Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Blizzard ohlašuje Diablo III

Vidím, že Diablo je takovou legendou, že těžce poznamenalo i redaktory CDR. Je jen málo herních legend, které prosáknou na tento server, už vzhledem k jeho zaměření .o)

Diablo je tady, řekněte WOW ...

Trochu OT, ale jelikož další vzkříšenou a dlouho očekávanou legendou je Fallout, zaujal mě jeden článek o přístupu k fanouškům Diabla a Falloutu...

"Diablo 3 vs Fallout 3: How to make a proper Sequel" - http://www.destructoid.com/blogs/Solivagant/diablo-3-vs-fallout-3-how-to...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem se radoval, ale po gameplay videu už ne. Baldurs Gate Dark Alliance II na PS2 vypadá podobně. Děkuji, ale v roce 2008 čekám víc. Už jsem se nachytal u DMC4 na PS3(jako jednička na PS2). To co fungovalo a bylo originální před lety neznamená, že mě to bude bavit znovu a ještě za plnou cenu. :(
BTW mám doma Diablo I, II + datadisky originál...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Slovy prvního traileru na StarCraft II:
Hell... it's a-bout time.

"Blizzard se nikdy nevyznačoval grafikou vypiplanou k nejvyšším technologickým metám..."
Přesto některá místa v Diablu II, třeba Arcane Sanctuary, vypadala docela úchvatně. Navíc musíme brát v úvahu, že u Diabla II se bavíme o 8 let staré hře.
Hlavně ale se Blizzard vždycky vyznačoval k nejvyšším metám vypiplanou hratelností, takže na grafice až tak nesejde :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Ten den se sejdeme ve frontě na rapid :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Už aby to vydali. LoD jsem už prošel se všema postavama. Tohle bude další hra kterou si koupím, kromě LoD a AoE2 stejně nic jinýho nehraju.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

MirosPikos: ten kdo D3 nekoupí, ale "nelegalne sosne" je u me dopredu obycejne PRASE, ktere si zaslouzi navstevu uniformovanych panacku s povolenim k prohlidce v ruce. :-)

Muj odhad je, ze staci aby sis od nynejska dal mesicne bokem cca 70-80Kc a na Diablo III do jeho uvedeni usetris. Nestoji ti ty tri piva mesicne za to?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo jooo bude to narez!!! I kdyz jak je zmineno BG Dark Alliance I a II na konzolich vypadala taky uchvatne a dobre se to hralo... U Diabla I jsem prozil kus zivota, u Diabla II uz to nebylo tak zhavy proto se bojim ze dnes uz me to tolik neoslovi... Kdysi bylo jen DIABLO dnes uz je tuna klonu, ktery tento zanr dost zevsednili. Uvidime co magove z Blizzardu vytahnou. Ale myslim ze do dob, kdy jsme rostovali sve VooDoo nas uz nevratej. Bohuzel. :(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

VooDoo 2 mi ještě leží v šuplíku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

MirosPikos: David to presne vystihl. Nejsem nejakej zaprisahlej odpurce nelegalniho softu, ale kdyz hrajes hru na kterou jsi se dlouho tesil a mas ji soslou z netu s pochybnym crackem a kolikrat nevis, jestli to vubec pujde bez problemu dohrat, kdyt z takovyho hrani ani nemuzes mit radost.
Situace je jina nez pred par lety, i ty nejnovejsi pc hry stoji max. 900,- a to uz je o necem jinem nez dvojnasobna suma pred par lety. Kez by se ceny dostaly takhle dolu i u konzolovych her (hlavne ps3 a ps2). Chtit temer 2000,- za hru co si nemuzu ani zkusit, protoze demo neni a warezit nejde je imho zlodejina.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

arrr!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to David Ježek  - No tim bych se hned tak neohanel - D3 jde mimo mne, ale po tom co jsem zazil s HEROES (I,II,III - bezva - vsechny mam legalne doma, IV - koupene v predprodeji - sunt - pekna grafika, ale AI - nulova, veskera obtiznost je delana pouze pouze prevahou nepratelskych jednotek. Po zkusenostech jsem V stahnul, omrknul a nekoupil - zmatene, nehratelne a 3D), nebo se SILENT HUNTEREM - I+II+III dokonale hry, ale IV je katastrofa, az budu mit moznost vratit SW po vyzkouseni, tak jsem vsemi deseti pro kupovani bez stahovani, ale zivot mne naucil - stahnout odzkouset, a pak koupit, nebo smaznout.)Bobby

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bobby: já SAMOZŘEJMĚ počítám s tím, že si hru nejdřív zkusím, ale na to mi stačí demo. stejně jsem to udělal u bioshocku (kde to ale bylo kontraproduktivní, neboť demo stálo celkem za prd, ale nakonec jsem hru koupil a nelitoval). spíš mě zajímá co bethesda, jeslti bude demo na Fallouta3...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dolar klesa (tudiz i ceny her), platy stoupaj. Osobne kdyz uvazim kolik casu mam na hrani, tak pro mne neni problem si hry kupovat :) Navic kdyz clovek chvili pocka, tak spousta her sleze nekam k 300-600..

Spis mne nekdy stve, ze nevydaj demo. Recenze je pekna vec, ale pokud si clovek nemuze zkusit jak mu to bude slapat na jeho sestave, jestli to bude plynule a nebude to padat tak je to celkem minus.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já bych hlavně a radši chtěl KotOR3. :-)
Ted o víkendu jsem zkusil Mass Efect, který je KotORu hodně podobný, nebot je od stejné firmy a i přesto, že má o něco lepší grafiku, tak místy je ovládání všecho nepřehledné, moc tmavé a zmatečné. :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Demo na Fallout 3 nebude...

Ale s tím zkoušením her je to pravda, problém je v tom že vývojáři mnohdy vědí jakej brak to vlastně pod známým jménem ženou do obchodů a tak prostě nemají zájem ukazovat moc dopředu - ještě by si to spousta lidí rozmyslela.

Ale s D3 bych nebyl moc skeptický - o Blizzardu je známo, že pokud si nejsou jisti tím, že hra je opravdu zábavná a kvalitní vůbec ji nevydají, či redesignují. Viz redesign Warcraft3, zrušený SC-Ghost (a spousty dalších) a i samotný redesign Diabla 3 (proto to tak trvalo).

Navíc díky WoW, mám pocit, že jsou jako jediné herní studio s financemi totálně za vodou a můžou si dělat cokoliv chcou a tedy i dělat hry nejen pro peníze, ale i pro hráče... .o)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dneska jsou ty ceny her fakt v pohodě, pamatuju se ještě, jak jsem koupil za víc než 2000 v obchodě Discworld I a spolužáci se na mne dívali jako na blázna, proč jsem to neupirátil.

Jenom nechápu, proč dneska ke spoustě her neexistuje demoverze. Měl bych snad mít možnost vyzkoušet než zaplatím?! Mimochodem, kde jsou ty časy Dooma, kde byla celá epizoda tuším zdarma.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak o tehle hre vubec nepochybuju!! Na grafiku zhola kaslu, tady preferuju hratelnost a ta bude na 99% zajistena
Jen bude treba koupit hlodavce do zasoby :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jojo prelestit oci, nakoupit mysi, predplatit eletriku, prisunout plnou lednicku a pak uz to pujde samo :o))

Jinak pokud to Blizzard opravdu vyda, jako ze v to snad vsichni doufame, tak demo na stazeni urcite bude taky...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K tomu Diavlovy :) uz sa fakt terazky tesim aj fallouta si kupim :) ked bude k dispozicii ...

Ale trochu k nelegalnemu stahovanie uvediem realny priklad nedavno som si kupil GTA trilogia (1+datadisk,2,3) a ani za nic pustit 2 sa mi obcas podarilo no 3 hlasilo ze nie je disk ... tak som bol nuteny stiahnut NoCD crack(NoDVD) takze vlasne vyrbca svojim opatrenim proti nelegalnemu pouzitiu ma nuti nelegalne nieco pouzivat... keby tam nebola ta blba ochrana tak nemusim nic stahovat z internetu. Kopu hier ked vydu v reedicii si kupim HoMaM mam celu seriu asi 3krat kupenu a aj tak musim pouzivat cracky... (Proste mam nejaky ten zasah v registroch takze nic mi vlasne nespusti(autorun))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

by me zajimalo co vas na takove rpg ale clickfest bavi. Zadne slozitejsi dialogy zadne moznosti pribehu jen klik fest a potion fest. Nerikam ze to neni chytlave taky me 2jka chytla ale strasne rychle to prejde :(. To treba baldurs gate I ci II sem projel nekolikrat, zminovaneho fallouta sem si riznul taky parkrat..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A kdo říká že to musíš hrát furt dokola nebo v tom hledat myšlenkovou hlubinu ? jako oddychovka po práci ideální. Kdo má rád kulomety místo mečů tak je dobrý i alien shooter 2

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

TO David Ježek: Jestli si dáváš 70 - 80 korun od ohlášení Duke Nukem Forever tak už máš naspořeno něco kolem 9100 - 10500 Kč doufejme že Diablo 3 bude dřív.
PS: Dva a šest = Ladik21

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kert: Duke Nukem není moje krevní skupina ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no - tak hezky zařazené zprávy - to není náhoda, lae znamení - ASUS EEE a poté Diablo III ... a to ještě se slovy, že nebude extrémně náročné - tedy ... nové heslo zní: "s Diablem do celého světa" (P.S.: EEE má vydržet 7 až 8 hodin - vydělme dvěma a na baterii budeme hrát 3,5 hoďky :D - to pár cvičení či přednášek vydrží :) )

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2David Ježek: Ja ten pristup chapu, po svych nekolika neprijemnych zkusenostech - koupis za dost $ zabugovanou gamesu ke ktery nikdy nevyjde ani patch (duvody jsou ruzne) ...

=> nejprve radne otestovat a nasledne za rozumny peniz koupit (za rozumny peniz beru u uplne top veci tak 500Kc, u bezny gamesky 200-300).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2David: Demo nestaci ani nahodou, demo se vyvyji casto uplne oddelene od hry a znam i par pripadu, kdy genialni demo bylo to jedine, co se dalo hrat.

2bilbo: Dolar klesa, ale ceny her ze by sly dolu sem si teda nijak moc nevsim. 30$ je ted cca 450Kc, 45$ = 675Kc a to je cena nezhavejsich AAA novinek v US.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zmizi nutkani navstivit WC :)
pobavilo, ale je to kruta pravda... clovek pari a pari hodiny, pak nekde omylem chcipne a pak zjisti ze musi na zachod, najist se, ze ma zizen a ze uz je rano :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já doufám, že programátoři od Blizzardu opět odvedou brilantní práci, stejně tak vývojáři Wine a Diablo 3 i StarCraft 2 půjdou hrát na Linuxu. Musím říct, že zatím všechny hry od WarCraftu, přes Black Thorne, až po World Of Warcraft jsou díky DOSBoxu a Wine (Cedega) velmi dobře hratelné.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2dfsgh: A clo a DPH je v tech 45 dolarech kde? :) Nezapominej, ze DPH jako takovy (cca jako my ho zname) je v USA o dost mensi - lepe receno nulovy, kdyz kupujes z jinyho statu... To jen naokraj... Coz samo neznamena, ze by to nemohlo bejt o stovku za posledni rok a pul levnejsi :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To sandokan555: Myslím, že i vlastníci originálek velmi rádi sáhnou po no-cd či no-dvd cracku či imáge. Všichni mají své originálky rádi, zvl. když kvalita některých lisovaných médií se blíží šrotu - např. mnozí vlastníci Battlefield 2 by mohli vyprávět. Jinak jediná hra, co jsem kdy koupil "za plnou", bylo kdysi MDK1 a pak ten Betl 2. Všechno ostatní až po mocných slevách.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo, jak už tady bylo řečeno, taky si hru nejdřív "stáhnu" a pokud je dobrá, funguje na mém PC a chci jí hrát znovu tak nemám sebemenší problém si jí koupit legálně.
Takto jsem si vyzkoušel a následně koupil Stalkera, Zaklínače a spoustu jiných her - jestli si pak někdo tu hru po zahrání nekoupí je už čistě jen jeho věc a svědomí, mě to za problémy s poldama nestojí a bud to po prvním dohrání smažu nebo koupím a hotovo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 David  pekne si to vystihol. Diablo nemusim, ale ten Fallout3, tak to je po dlhej, velmi dlhej dobe hra, na ktoru sa naozaj tesim, uz len cakam, kedy sa bude dat objednat zberatelska edicia v plechovej skatuli s figurkou, bonusovymi dvd a neviem cim este. Cena okolo 2000 ma vobec netrapi, proste taka klasika nemoze u mna ostat nepovsimnuta a este nedajboze stiahnuta, chce to original. Urcite to bude stat zato!
PS.: ta hlaska s A. Anastasovom bola supeeer, nostalgicky som si na tie casy spomenul..zlate casy Score - Andrew, Ice, kvalitne tituly.."kde ty leta jsou"? :))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

slahounek: Neverim, ze v USA je nulove DPH a to bez ohledu na nakup v nebo z jineho statu unie, potažmo jiného státu vně USA. Rád bych se ale v této věci poučil, nemáš nějaký zdroj na legislativu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

slahounek: Kupuj hry pres inet, treba ze Steamu, Impulsu atd. Pak platis dolarove castky a o clo se nezajimas :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cez steam platis kreditkou/debetkou a dan platis podla toho aku krajinu si zvolis v tvojich fakturacnych udajoch, myslim ze sa tam nachadza najaka kontrola podla IP, popripade podla statu, v ktorom sa nachadza banka co vydala tu platobnu kartu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

martin> USA maji trochu odlisny danovy system a DPH (VAT) opravdu nemaji. Jsem si jist, ze napr. na wiki najdes detaily o jejich sales tax.

NemesisSK, Bespi> Yup, na Steamu nakupuju casto. Jen to upresnim, VAT platite podle toho, odkud pochazi vase kreditni karta (PayPal acc). Pokud mate platebni kartu z jine zeme nez ve ktere bydlite, musite pokazde kontaktovat support a vyzadat si unflag transakce, kterou zablokuje antifraudulent system (porovnava se IP se zemi puvodu).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Doufam že to dají i stáhnout jako WoW, abych to měl hned ten den :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

VoDa:
zkus si zahrat DDO. Je to jen po siti, ale zavislost behem 1 mesice je jista ;-)

Nejdriv jsem nadaval ze nektere prvky tam jsou oproti diablu nedodelane, ale atmosfera a hratelnost jsou na spickove urovni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.