Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Call of Duty: Modern Warfare k GeForce RTX

nebyly už náhodou kdysi dva díly MW? :-) Ne že bych tuhle sračku sledoval, ale mám ten dojem..

edit: no jo. https://cs.wikipedia.org/wiki/Call_of_Duty:_Modern_Warfare_2

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

tři :) a teď repete, protože to už si prece nikdo nemůže pamatovat

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Já myslím že se opakují všechny úspěšnější hry stále dokola, takže bych to nekomentoval. Prostě teď vychází COD, tak ho tam dali.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jsem si chtel kdysi koupit grafiku a byl k ni taky takovej debilni bundle, tak jsem radeji nekoupil nic a usetril jsem.
U NVidie se mi libilo, kdyz davala na vyber jednu ze tri her, tam se clovek potom chytnul aspon na jednu a spis koupil. Pastovat grafiku se srackou jako ted je fakt spis k odrazeni zakazniku od koupi grafiky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pořád lepší než nic u konkurence. Já stihl předchozí akci s Control+Wolf a ta byla určitě lepší bonus. Zato konkurence bída, zřejmě osekávají maximálně náklady aby vůči Geforce zabojovali alespoň cenou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Přesně, Control je pecka s výbornou implementací RT efektů. To byl skvělý bonus. Ale zkrátka se nikdy nedá zavděčit všem. Pořád lepší než konkurence jak píšeš, ta nemá nyní nic.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vzdyt dlouho nabizeli Division 2 Gold edici, to je taky v poho hra. Da se ject solo i s kamosema v koopu, nebo pvp. Zabavy ranec...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to useless. Poslední akce Control a Young Blood bylo na Epicu a Bethesda Launcheru. Dřív byli kličce alespoň na steam…

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Na Steam byly klíče pokud vydavatel hry neměl vlastní distribuční platformu. Například Batman, nebo Tomb Raideři, ale hry od Ubisoftu i když prodávané na Steamu byly přímo na Uplay. I u toho Wofensteina, který je prodávaný i na Steamu je potřeba Beshada účet. Control je pak exkluzivně na Epicu. CoD zase u Blizzardu

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

a pri tomto Call of duty este navyse registracia u nvidie
netrpezlivo cakam na cas, ked pojdem nakupovat vino do obchodaku, a budem sa musiet registrovat aj tam

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pokud to víno bude k nákupu zdarma, tak to obchodník vyžadovat může a leckdy tak i činí. Samozřejmě že s podmínkami obdarovaný nemusí souhlasit a dárek nedostane, to je dle mě fair deal. Tohle není specifikum NV, tohle dělá i AMD, dělá to Samsung, WD. to jsou aspoň značky od kterých jsem v poslední době nějaký ten dárek navíc dostal. Vždy to znamenalo nějakou tu registraci někde.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

btw, na extrahw mas koment pri novom ryzene, ze nie je vela 6+ vlaknovych hier. aj novy call of duty je DX12 only.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Borderlands 3 na quadcorech celkem kulha :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nevím, všechny hry mam jen na steamu, Ubisoft ucet kvůli posledním dvěma AC mám, ale na ty Wolfy jsem žádný Bethesdy účet nedělal. Pravda ten Youngblood nemam..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ikdyz bych si o tuhle hru "ani kolo neoprel", tak je ten bundle od nvidie az 5x hodnotnejsi nez to, co letos vlastne jen docasne "pujcuje" ke svym produktum amd :/
V tomhle ma tedy nvidia vyrazne navrch..

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Velky prd ma NVIDIA navrch, jenom zdira ze zakazniku kuzi.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

K srackovym prodrazenym kartam prinasejic prdy v podobe RT a DLSS-AA se ted navic pribaluje prebal v podobe dalsi sracky, no uzasne, hned si jdu koupit RTX 2080 Ti za 1350€ ktera mi da 60 FPS v RT na 3 hrach ve FullHD.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná je čas napsat ježíškovi ať ti tu RTX kartu donese, pak tě možná nebude pálit 60FPS na FHD, i když za cenu 2080Ti by mohly být karty co to zvládnou 3, ale to se těžko vysvětluje někomu kdo to doma nemá a musí si hledat nějaký důvod proč to nechtít

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Já si budu muset ještě připočítat nový monitor ideálně placatou 24" s FS(pravda, minimální položka), bude stačit "až" 60Hz, protože FHD už jsem před pár lety opustil a RTX není ve vyšším rozlišení použitelný.
Určitě si tu hru pak užiju líp, než se zahnutým 3440x1440@100Hz+FS42-100. Ale chápu že hratelnost, příběh a zajímavý mechaniky ten RTX děsně nakopne a bude to rázem bájo hra.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Waffer, ty už jsi vážně nemocný co ? Proč nám zde dokola cpeš svůj trapný názor. Kup si grafiku od AMD a přestaň tady nesmyslně žvanit.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Výborne tak to bude možno aj 20 hra ktorá podporuje RTX.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nahodou MW cod jsou hodne povedene co se tyce pribehu kampane, zvlaste druhy dil veme za srdicko. Nejhorsi je treti dil po technicke strance. Advanced warfare ma take hlavu a patu, k Infinity jsem se jeste nedostal, ale mam to take v knihovne. Vsemi MW se tahnou urcite postavy z prvnich cod, takze my "pametnici" pookrejeme nad nejakou referenci na starsi dily. Graficky to neurazi. Multik je postrehova zalezitost klidne pro jednoho na pul hodku, zadna takticka radoby simulace jako ruzny squady a hell let lůzy, kde se musi domluvit na tsku bambilion lidi, aby se vubec dalo hrat a pak se hraje nekolik hodin v kuse. Tim nechci takticky strilecky schazovat, je to proste jinej zanr. Neco jako quake, ale bliz realite.
Tohle MW by melo byt jine a recykluje nazev a postavy ze 4. cod.
Na pribeh se tesim, melo by to byt pojate trochu jinak a rozebirat tema teroriste/bojovnici za svobodu vs. ochranci demokracie/okupanti + plus by hra mela nejak sofistikovane reagovat na strelbu do civilistu v neprehlednych situacich. Tak na tu mechaniku jsem zvedavej.
Graficky to vypada na poradny posun, ale v napraveni reputace rtx uz neverim, ta prijde mozna az s dalsi generaci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.