Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Bude Geforce 7800GTX vypadat takto?

zase spatne :( proc nedelaji standartne dvouslotove chlazeni ktere fouka vzduch primo ven :((((((( nechapu stejne slot pod gpu nikdo nepouziva

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mluv za sebe ja mam zabrany vsechny PCI a jeste bych jeden potreboval :-( A ted uz vydim lidi co sem pisou to ze neni mozny vsechny PCI sloty vyuzit. Rikam vam ze to mozny je a docela snadno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jenže ani s tímhle chladičem (s trochu jiným krytem se dával na některé 6800LE) se slot pod VGA nedá použít - je příliš vysoký a je tak prakticky připlácnutý na PCB PCI karty pod ním, což zhoršuje chlazení :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neomen 11, ty mas pod PCIe 16x slotem hned PCI slot?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

napajeci cast predimenzovana a chlazeni slaby (na nvidii) zajimava energeticka nerovnovaha, navic ze by tohle chlazeni bylo schopny odvest tu udajnou wattaz >150W??

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

uff snad to nebude takovahle plachta :( ja za starejch casu ISA karet ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zahučíme, uvidíme ... v kazdem pripade chlazeni typu Arctic cooling silencer je jedina mozna kombinace efektivnosti a ticha. Radsi obetuju PCI slot (a nahradim prislusne zarizeni treba USB ekvivalentem) nez abych poslouchal tahle vyti vetraku na 7000 ot.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ani ne protoze mam (zatim) jenom AGPcko :-( A stim mam prave problem protoze za par dni si objednavam novej kompl a nevim kam vsechny ty karty nahazim. I kdyz je pravda ze se zbavim zvukovky a sitovky takze to vlastne mozna aji vyjde. Ale stejne budu muset vyhodit mou zalozni grafiku ktera je do PCI :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

to uuuuuuuuuuu: nevím kdes sebral těch 150W, protože podle těch údajných zpráv od nV,co se nedávno objevily(těch 430MHz apod) má stejnou(nebo i menší) spotřebu než současná generace a vzhledem k ploše chladiče, která je opravdu velká (porovnejte s PEG16 slotem, který je delší než AGP) to musí uchladit opravdu v klidu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tech 150W jsem sebral tady :
http://www.cdr.cz/a/13997

a kdyz se podivas na tech 11 !!!!!!!!! stabilizatoru napeti v napajeci casti, tak je uplne jedno ze je ten chladic delsi nez obvykle, aby tohle uchadil by musel ten chladic bejt velkej jako stredne velky cestovni kufr ;)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.