Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Blu-ray už je před DVD

blu-ray si dnes poridi jen velmi malo lidi (mysleno u nas) kdyz ceny medii jsou nehorazny. az bude bd na stancich za 50kc tak se zacnou prehravace prodavat masove. jenze k tomu nikdy nedojde, staci sledovat ceny stankovych dvd jak jdou postupne nahoru. za 39 uz snad nikde nejsou a zacina byt hodne tech za 59 60 69 77 99 zachvilku tu ani ty padesatikorunovy nebudou, hlavne ze jsou vyssi a tlustejsi obaly.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Oni tim hlavne asi chteli naucit lidi kupovat DVDcka... ale oni ty drazsi stejne nakonec kupovat nebudou, protoze 95% toho co tam vydaj jsou nekoukatelne kraviny.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nehledejte za vším konspiraci, řekněme, že mate na stánku DVD za 50Kč, lisovna chce 5Kč za to, že DVD vyrobí , distribuční spoleřnost, které zajištuje distribuci do trafik chce 40%, tedy 20Kč, na reklamu a autorské poplatky nám teoreticky zbivá 25Kč, ale to za předpokladu, že celý náklad prodáte. Narovinu u toho co dnes vychází se prodá s bídou 1/3, to o co byl zájem už vyšlo, to co je dnes v distribuci je prostě zoufalost a snada vydavat, kdýž už to máme rozjetý. V ČR jsou dvě lisovny DVD a věžte, je to spíše boj o přežití než kšeft, který dělá milionáře.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ježí ši zbývá atd.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

kraviny nebo ne, jak pro koho. stejni si to lidi koupi z nostalgie. jenze kvalita nekterych titulu je priserna. napriklad film 16:9 zakodovanej v 4:3 s pruhama nahore a dole jeste ktomu v prokladanym rezimu a navic zkopirovan z vhs (na spodku lital znamej prouzek) Kdybych si to udelal z vlastni vhs tak to mam lepsi, kam se podela nejaka kvalita, nebo to fakt delaji prasata. o nekterych nefunkcnich menu ani nemluve.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No tak to mi povidej. Par jsme jich koupil a hruza a des. Hlavne jak je v tom tri tuny reklam, ktere nejdou preskocit. A kdyz pak chci malemu pustit pohadku tak to abych to zalozil a zavolal ho za pet (mnohdy za deset) minut. Tezko rici jestli se to vyplati, kdyz to pak musim preripnout a smahnout na svou placku. Ale na druhou stranu jsem takhle koupil alespon Spirited Away a podobne skvosty.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

a az to vyjde na Blue clcosti tak to bude stat nejmin 100, jen s tim rozdilem, ze kvalita bude uplne stejna akorat se to p*sere jen na to zasviti slunce.... hura rychle si pobezim koupit modry prehravac, slava marketingu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

terminatora 4-ku som si kupil za 10 libier bluray ..

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Prosím upřesnit! Je tím BR myšlenou prodej pouze medií a to jen čistých, nebo i nahraných např. s filmy či hudbou???
Totiž plno (bohužel z praxe vidím často, že asi většina!...) lidí to motá dokopy a BR stejně jako DVD je automaticky synonimum pro video, film, rozlišení...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Bylo tím myšleno přesně to, co je v textu napsané. Žádná média, ale čipy, polovodiče, tedy elektronické součástky, jestli to tedy byl dotaz na mě.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.