Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k ATI uvádí Mobility Radeon X800XT

Parametry to ma pekne ovsem kolikpak to papa energie? na takovem notebooku muze byt napr. 75W docela hodne..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No, doufám, že PowerPlay 5.0 to bude umět nějak razantně kontrolovat. Tzn. pokud chci jen surfovat nebo psát ve Wordu, měla by být spotřeba minimální tak, aby notebook vydržel rozumnou dobu i na baterie. Samozřejmě pokud budu chtít pařit HL2, musí zase naopak čip jet na maximum a v tom případě bude doopravdy nutnost použít AC napájení, což si myslím ale neni nijak na škodu...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

75W to asi nebude, to většinou dávají celkově ty zdroje co jsou k notebookům. Respektive dávají myslím něco přes 90W, opravte mě někdo jestli se pletu, a něco musí zbýt na LCD a ostatní komponenty případně i nabíjení za běhu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, vzhledem k tomu, že specifikace (takty, počty pipelines) jsou téměř na chlup shodné s normální desktop kartou, předpokládám, že spotřeba bude podobná (= velká).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"deblocking" tomu jaksi nerozumím... dekódování, eventuálne dekódování spojené s odkódování DRM, by bylo srozumitelnejší. Pokud vím, tak odblokování se vyskytuje v satelitním příjmu a o to tady snad nejde...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

deblocking je "odstvorcekovanie", po cesky ?odkrychlickovani? - odstranenie artefaktov MPEG kompresie (podobne aj dering)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak prý spotřeba kolem 35 W! To jsem z toho jelen..........

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.