Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Blackberry Priv oficiálně: Android s QWERTY

Má to absurdně veliký displej, takže to bude mít úspěch.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jo, ten displej je děs běs :-( Jinak úžasný telefon a kdyby ho udělali s něčím kolem 3''-4'' tak by to byla konečně bomba, i když ten Android :-/....

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

suhlas. Nieco +-4" bez Androidu by bola parada. Skoda, ze Jolla nema v ponuke takyto mobil.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby měl android 1-10% zastoupení na trhu, tak ho lidi budou velebit. Pokud kraluje jako nyní, tak je to prostě terč. Klasická daň za úspěch ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nemám rád šoupací konstrukce (pokud člověk chce telefon na delší dobu, je to problém a ne že ne), nemám rád Android, tenhle telefon upřímně nechápu. Doufám, že BlackBerry se jen vydalo prozkoumat možnost rozšíření své produkce a ne že takto bude vypadat budoucnost značky. Bez BB10 pro mě není BlackBerry.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Toto povedal šéf BB:
BlackBerry ve svém vyjádření zdůrazňuje, že „…zůstává angažováno v OS BlackBerry 10, který nabízí nejvyšší zabezpečení a výhody pro produktivitu v oboru. Společnost bude pokračovat ve vývoji operačního systému BlackBerry 10 a potvrzuje plánované uvolnění nového updatu, který bude zaměřen na bezpečnostní vylepšení. Verze 10.3.3 dorazí v březnu 2016.“

Som spokojný BlackBerrysta s Q10, predtým Q5 a 9320. Nejaký šit s Androidom ktorým si chcú pár užívateľov presmerovať na BB ma netrápi...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Víte, tohle mi už v minulosti řekl i šéf Palmu a podobné zvěsti říkali svého času i šéfové Nokie. Já jsem už delší dobu k podobným prohlášením skeptik. A pokud mě zklame i BBRY, tak už fakt přejdu na blbé telefony bez funkcí s měsíční výdrží.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

presne tohoto se taky bojim, ale narozdil od nikie to vypada ze BB ustalo prichod iphonu a spis se pomale presunuje ke sluzbam jako BES a mobily upozaduje, napr tento rok prodalo mnohem mene nez minuly rok ...
a doufam, ze tuto androidi priserku bude mit na zdroj penez a pojede si i druhou lajnu s BB10 ...
btw je venku 10.3.2.2789 :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Jinak já jsem spokojený uživatel Z10, která kdyby co 3/4 roku nemusela do reklamace kvůli restartům, byl bych ještě spokojenější. K systému nemám jedinou výtku (tedy jednu ano, velikost popisek u ikon, fakt se to blbě čte). Předtím jsem byl spokojen s BB9000 a předtím s BB8310 a BB8800, manželka je spokojená s Q5. Tak jen aby nám to BB zůstalo :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

To ja ich mam zase rad. Mal som E75-ku 3-roky. Ked som ju opustal nemala ziadny problem s mechanizmom klavesnice a to som ju prevetral za tie tri roky si dovolim tvrdit, ze dala nejakych 10k vysunuti ... keby dalo HTC aktualizovane nadupane desire Z znovu do ponuky s rozumnou cenou do 800,-€, tak ho v momente beriem .... jednoducho mne kuevsky chyba vysuvacia klavesnica na sirku...

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Měl jsem SonyEricsson Xperia Mini. Počítadlo otevření ve firmware mi po prvním roce hlásilo nějakých 5k otevření a ten telefon měl v zavřeném stavu dobrý milimetr vůli v pantech - na dotykáči se nedalo dotykovat, protože při ťuknutí právě v těch pantech zapadával. Jako záložní telefon mám Nokii C6 a i když ten problém není tak markantní jako u zmiňované Xperie, tak tam vůle způsobená únavou zavíracího mechanismu je taky. Jediný telefon se sliderem, který mi jakž-takž funguje je Palm Pre, tam je vůle prakticky nulová.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Jeden z telefonu, kde slider opravdu dobre fungoval byla i N95. Jistila to kovova voditka a hlavne dobre vymysleny mechanismus pruziny, protoze N95 mela posun na obe strany, na jedne dial klavesnice, na druhe tlacitka od prehravace.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Stejne nejlepší android qwerty telefon je Motorola Photon Q 4G/LTE. Kdyby byla nějaká Lumia s touhle konstrukcí nebo novější lagdroid, ihned upgraduju (:

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Moc pěkné, toto je dobrá cesta jak BB pomocí do černých čísel.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Heh, tak ono to nakonec neni dzouk? Nemelo se to jmenovat prague nebo tak nejak?:o)
Jinak pekny pokus jak se vymanit ze ztraty ..... zkrachovat ..... taky moznost:o)
O BB byl zajem diky solidnimu systemu hlavne v enterprise sfere, kde si par procent drzelo ..... takze ted enterprise sferu celou prenechava microsoftu a applu .... no, ono BB asi i tam upadalo .... a pokusi se prorazit ve spotrebitelskem segmentu ....
Asi netreba ani vytahovat kristalovou kouli, abych vedel, ze soucasne uzivatele BB akorat nasral tim, ze ten system rozstrelil (mozna by udelali lip, kdyby na tyhle hokusy pokusy zalozili jinou znacku) a uz si BB nekoupi ........ no a pro to, jak muze draha "znackova" firma udelat diru na trhu s androidem, kde se zaradi na start o 5 let pozdej mezi dalsi asi pul milion znacek - to by bylo asi kacirstvi vubec sahat po jakekoliv kouli:o)
Par geeku to samozrejme nadchne, ale na praci to stejne neni ..... ono nic s telefonem neni na praci, ale kdyz uz, tak klavesnice na sirku ..... proste z pohledu BB, rizena demolice nebo sabotaz (nabizi se analogie s nokia X, jakozto pomsta byvalych zamestnancu nokie, kde jediny rozdil je, ze microsoft ma v zadech kapital stovek temelinu a takovy preslap si muze dovolit, kdezto BB ma akorat dluhy) ..... hadam, ze timto BB rika, ze je na prodej ... na to uz pouziju kristalovou kouli a reknu, ze do roka a do dne bude BB patrit nekomu jinemu;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Prague ne, tohle byl projekt Benátky (Venice)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Osobně si myslím, že BB je přisuzován bývalý úspěch z jiného důvodu, než skutečně byl. :-)

BB byla zajímavá platforma pro šéfy, kteří mohli být se zaměstnanci více v kontaktu - v té době když jste poslali zprávu, tak vám zaměstnanec běžně řekl, že si ji přečetl až ráno na PC. Tak se jim nakoupily BB. Aby bylo možné kontrolovat chvání zaměstnanců na netu, zavedlo se BIS. Samotní zaměstnanci na západ od našich hranic měli BB v oblibě asi tak podobně, jako nemocniční personál pagery. (Které u nás taky AFAIK nebyly.) Já osobně bych teda pracovní BB v dobách BISu nechtěl ani náhodou.

Pak se stalo pár věcí. Přišel iPhone, který se stal pro manažery povinností (takže odešli od BB), zavedly se použitelné datové tarify a s příchodem ostatních "chytrých" platforem (tehdy především Symbianu) přestal být mobilní e-mail technologickou vychytávkou. Tím pádem najednou o tady to "milované" BB nějak nikdo nestál.

Firma se musela hodně přerodit, aby nabídla přístroje, které jsou opravdu zajímavé i pro běžné koncové uživatele (zaměstanace), které se něčím odlišují (klávesnice, konstrukce, OS...). Přitom značka BB je firmě na západě spíš přítěží. Ale fandím jim aktuálně, každá konkurence je dobrá.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Cena bude určitě brutální. Tipl bych tak 20-25K

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.