Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Bethesda předvedla Fallout 3

Mohla by to byt hezka hra na motivy Fallout sveta, ale jako pokracovani legendy - first person, zamereny na realtime boj ... ne...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mne osobne to skor pripomina Terminator:Future Shock/Skynet. Ale v paradnej grafike. Hmmm, keby tak Bethesda oprasila este Terminatora.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

toohle uz Fallout nebude:(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

... a jako Diablo si vydobYli... když už, hrubka jak prase "vydobili".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ona to chyba být nemusí - záleží na tom, jak tu větu autor myslel. "vydobyli" by bylo ve významu "svou existencí dosáhli" a "vydobili" (ať už to slovo zní jakkoli podivně) by bylo ve významu "dosáhli nátlakem" :-) a vzhledem k zaměření obou titulů by ta nátlaková akce klidně mohla být :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mozna misto okurkovych zprav by se hodila recenze napr.: Lacie LaCinema PREMIER ... o te tu nebylo slyset ani v beskovkach...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

fake: žádný problém, napiš ji, my ji vydáme a ještě tě odměníme :-). ne teď vážně, taková recenze znamená zhruba týden práce jednoho redaktora, přičemž tato lacie je "jen" jedno z mnoha takových zařízení a když koukám na parametry, tak ani omylem není nejlepší/zajímavá (neumí mkv, neumí h264). a už zanechme OT.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ehm: pravda, má tam být Y ... ono na qwerty je to hodně blízko, tohle byl regulérní překlep, dík za upozornění.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemám z toho dobrý pocit, čuju FPS.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby radši udělali Datadisk k Oblivionu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Me se to nelibylo, ne ani tak kuli tomu ze je to FPS (mass effect, nebo oblivion nebyli vubec spatny), ale proto ze je to proste na X360 a stim spojene featury.
- mali rozliseni textur
- 'retardni' ovladani
- 'retardni' inventar
- obtiznost prizpusobena pomalemu mireni a pohybu na gamepadu
- atd.
Prohlaseni producenta PC is dead me nenaplnuje nadeji ze PC verze bude otunena jako treba u Mass Effectu (usmevne je ze neni schopny tam pak ani naselektit tu cast tela kterou chce).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

me to teda moc extra neprijde...spis mi to pripada, ze se hlavne snazili udelat poradny jatka, nez kvalitni hru...to ze trefi chlapka medvedem do bricha a urvou se mu obe ruce je dost uhozeny a podobnych veci je to video plny...podle reakci tech "moderatoru" je to asi na hre to nejdulezitejsi...uz ted mam obavy, ze to bude o nicem...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Obávám se že ze starého Falloutu zůstane jen styl grafiky a prostředí...
Proboha, jak mohli zkazit tak krásnou a zábavnou hru...? Bylo by 100x lepší, kdyby před lety dokončili Van Burnena, ale takhle zbudou všem fanouškům jen oči pro pláč.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No co se divíte,plejstejšnizace na postupu.Hry budou mít realistickou grafiku,fyziku,jenom se nebudou dát hrát.Už Oblivion pošahali,aby to trdla přej HD TV pochopili.Nádherná grafika ale je tam tak třetina toho co v Morrowindu.A tak je to se vším.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Také z toho mám rozporuplné pocity. Jako FPS pro konzole by to asi mohlo být dobré, ale pro kvalitního nástupce RPG Fallout mi tam nějak chybí ta správná atmosféra. Mám obavy, že tentokrát ostrouháme.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

..ach jo.. proč nezkusí někdy udělat pár návrhů a anketu.. možná by se autoři divili..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A bude sa to dat prepnut do tahoveho subojoveho systemu ?
Ak nie je to iba dalsie FPS a s povodnym Fallout to nema nic spolocneho

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Ebo: Tohle neni o autorech, to je o managorech. Neznam moc programatoru/designeru/..., kteri by chteli delat hru, ktera se nebude libit fanouskum, ale neznam taky temer zadnyho managora, kterej by rozumnel tomu, co ty lidi delaj.

=> "musime to co nejdriv vydat, musi to stat tyhle $ a predevsim, musim tomu rozumet i ja" => pruser

Je to videt i na tom, ze gamesky ktery delaj nadsenci mozna nejsou uplne graficky "cool", memaj megalomansky efekty, nemaj uzasny animace, ale maj ten zaklad a to hratelnost. Casto se posledni dobou cim dal castejs pristihnu pri tom, ze u nejaky "blbosti" o dvou pixelech stravim par hodin kdezto novou AAA gamesu nainstaluju a po par minutach > /dev/null protoze se to neda hrat.

BTW: Zrovna nedavno sem si udelal novej rekord "river raid" (http://www.riverraid.org/classic_riverraid_download/atari_riverraid_ceat...) :D.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno..
Ja mam takovou asi dost kacirskou teorii.... asi me tu vetsina lidi ukamenuje... ale ja si myslim,ze naopak ty manazeri PRESNE VEDI,co delaji... Ze jim nejde o hru,o klasiku,to je jasne...ale jde jim o to to co nejlepe prodat,a proste to,ze tady 20 lidi slinta nad Fallout2 je nadherne,sam slintam...ale nas 20 to celosvetove nevytrhne,zato kdyz to udelaji takove fps jako Oblivion,tak milion nactiletych pubertaku ukeca svoje rodice,at jim to koupej - takze manazeri zase meli pravdu...
Fakt si myslim,ze soucasny svet tak funguje.Viz hudba - poslouchat se to neda,ale proda se toho nejvic.Viz filmy..atd.Proste oni VEDI,proc to delaj a PRO KOHO.Jasne,pak je urcita minoritni skupina lidi jako jsem ja,ktery by bral hru v grafice Fallout2,a klidne 640/480 256 barev,ale proste takovych jako ja (vy) moc neni.A vidim to kolem sebe,vetsina lidi co si kupuje hry,jako ze skutecne kupuje,tak da presne na tu grafiku,3D,atd atd...kdyz ukazu nekomu Fallout2,99% lidi mi rekne,ze to je graficky k zbliti.
Takze se nedivme...to je proste vyvoj a nic se s tim neudela:-))
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

dneska jsem z nostalgie dohrál F1 (bo F2 je mi už moc profláklý a nechtěl jsem tím zabít tolik času), F3 mě nechává chladným. jednak na to stejně nebudu mít železo a hlavně čas, druhak mě zatím nijak nenadchla. spíš s očekáváním čákám na mod F 1.5 Resurrection.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přestańme tomu říkat Fallout3 a podívejme se jak dopadne stupidní Fallout FPS :( . Ti diváci ... banda dementů , jak řvou u každého přehnaného rozprsknutí po jedné kulce do hlavy a pak když tam chodí a postavy se rozprsknou jako by explodovali jen v kloubech .... Děs a hrůza . Tohle má s falloutem společného tak akorát prvky designu a maskota :( .
Bethesdo jsi na odpis , tohle hrát nebudu !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vtipnej myšlenkovej překlep. v poslední větě má být: ... s očekáváním hledím...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím jak vy, ale já se na Fallouta 3 těším. 3D prostředí je logickým vyústěním předchozích dílů. Navíc boj může probíhat oběma způsoby - klasické FPS/tahový souboj. Vývojáři navíc slibují posílení RPG prvků, jen místo auta budeme jezdit torzem Newyorského metra. Pochybuji o tom, že by někdo cpal prachy do projektu, jehož produkt si nikdo nekoupí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2lojza: jiste, asi ano, ale pokud by to nemelo byt o tech 20 lidech, o ty komunite lidi kolem F, tak se tenhle paskvil nejmenuje prece Fallout, ale uplne jinak. To video me velice zklamalo a to jsem vuci tomu vsemu nebyl az tak skepticky. :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bethesda byla vzdycky dobra firma co se tyka technicke kvality a vykonosti tymu, co se tyka hratelnosti, tak nikdy za celou historii nepatrili mezi spicku.To video je hodne deprimujici, cert vem nakou grafiku, ale kdyz sem videl jak si tam pustily tu melodii zacalo me byt nejak divne, oni to proste neumi, splacaji dohromady vsechno mozny, vydaji to a jedou dal.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Udělat z Falloutu FPS, na to je bethesda dobrá. Sice tam zminilo mod třetí osoby, ale klasické taktické zobrazení je pryč. Je mi špatně, jdu si zahrát F2 na uklidnění.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako pořádný "ironman" fanoušek Falloutů částečně sdílím skeptické názory místního kolokvia, nicméně musím upozornit, že vynášet podobné verdikty jen na základě pár minutového videa je trochu povrchní. Starý Fallout to jistě nebude, půjde o zcela novou hru, ale... dejme jí prosím šanci :) P.S.: pakliže, jak někteří možná tvrdí, na grafice u dobré hry nezáleží, tak na ní nezáleží v obou směrech, tj. je-li oldschoolová a nebo naopak hypermoderní!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

potiz je v tom ze dnesni management vyvojovych studii je presvedcen ze dobre jmeno proda jakkoliv spatnou hru, za predpokladu ze se ta hra spatna nezda na prvni pohled. Toho se da snadno pomoci nekolika kvalitne zpracovanych videi a chytre vytipanych momentu ze hry. Bohuzel to samo o sobe zajisti prodejnost a pritom ta hra opravdu muze byt velmi spatna z pohledu pametniku predchozich dilu falloutu. A z toho mam trochu obavu, strach ze management Bethesdy zvoli prave tento "osvedceny" trzdni pristup k veci. A ta videa optimismus v tomto smeru rozhodne neprinasi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

skoro se zda jako by to cele bylo opet optimalozovano pro jednoduchoucke konzole a puvodni hratelnost se tim padem dokonale vytrati kamzi do hlubin zapomeni a herni historie. Tohle uz vypada skutecne na uplne jinou hru s uplne odlisnym pojetim hratelnosti nez jake pamatujeme z fallout 2.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hodne deprimujici tohle nikdo nechtel :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky sem docela velice zklamán i když ještě je na finální soud příliš brzo... To že si v klasický střílečce typu Doom3 zapauzuju na chvilku čas a vystřelim na potvoru načeš se vše zase rychle vrátí ke klasické 3D akci?? né to není Fallout! :-( Už jen jak to hrál na gamepadu..probůh Fallout a na gamepadu?? Dokud neuvidím klasický a geniální tahový způsob soubojů (v což stále trochu doufám) jako byl v jedničce a dvojce (pamatuju na souboje trvající celé desítky minut) se všemi těmi věcmi co k tomu patřily, vážně uvažuju že trojku prostě budu ignorovat. Vždyť klidně mohli nechat pohled zhora, Diablo3 taky nebude first person, to by pak taky už nebylo diablo ale další quake...chjo...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak som tiez dost sklamany, Fallout3 bola po velmi dlhej dobe(par rokov) hra, na ktoru som sa tesil, bol som rozhodnuty si objednat zberatelsku ediciu, ale teraz neviem! Ono spravit to v 3D je pekne, ale ked sa pozriem spat na klasicky Fallout a jeho suboje, muselo by sa dat v novom Falloute nastavit nieco take, ze hned pri bojovom strete sa hra prepne na tahy, pretoze nechat sa niekde zo strechy z 300m ostrelovat a zistovat odkial to kto do mna prasi, tak to je hnus! Myslim, ze banda, ktora robila na starych Falloutoch, a z ktorej udajne niektori pracuju aj na novom Falloute, bola len vyuzita len na nieco a ostatne si vzal do pazurov zasraty marketing! Rozhodne pokial neprecitam nejake recenzie a neskusim na vlastnej kozi, tak peniaze za to nedam. Ked to bude stat zato, rad zaplatim v obchode za originalku. Dufam, ze to stat zato bude! :)
PS.: niekto tu poznamenal, ze PC verzia bude alebo mohla by byt ochudobnena o nieco. Je to pravda?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tahový způsob souboje v dnešní době, nebuďte k smíchu. Koho dnes zajímá se na kola mlátit s nějakou pidikrysou pět minut a málem u toho umřít. Bethesda dělat hry umí a Fallout 3 bude dobrou hrou, vy skalní fanoušci, co se zasekli v době, bežte si zahrát jedničku nebo konečně dospějte.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Jouda odjinud  jojo, ten jediny s mliekom na brade sa ozval, ze, panacku?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevim proc vsichni tak trvaji na kolovem systemu boju a kvuli tomu jsou schopni odsoudit celou hru. Hral jsem oba Fallouty a mam rad obe hry, ale hlavne kvuli pribehu, prostredi, atmosfere a skvelych dialozich. To je to co podle mne delalo tyto hry hodne nadprumerne. Bojovy system zustal ve Fallout Tactics a ten buh vi proc az tak neuspel. Cim to asi bude? :). Uprimne receno cekat az se 10 krys pohne je ... nuda. Navic od pulky hry po ziskani Gausky a MK2 byly souboje stejne jenom formalita (i kdyz mozna jsem si mohl dat vyssi optiznost :-).
Na ovladani RPGcka moznosti konzole bohate postacuji. Na PC si snad daji tu praci a rozumne to prizpusobi. 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Jouda: Kdyby to byla aspon dobra FPS ale tohle bude konzolova FPS, mali skupinky enemaku daleko od sebe ne prilis agresivni nebo pohyblivi, s aim helpem aby clovek na gamepadu byl vubec schopnej neco trefit a zabit.
Pochybuju ze tak rozsahla hra se docka nakejch vyraznejsich zmen v PC verzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem velký fanda prvních dvou Falloutů a taktéž je mi líto že další díl bude úplně jiný než jeho předchůdci. Jako bývalý vývojář her ovšem vím že náklady na vývoj jsou v dnešnní době obrovské a požadavky většiny zákazníků jsou jiné než před lety. Pokud by byl další Fallout vyroben jako jeho předchůdci zajisté by získal nehynoucí slávu u pravověrných příznivců na druhou stranu by si studio nevydělalo ani na slanou vodu. Ať se nám to líbí nebo ne hlavní příjem zisků herních vydavatelů je a bude z konzolí a velkoprojekty jako je i fallout 3 je nemohou ignorovat. Nekydejme proto na nový Fallout špínu doba už je taková. Těšme se naopak na to co Bethesda umí dobře a to je hutné RPG v pěkném 3d světě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle me osobne byl tahovy system fallout(2) naproste nejlepsi system na svete,jaky kdy kdo vymyslel pro tento typ hry.A to nemam rad strategie na tahy,mimo vyjimky serie HoMaM.Ale system fallout byl naprosto GENIALNI v systemu action pointu,kde se dalo hrat stylem "jsem silny,ale mam malo akci na kolo" ci systemem "strilim 2-3x za kolo,i kdyz neudelam takovy damage" a podobne.Prave system action pointu a vlastnosti,ktere pocet action pointu urcovaly byl zcela genialni a souboje posouval o nekolik trid nahoru.Obavam se,ze zde system action pointu nebude,a proto to bude bezna fps.Nic na tom nepomuze moznost pauzovani hry - pokud tam nebude system action pointu,je to k nicemu a neni to fallout.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Zog  nojo, pravdu díš! Asi sa na budem divat aj z ineho uhla, nic nie je ako kedysi, takze som rad aj za to, ze vobec nieco ako nastupca Falloutov bude, snad nas milo prekvapia :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sem na to hooodne zvedavej,puvodni Fallouty 1/2/BoS byly..hmm namka,aspon pro me,tohle,v 3D,mno,vzbuzuje to u me jiste obavy,ale muze to byt fajn.Nic moc necekam,nechci bejt zklamanej ale to neznamena ze bych se netesil az to vyjde...to bude snad dobra investice financi a casu :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já se snad rozbrečim! Až do teď jsem bethesdě věřil, ale tohle video je naprostým sklamáním. Nezdá se mi že by fandy falloutu mohla zaujmout tahle napudrovaná slátanina. Do teď se fallout 2 drží na prvním místě mýho žebříčku a trojka ho určitě neohrozí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ach jo, 3D strilecka preci neni fallout:(
kdyby alspon uvolnili ten prima framework, by se naslo hodne nadsencu co by tu trojku udelali:) jmeno na kterym chtej rejzovat at si nechaj

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hnus, velebnosti. Fallout 1 a 2 se obraci v hrobe.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hlavní problém - To co Bethesda s veklohubým proslovem předvedla ve videu není absolutně to, na co se každý byt´ jen trochu postižený Falloutem u třetího dílu těšil :(
To co ukázali mi připomínalo jakoukoli FPS , jen ne Fallout a plnohodnotné RPG :( . A hrát si na druhého Stalkera či postapokaliptický Oblivion .... zlý sen :( . Z akčních her s pohledem z první osoby jsem dávno vyrostl - ignoruji je, nevyhledávám a zásadně nekupuji.
(To raděj opráším letitého Panzer Generala a půjdu si to s Amerikou vyříkat po svém ;) )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Češtin ? - Mea culpa !

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Xspy  no, asi najvacsi hnus na celom tom videu je to bliakanie vygumovanych hlav pri kazdom rozstrelenni hlavy, ruk a pod. Samozrejme, ze to bolo aj v povodnych Falloutoch, ved tam bol aj specialny perk (meno nespomeniem - nepouzival som ho), ktory zvysoval pravdepodobnost takychto krvakov (Aha, myslim, ze sa volal Krvak), ale nadsene ovacie spojene pomaly s orgazmom nad roztrhanymi e-telami, to je uz chore (ale v style ala amerika). Ako uz tu bolo napisane, Fallouta2 zrejme tento pocin Bethesdy nezosadi z jeho pozicie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ad výbuchy hlav a těl: pokud jste si všimli, postava MĚLA trait Bloody Mess, takže je to vpořádku!

ad tahový systém: upřímně nevěřím, že by přítomnost tahovýho systému nějak významě změnila místní názory. Lidi, uvědomte si, co vlastně chcete: datadisk k Falloutu 2... todle je prostě nová hra! A já odmítám ji odsuzovat jen na základě pár minutového traileru a svých předsudků...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

wyvern: no kdyz to ma bejt nova hra tak to ma mit nove jmeno, jak by lidi reptali kdyby dalsi verze "heroes" byla najednou 3D stilenda, z dooma tahova strategie a z diabla stolni hra?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Dracul  no jasne, stacilo by nieco ako Fallout3D. Ked bol Fallout Tactics...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

dracul: ...z Dooma už stolní hra kupříkladu je :)) Ale ne, opravdu si nemyslím, že by pouhé jméno mělo takovou váhu. Ty asi taky nebudeš pít krev a spát v rakvi. ;) Problém je pouze v hlavách fanoušků. Taky jsem velkej fanoušek, ale todle je něco, přes co se musím a chci přenést...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je ale rubbish!! Nebylo to podobne se serii UFO? Take z toho udelali prachsprostou strilecku. Jak tohle nekdo mohl povolit?? Kde je ta slavna Evropska komise????? Zatrhnete to!!!! Ach jo, jdu si pustit Fallout dvojku a zajezdit si v pustine.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mazec.FPS uz nehraju, protoze je to strale na jedno brdo. Jestli bude F3 to co bylo prezentovano, tak at si to strci do casti tela kam nesviti slunce.. HNUS, FUJ!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mylím že to bude super, sem rád že na to dou takhle! Fallout 1 a 2 sou skvělý hry, dohrál sem je ani nevím kolikrát, a vždycky si je rád zahraju, ale chtělo to něco novýho, a jestli se vývojářům povede udělat příběh a vše okolo s takovou atmosférou jako tomu bylo  u předchozích dílů bude to něco! když porovnám van burena s novým falloutem tak si myslím že je celkem jasný co bude lepší fallout 3
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.