Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Athlon 200GE lze přetaktovat, výkon stoupne až o 20 %

jak ponižující, pod Polsko... Jméno Czechoslovakia už je definitivně minulostí a tak se dvěma maličkými zemičkami nikdo vážně nezabývá....

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Uz meli DDeho plny zuby, nedivim se. :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ponizujici je cist diskuzi na novinkach a ne "spadat pod Polsko"...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Není ponižující pod Polsko spadat z principu, ale zcela konkrétně naposledy, když PR zastoupení AMD pro ČR zajišťovalo Polsko, tak to ponižující bylo. Nepamatuju se, že by nějaký redaktor tehdy měl jiný názor, takže si to troufám generalizovat. Ignorance, na většinu mailů neodpověděli ani bů, recenzenti nedostávali hardware na testy, protože si ho Poláci drželi pro sebe. Obvykle hardware české redakce nedostávaly ani později, když by na ně přišla řada - nejspíš proto, že Poláci nechávali vzorky spřáteleným polským redaktorům.

S takovým přístupem ze strany výrobce není ani přístup redaktorů příliš pozitivní. Není mi proto jasné, proč AMD za stávající zlepšující se situace není schopna zajistit tuzemské zastoupení.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

By AMD byla sama proti sobe, aby to zamykala nebo branila odemceni.Beznej zakaznik si stejne poridi minimalne APU R3 2200G a proc teda resit nejakej Athlon.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Uvidíme, jak zareagují další výrobci desek. U socketu 1150 (levné Pentium G3258) taky umožnili taktování i na levných deskách, které to podporovat neměli.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proč řešit athlon? Protože je po levných CPU poptávka, kterou R3 nenasytí. Řekl bych, že je po nich větší poptávka, než kolik je přirozených dvoujádrových "zmetků". Ale ať už jde o čipy u kterých fungují jen 2 jádra nebo o ořezané R3, které nedosahovaly dostatečné frekvence, je ne/odemčený násobič pochopitelný. Netrvat na uzamčeném násobiči je ale příjemný bonus pro lidi, kteří si chtějí s athlonem trochu pohrát.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

my sme teraz potrebovali do jednej firmy 6 najlacnejsich schopnych pocitacov na svete, tak tam isiel prave athlon.. vyborny kancelPC procesor. Ked im to raz nebude stacit, tak sa tam kedykolvek da dolozit nieco silnejsie, imho kompatibilne ryzeny budu na trhu min. 5-7 rokov odteraz. U intelu sa to povedat neda...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Očekávám recenzi na LinusTechTips: We combined dual Titan RTX to extremely overclocked 200GE. Benchmarks and RGB.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ASUS k přetaktování prý přidal i novou volbu v BIOSu "CPU PCIe Lanes Unlocked":
https://www.computerbase.de/2018-12/amd-athlon-200ge-overclocking/

Přihodí někdo více? :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.