Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Blizzard zruší aukce předmětů v Diablo III

konzolova verze jiz loot2.0 obsahuje a je to znat.. bohuzel take obsahuje activni dodge system, offline mode, local coop, fast switch gearu a dropovani boosteru z bossu.. cehoz se na pecku nedockame.. :(

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

...activni dodge system, fast switch gearu, dropovani boosteru z bossu...
Tvůj příspěvek obsahuje rekordní hustotu pojmů, kterým vůbec nerozumím :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No tak to by me zajímalo, proc bych vlastne mel tu hru hrat:-)
Svého casu jsem hral prave proto, ze bylo docela zabavne davat věci na aukci.

Ok, ted mam tedy postavu na max lvl, mam docela slusne věci, mam tak nejak všechno, co chci, tak nejak jsem všechno prosel, co jsem chtěl...
Ma někdo nejaky napad, proc bych tu hru mel hrat?
Jasne, vyjde datadisk...ale pak bude muset další a další, jinak bude chybet důvod hrat :-(

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

HC to je teprve Diablo...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

u HC je jeden zasadni problém - spadne na 10 sekund net a několik tydnu/mesicu hrani v prdeli.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

To je presne ono - na paragon lvl 40 s nehardcore postavou jsem se rozhodoval, zda zkusim hardcore - ale obcasne vypadky spojeni, nekdy i vypadky/odstavky na strane Blizzardu me od techto pokusu odradily. Youtube je plny videi HC hracu s vypadkem spojeni nebo serveru a te 'hruzy' pro hrace potom

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Ale to jste nejak nepochopil - Blizzrad nezajima jestli tu hru hrajete nebo ne, dulezite pro ne je, ze jste si ji koupil.

Z hrani jim zadne penize nepadaji (krome aukce kterou chteji zrusit), naopak, kazdy dalsi hrac jim zatizi servery.

Proste idealni zakaznik pro Blizzard jsou ti, co si koupi Diablo (a pak datadisky) a nikdy v zivote tu hru nespusti (a tim nezatezuji servery a nevolaji na support).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jinak jeste jsem si pustitl to video ... to jim teda dlouho trvalo (skoro rok), nez zjistili, ze aukce zabijeji hru :-)
Me to taky zcela otravilo a prestal jsem Diablo hrat - kdyz se daly za real penize nebo herni penize ziskat pohodlne predmety, tak padnul duvod to vubec hrat vice nez jednou. Ano je tam pak vetsi obtiznost, ale hra je jinak furt stejna.

Spis to bude tak, ze aktivnich hracu je stale mene (kdyz se odesctou farmy cinskych bootu), na aukci se prodava stale mene, tak je je cas to zrusit a delat pred komunitou jaci jsme borci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A není to náhodou cíl všech, co prodávají hru?

Také jsem DIII opustil kvůli aukci, zda se, že Loot2.0, datadisk a vypnutí aukce je přesně to, co mě přitáhne zpět....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pockat...to me zajima.
Proc presne kvůli aukcim?
Jako ze někdo jiny muze koupit / prodat nejaky item?

Me prislo celkem zabavne chvili hrat, nahromadit nejake itemy, pak byla chvilka adrenalinu, jestli něco z toho je alespoň malicko dobry, a když jo, tak sup s tim na aukci a pak zase adrenalin, kolik zlatejch z toho bude :-)

Co je na tom spatnyho, jak to nejak "nici hru"?
Fakt bez ironie by me to zajímalo, me to naopak prislo zabavne. co jiného uz v te hre delat? Clovek uz vse prosel, proc to jinak hrat znova a znova?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

AH za to primarne nemuze. Je jen dusledek toho, ze je hra plna bootu a moznosti kupovat goldy za €.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Podle me dost hracu od Auction House a celeho D3 odrazuje skutecnost, ze i herni loser si muze za skutecne penize nakoupit postavu/vybaveni takove, na ktere skutecne zapaleny hrac musi dost dlouho hrat, aby je vubec nasel

Me taky docela dost stvalo, kdyz 3 hodiny hraju sam, pak se pripoji 2 kamaradi, kterym behem prvnich 20 minut hrani vypadnou 3 Set nebo Legendary Itemy, ktere prodaji za +10M na aukci, nakoupi si lepsi vybavu a me za celou tu dobu nevypadne zhola nic - pritom mam z cele party nejlepsi Magic Find atd.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Aha :-)
Lidi na AH odrazuje to, ze někdo jiny muze mit nejaky jiny zážitek ze hry, nez mam ja. Dokonce na hre muze vydělat peníze, a me se to nikdy nepovedlo, takze -zcela logicky- ME to poskozuje. Protože se ma jiny lepe.
Uhhhh
Ale jako ja to chápu, ten komunismus je v lidech zalezlej od přírody, ale tohle je docela silny kafe :-))

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Není to už nějaká úchylka, za vším vidět komunizmus?
Odpor proti nezasloužené výhodě ostatních máme michodem vrozený, už malé dítě se bude chovat tak, že raději samo ožejí zisk, než aby dovolilo jinému, podle něj, nezaslouženou výhodu....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Myslis, ze by si jako 2 lete dite radsi nevzalo lizatko, pokud by to druhé dite mělo dostat 5 lízátek, takze radsi si ho nevezme, aby nikdo nemel nic?

Nooooo...mam 2 male deti, ale tohle jsem nepozoroval ani 1x.
Asi zijeme každý v jinem kulturním prostredi

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

A neni nahodou spatne uz to, ze D3 hrajes kvuli AH? Ze si radeji neotevres demo account na forexu. :)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Me to bavilo, ten adrenalin, jestli po identifikaci předmět bude k necemu, nebo ne..a když je, tak za kolik se proda...
Ja uz D3 nehraju, delší dobu, ale když jsem hral, tak po dosazeni nejakeho maxima a nejakeho slusneho vybaveni tohle zustala jedina zabava.
Nebyt toho, skončil jsem s hranim mnohem drive

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vy to skutecne nemate v hlave v poradku. Ja zde nepisu nic o tom, ze me poskozuje padani lepsich predmetu pro kamarady (naopak vetsina z nich ma nejake vybaveni ode me, protoze kdyz mi padne neco mimo moji tridu tak jim to - dokonce zadarmo; sakra socialismus je fakt vsude! - necham), stejne tak kdyz neco dobreho padne jim a hodi se mi to, tak to daji me (zase zdarma... kam ten svet speje)

Ja jsem psal o tom (uznavam ze jsem to neuvedl explicitne), ze z hlediska hrace, ktery aukce nepouziva (a nez se dopracuje ke kvalitnimu vybaveni tak to trva dost dlouho), muze hru degradovat moznost i pro naprosteho herniho neumetela si vybaveni za par supu nakoupit. Me osobne je jedno, jestli tam aukce jsou nebo ne, bez nich si myslim, ze to bude vic o hrani a min o aukcich

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Ano...MUZE
Tedy: Ty osobne aukce nepoužíváš, s lidmi, s hernimi neumeteli se predpokkladam nestretavas....Tak porad nechapu, co ti na tom vadi?
Tobe osobne to hru degraduje? Ne....
Neumetelovi to hru degraduje? No...to je jeho problém, ne?

Takhle mi to prijde, ze jses klasicky "pachatel dobra": Ja to nepotrebuju, me osobne by to kazilo hru, takze je spravne to zakazat uplne vsem, aby to nekazilo hru nahodou jim.

Me osobne je ZCELA volne, jak si hrajou lide, které neznam a nejspis je v zivote neuvidim a nebudu se s nima bavit. A nijak nezavidim, ze mají lepsi vybaveni nez ja, neboť si ho koupili za realne peníze. Dobře jim tak, me je to ZCELA ukradeny

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No to je jednoduche s aukci kompletne vymizele motivace hrat to tak dlouho , dokud mi nepadne treba mec s nejakymi bozkymi atributy - a pak se tim chlubit pred kamosi. Nebo klasicke leveleovani jednoho mista furt dokola, protoze v dalsi kapitole jsou nepratele prilis silni a pak na ne vlitnout a pomlatit je.

Kdyz ale misto desitek hodin hrani staci se chvili venovat aukci a ziskat tak kyzene predmety, tak pak se vytraci motivace dal to hrat (jedine pro ziskani penez na jeste lepsi veci) - ale hra je pak s predmety z aukce prilis snadna a tedy nudna - krome HC rekneme.

Proste misto hrani diablovky se to pak svrhne v simulator Aukra :-) .... nerikam, ze to nemuze nekoho bavit, ale me zrovna ne.

HC jsem ale zase ani nezkusil - odrazovalo me, ze mi spadne spojeni, hara samotna, windows ci blizzard server a jsem nahrany. Nebo ze treba nekdo podnikne DDDOS utok na blizzard swrvery.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Hrál jsem DI + datadisk, DII (datadisk prakticky ne), v DIII jsem hrál cca 100h, kdy jsem jen minimum lootu použil, trápil jsem se hodiny se zbraní nicmoc, přitom postačovalo šup na AH a doslova za pár mrzkých zlatých koupit 2x lepší zbraň, než mi za 10h hraní vypadla.
Něco je asi blbě.
AH naprosto zabil ducha D (kdy navíc pod tíhou AH hodně zmršil loot), vědělo se to od počátku, nyní Blizz sklopil hlavu a uznal (sláva), zruší AH, napraví loot, za 1/2 roku se vrátím k DIII. Těším se.
Co dělali ostatní na AH je mi úplně jedno, mě vadil rozbitý princip hry.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano, uni to dobre vystihl. Zmizel tam ten duch, kdy clovek se slabou vybavou bojuje proti presile, utika, umira .... a furt doufa do posledni heal lahvicky, ze konecne vypadne neco co srovna sance.

S aukci se to akorat zvrhlo v:
1. Hrrr na nepratele, nebude je patlat prece po jednom.
2. Hmmmm zacinam nejak moc casto umirat .... tak sup do akce
3. po 15 minutach a aukce zpet s 2x lepsi vyboavou a zase je clovek buh na bojisti a nici nepratele po desitkach.

Samo, clovek si mohl dat zasadu, ze do aukce celou dobu hrani nevleze ... ale ... dodrzte to, kdyz vam furt nic nepadne.

A ono taky nic nepadalo kvuli upravam loot vzorcu - bo cinske farmy na penize apod. Nebo padlo neco dobreho, co se ale nehodilo na povolani se kterym zrovna hrajete.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

s timhle pohledem by se D2 (spise D3, protoze D2 by navazalo na komercni uspech D1, ale byl by to totalni propadak) nikdy neobjevilo. Prece by sis nekoupil dalsi dil hry, ktera te nebavila a ty si ji nakonec nehral...
Idealni zakaznik je ten, ktery utraci (na stejnem miste) opakovane.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Já bych řekl, že hlavní důvod proč to nehrát nebyla ani tak aukce samotná, jako to jak fungoval loot a co padalo za věci. V D2 byly nejlepší itemy vyrobené pomocí runových slov případně někeré setové itemy či epické itemy. Později i věci vyrobené. V d3 padala jen hromada šrotu, přičemž věci co měly být vzácné byly ještě horší a člověk musel extra špekulovat jestli uvedená kombinace vlastností má nějakou cenu. Místo abych dal na aukci 4 -10 zelených/zlatých věcí, tak jsem měl plné bágly krámů o kterých jsem si nebyl jist jestli mají vůbec nějakou cenu.

A vůbec nejhorší bylo, že na vyšší a vyšší obtížnost jsem musel koupit věci z aukce, protože to co mi padlo bylo nepoužitelné, takže jsem to nehrál, aby mi padla unikátní zbraň nebo runa, ale proto abych si koupil použitelnou část výbavy, bylo to jako chodit do práce a vydělávat na věci!

I v D2 se obchodovalo fungoval výměnný obchod jako v pravěku...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nemam D3, ale co ma najviac sklamalo z toho co som pocul je fakt ze respec je neobmedzeny.
Proste mate jedneho witchdoctora/barbara/monka a koniec. Mozte rozdelit skill body hocijako, hocikedy a sa mi zda ze attributy ani nie su (str,vita,dext,int)

Ked som hraval D2 tak nebolo nic uzasnejsieho ako ta faza zacatia noveho charakteru a nasledujuce dni a tyzdne dostat ho niekde na 60+
a s tym ako to fungovalo v D2 so skill bodmy a attributmy... clovek musel dost casto zacinat ked si zmslel ze chce vyskusat nieco nove

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.