Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Bittorrent má smlouvu s dalším filmovým distributorem

Tady má asi někdo problémy s hlavou. Torrent použijí, když stahuji nějaké méně rozšířené linuxové distro, které nemá zázemí na kvalitních mirrorech v akademické půdě, nebo tak něco, ale určitě nezaplatím za film v nějakém příšerném formátu pomrvený DRM, abych ho pak ještě uploadoval někomu dalšímu a těm Hollywoodským sráčům tak snižoval náklady.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

moje řeč, ti sráči si myslí, že zaplatím stejnou cenu za film s nějakým blbým drm a stahnu si to na svoje náklady svojí linkou a ještě to budu poskytovat dalším podobným....
to jsou na omylu jsem ochotny to akceptovat pokud to bude bez drm a za 40% ceny filmu v obchodě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pozitivní je, že ten, komu poskytovatel brzdí záměrně P2P, se může odvolat na fakt, že stahuje přes torrent legální soubory a ještě za ně platí, takže by uvítal plnou rychlost... i když to je asi sci-fi :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S timhle at se jdou vycpat, jak uz psali prispivajici pode mnou, abych si na svoje naklady stahoval film, ktery bude zmrseny pomoci DRM a jeste za svoje naklady distribuoval nekomu jinemu za cenu stejnou nebo se o moc nelisici v obchode, na to se jim mohu raz dva tri.. Za takovych podminek jsem ochotny dat 30 Kc - v DVD pujcovne mi zadne naklady na pripojeni nevznikaji a DVD si pujcim za 40Kc. A kdybych se na ten film chtel nekdy nahodou podivat zase znovu, pujcim si ho zase za 40Kc. A neresim zadne DRM a podobne blbosti.. Nenazranost holt nezna mezi..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslim ze to muzeme kategoricky odsoudit - pripojeni k netu je v CR drahe a FUPované (rozumne je koupit bez FUPu a poresit sousedy). 
 
Ale kdyby ti co sdileji byli financne zvyhodneni az do takove miry, ze by to měli zdarma dalo by se o pouzivani torrentu uvazovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.