech ve světě zemřelo už něco pod milion lidí, ale vy bude vyděšený z Tesly, která má na kontě (celosvětově) dva životy.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je trosku zavadejici srovnavat pitomce, co jeli na autopilota se vsema bourackama ostatnich aut a taky samozrejme i tesel, ktere nejely na autopilota ......

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

tesla nema autopilota, nevim kde ste to vzali, je to jen vylepsenej tempomat, ze to nekdo zapne a mysli si ze nemusi davat pozor je jeho -, takovej clovek at radsi chcipne nez aby se mnozil

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

O tom zadna, pokud nezabije nebo nezmrzaci nekoho jineho, tak mi to nevadi. Ale to bohuzel mnohdy neni pravda.
A na druhou stranu jsou v tesle uplni curaci, ze takovy mod vubec povoli ..... to je samozrejme taky pravda.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nic proti HW, bohužel jsem jeden asus android telefon měl a byla to lagovačka. Bohužel to platí i pro samsungový touchwiz, který i z nejnovějšího galaxy učinil sem tam lagovací záležitost. Ano jde to přežít, odpustil bych to telefonu za 3, max 5 tisíc, u telefonu za 20plus je to však neodpustitelné. Btw mnohem lepší alternativa tohodle aušusu je one plus three. Je levnější, přitom naprosto stejně vybavený (snapdrg 820, 6Gb, fullHD) a hodíte do něj custom romku, což už na Samsung nejde (poslední dobrý Samsung byl note 3, možná 4). Viděl jsem ho v praxi a řekl bych že je to asi aktuálně to nej a předčí to i Apple. Ten věřím, že je také dobrý a odladěný, akorát za něj dáte 2x tolik, což hraničí z absurdností. Btw nefandím ani jedné platformě. Aktuálně jedu na 3 rojy starém WP10 (Lumia 1520) a vypadá to že mi pár let vydrží, iphone 7 bych bral firemní kdybych si jej nemusel kupovat, za své vlastní peníze kdyby se mi porouchala Lumia, tak bych šel do androidu one plus three.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Oni ti cinani maji problem se signalem a zari to, protoze to nikdo nekontroluje .... je jich miliarda, toz to nikdo neresi:o)
A android bych ti doporucil .... za ty kecy:o)))
To uz jsi jak Jezek .... kdyz si vzpomenu na ty reci, jak jsou windows derave nebo co to vzdy mlel a jak je linux super a ze ho windows spehujou .... a pak tu pise o telefonu, ktery za par kacek dokaze kdokoliv napadnout, kdyz uz jsou na to i dedikovane sluzby ..... ted vlastne premyslim, ze vlastnit trosku bitcoinu se nakonec vyplati, protoze vsechny tyhle sluzby si nechaji platit bitcoinama:o)
Dokonce jsem uz videl i free sluzbu, kde se pri vlezeni na stranku xyz primo zobrazil navod k danemu telefonu podle wurflu, protoze kazdy lagroid je jiny shit a k instalaci sw tretich stran je potreba jineho postupu. Takze stacilo si pujcit neci telefon, fouknout webovou adresu lomeno klic, podle navodu vyklikat a stahnout apk a uz to jelo:o) APK byla presne vygenerovana podle klice, aby se pripojila na vas command server (nebo za poplatek i jejich), aplikace se hezky schovala v systemu, vypla antiviry a podobne picoviny, smazala se z historie browseru a udelala tunel ke koncovemu zneuzivateli:o) Naprosty luxus. Hej kamo, puc mi telefon, potrebuju se podivat na jizdni rady .... jooo, v pohode a za pul minuty neni co resit:o) Hesla do IB, zkopirovani kompletnich aplikaci vcetne klicu pro android emulator (treba prave pro to internetove bankovnictvi, kdyz je nekdo blbej a provozuje to na androidu v aplikaci:o), SMSky, kamera, odposlech, vydirani:o)
Jsem si rikal, ze to vyzkousim, ale pak tu stranku zrusili (ty trojany jsou samozrejme ke stazeni dal) no a hlavne uz neznam zadneho chudaka z okoli s androidem:o) Kdyby se nekdy objevily ty navody podle wurflu ke stazeni, tak bych si to mozna dal na svuj web pro strejcka prihodu, ale bez toho je to o nicem .... posledne se mi ani po hodine a pul na jednom, vlastne temer novem, lagroidu nepodarilo nainstalovat ani aplikaci z gugl play:o) Furt, ze na externim ulozisti neni dost mista .... dokonce jsem do toho dal i SD kartu a hovno .... asi tri zpusoby z netu ohledne resetovani a odinstalu gugl play z mobilu a stejne hovno ..... uz to do pracek nevemu, fuj! Jsem se nasral a jeste byl za lamu, ze nedovedu zprovoznit ani takovou sracku jako je android:o)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby debilita generovala elektrický proud tak bys měl aspoň nějakou hodnotu...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ten telefon vypada hnusne :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale to je schválně, aby ladil s androidem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K té diskusi tady, tohle je vševystihující článek: http://www.theverge.com/2016/9/12/12886058/iphone-7-specs-competition

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.