Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ATI si licencovala HDMI přijímač

Bomba,konečně někdo rozumný i v PC branži.Dnes nemá cenu kupovat žádné elektro bez HDMi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fúúúj HDMI a RR disc od  SONY!
nepřehrajete pak ani vlastní videoo z kamery u známého na pC ani stolním HD přístroji pro překotné ochrany na něž si stěžoval i velký výrobce jako je HP a pod!!!.. a situace bude ještě horší než u DVDvideo a authoring s ne-free kodekem MPEG-2...
At žije free VGA a DVI rozhraní!! Konec další nekompatibility konektorů a do nich(!!!) integrovaných HW omezeních!!!!!...
 
Kupovat přístroje s HDMI je poast!!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Oprava: RR=BR, pardon za překlep.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No jelikož jsi jak vidím velkým příznivcem ODS,tak pro tebe nebude problém si kupovat vše legální a za vysokou cenu,takže nechápu proč tady plačeš.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fuck off s HDMI, je to akorát buzerace lidí, když digitálnímu přenosu strkaj tyhle omezení. Však oni v Asii vyroběj něco na způsob HDMI bez ochran a spotřebitele jim potom utrhaj ruce a pošlou HDMI do kelu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

uz to vidim - na nejblizsim trzisti k prodeji cerna krabicka ktera se bude tvarit jako chraneny LCD/TV a dale bude posilat nechraneny signal - a nebo jeste jednoduseji, stahnu program /crack) a bude po kodovani .... aspon kezby..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ochrany jsou od toho aby se prolomili tak nevyvádějte :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Fuck Visra!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2X
Toto si v MS nevymysleli, pre nich su to tiez len komplikacie, to maju na svedomi filmovi vydavatelia, tu je aj MS maly pan.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>ASD: No tak malý pán zase není. Kdyby to opravdu nechtěl, těm firmám by nakonec nezbylo nic jiného, než se s tím smířit. Protože prodat chtějí a PC ignorovat nemohou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nestojím o žádné HDMI, nestojím o další šuntz co jen bude prodražovat cenu výrobku a mne jako uživatele jen omezovat. Ještě si za to připlácet ... tu už je jako v našich podmínkách s  nesmyslnou cenou za likvidaci el odpadu , kterou většina firem připočítává k ceně zboží , místo toho aby ji už do ceny promýtli... hnus ,humus, Hirošima hadr...4
PS - VISTA ano - po roce betatestování na oficiáních zákaznících MS , vydání tuny oprav a prolomení obtěžujících featurek směřujících k lepším zítřkům konzumní společnosti ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Jirka
Hovorime o USA, skor by to skoncilo na sude zato, ze MS podporuje piratov, lebo je iste ze sposob ako to prehrat by sa nasiel, a nikoho by nezaujimalo ze to uz nie je chranene.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Průměrná životnost většiny ochran je jeden až tři týdny. Déle neodolají a pokud ano, stanou se produkty, které je používají prakticky neprodejné. Takže klídek, neprolomitelný software neexistoval, neexistuje a existovat nebude.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Xspy: technicka poznamka -- ten poplatek za likvidaci odpadu bohuzel MUSI prodejce uvadet samostatne, je to jeho povinnost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Krakonoš: Pokud vim tak XBOX360 je na trhu uz ponekud dele a stale bez problemu odolava... A zajem o tuto konzoli rozhodne je... Aby jsme se nakonec vsicni nedivili

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prumerna zivotnost ochran tyden ? Vazne ? Vetsinu kodovani tykajicich se videa nikdy nikdo nerozlouskl, a to se jedna i o algoritmy stare par desitek let. U satelitniho kodovani jsou crackle jen ty algoritmy kde to prokecl clovek "zevnitr", hlavne tedy z Philipsu. Necracknute zustava i DRM od Microsoftu, a to ho tu mame nejake 4 roky. U HD zarizeni, kde nemas sanci z programatorskeho hlediska se k algoritmu ani dostat, neni bez nejake pomoci od lidi co na tom delali naprosto nejmensi sance. I kdyby se to povedlo na jeden titul, bude ten postup platny vzdy pro ten jeden konkretni disk s jednim titulem. Tudiz pokud to nekdo nevykeca/nenecha volne valet klice (jako Xing u DVD) tak NAPROSTO BEZ SANCE.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Koukám, že tady značná část lidí taky vykřikuje něco o HDMI, protože si myslí, že to je název nějaké ochrany :) Ve skutečnosti je to jenom (zpětně kompatibilní) nástupce DVI s větší šířkou pásma a podporou audia s podporou jak PC tak ve spotřební elektronice. Takže konečně nic nebude bránit připojit si k DVD přehrávači panel od PC nebo k PC TV bez extra mezičlánků. Třeba hned PS3 bude mít HDMI konektor, takže nebude problém připojit si DVI panel.

Co se týče ochran, tak pravdu má ptc. Tady se nebavíme o ochranách proti kopírování na CD nebo v nějaké přihlouplé gamese, ale o DRM a ochranách v nových médiích a formátech a tam ta situace zdaleka tak růžová není.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To mish - mylis se, distributor by poplatek rozepsan uvadet mel, jelikoz je to lepsi pro jeho zakaźniky, ale nemusi. Nopak koncovy prodejce by ho uvadet nemel, protoze koncove zakazniky to nezajima. Toho zajima vysledna cifra. Dokonce si to ani nemusi promitnout do ceny, ale musi pak vzit nazpet to zbozi co prodal k likvidaci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to ptc: Hlavně že D V D j o n tu neprolomitelnou css ochranu za chvíli zdolal co? Nebo to snad nepočítáš? U cryptovaného vysílání přes satelit taky, ikdyž cryptoworks stále odolává.  Ahoj Laďa

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 ladik: nie som si isty, ci DVDJon CSS neprelomil na zaklade uniknutych klucov z Xingu, resp "reverznym inzinierstvom" omylom nezakodovanej casti nejakych dat. Ale mozno sa mylim, nie som si celkom isty..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to maro: To je možné. Ahoj Laďa

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.