Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k BitTorrent ulovil další studia

hmm, zeby tip na dobry nakup akcii ? :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud sháníte videa ve vysokém rozlišení (až 1280x720 bodů) mrkněte na *.BLUEHD.* (upraveno redakcí) nebo na WWW.MICROSOFT.CZ (sekce HD WMV). Ke stažení jsou samozřejmě nejen ukázky, ale i více:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

BlueHD - ale vsak to je platene :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, to jsem take zjistil, ale ukázka je zdarma a na MS stránkách jsou ukázky také zdarma. Jinak 9Kč zas není zas tolik:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je sice fajn, ale nikdy bych si nekoupil nějaký film nebo hudbu s těmi jejich DRM nesmysly a v uzavřených formátech. To bych to pak za půl roku nemusel už přehrát.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mala odbocka ot tematu: BlueHD_NET :)) velice zajimave, servery umistene na megarychlem pronajatem serveru na siti Glebe.cz. Mne to stacilo vysosnou max. linku, tzn. cca 0.5MB/s. Cele blueHD by mnelo byt spise redHD neb jde jen o erotiku a porno, ale to chcou vsichni, takze to bude mit asi uspech. Jinak video doopravdy v peknem rozliseni 1280x720.

-Ale k Bittorrentu: Tot je dle mne asi nejpouzitelnejsi technologie VideoOnDemand, nebot klasicke stahovani velkeho kvanta uzivatelu ze stejneho serveru by tento server mohlo tez zcela zacpat, pokud stahujete ruzne casti filmu. A kvalita prenosu, prenosova rychlost, by pak sla rapidne dolu. Bittorent funguje jak pavucina a je zalozen na principu "solidarnim" co stahnes, tak alespon urcitou cast odevzdej. Bittorrent avsak neni, nebo nevim jak by to mohlo byt do budoucna naprogramovano, technologie plynuleho stahovani a zaroven se divani na film. Navic jak bylo v clanku receno "pravdepodobne prijde kodovani CSS na tyto stahnute media" Tzn. Vy si to stahnete, zadate asi jednorazovy kod a prehrajete.
Nicmene BitTorrent je SUPER :)) odzkousen, odladen /sice na nelegalnim principu, ale to je jedno/ a hlavne perfektne funguje, jak torrent servery, tak i klienti. Takze doopravdy neni problem ho nasadit v komercnim provozu. Gratuluji Bramovi Cohenovi za prukopnickou myslenku stoleti! Jeste tak mit neomezeny internet za babku a ne za to co ukazuje prevazna vetsina dnesnich poskytovatelu. Nebot velci poskytovatele budou nyni chtit tezit z IPTV pomoci multicast protokolu, doplnene prave stahovanim placenych "multimedii" ze svych serveru, aby moc nezatezovali propojeni mezi jinymi sitemi. Taktak nejak. Cus

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Skoro bych byl pro pausalni platby za warez. Rekneme 200,- mesicne a stahujte si co hrdlo račí (platilo by se zaroven s internetem) Rychlost pripojeni je problem cislo 2, a vás seeding by naopak celý pausal zlevnoval...

No ale jinak je to nahovno:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

se divim, ze Google uz to nekoupil :)
nejspis pres den pocitaji ztraty z nakupu YouTube
a po vecerech si na dobrou noc ctou pozvanky k soudnim licenim ohledne poruseni autorskych prav  ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.