Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Bude překvapením Apple iSlate?

Popravde Newton PDA aj G4 Cube boli natoľko revolučné že predbehli dobu v dizajne aj funkčnosti. Pozeral som video čo všetko vedel Newton už v tej dobe a ešte teraz ho konkurencia nedohnala. Chytrí telefón som si ešte nekúpil a asi nový iPhone 4 bude prvý. Nechcem notebook vláčiť zo sebou no nič rozumne ho nenahradilo. Možno sa to iSlate alebo novému iPhone konečne podarí.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Iphone je hodne dobry kus HW. At si ma reci kdo chce jaky chce. I jeho rival HTC HD2 nema sanci, vykonove ano, ale zastarale WM to brzdi. Jedinny duvod proc si ho nekoupim je, ze nepodporuje pripojeni jako externi disk (pro me docela podstatne). Mohli by na tom v jabku zapracovat, pokud ne, vidim to na Xperii X10 ktera vyjde v breznu(snad)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak pozor - o HW bych nemluvil - po hardwarové stránce se iPhony s většinou WM telefonů moc srovnávat nedají ... ovšem samozřejmě ten SW - to je něco jiného ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano tak sem to myslel :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Iphone sa samozrejme ako externy disk pouzivat da, sam ho tak pouzivam. Je na to kopec free aj platenych aplikacii v appstore a nie je nutny ziadny jailbreak.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?
+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Kukam na ten obr. koncepcie a vidim tak jednu obrovsku chybu - to tlacidlo v strede, to je zlé. Sam ma iP 3G a ked na nom netujem, je krajne neprijemne natahovat prst niekam do stredu. A kedze toto bude mat este vacsie rozmery, clovek bude musiet jednou rukou zosilnit stisk, aby tu druhu mohol presunut na stred - to bude humus. Silno by som odporucal dat to tlacidlo ku krajom (vpravo aj vlavo).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.