Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Canon na veletrhu drupa 2012 inspiruje a otevírá nové obchodní příležitosti

Canon_drupa_stand_2012_visualisation
Canon Europe, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, představuje na svém stánku (hala 8a, C-601) na veletrhu drupa (3. až 16. května 2012 v Düsseldorfu) nejširší škálu tiskových řešení a služeb. Jedná se o vůbec první společnou výstavu společností Canon a Océ po dokončené akvizici Océ letos v únoru. Společné portfolio se zaměřuje na osm specifických oblastí trhu a chce návštěvníkům produkty představit v širším kontextu.

Cílem stánku Canon je inspirovat zákazníky. K vidění je více než 100 případových studií a aplikací, které poskytnou rady a tipy, jak rozvíjet podnikání v oblasti tisku. Canon vedle technologií a strojů bude poskytovat také poradenství prostřednictvím programu Essential Business Builder Mentoring Program.

Nové inovativní technologie dokazují sílu kombinovaného portfolia. Mezi novinky patří tiskárna Océ ColorWave 650 Poster Printer, která je ideální pro POS trhy, velkoobjemová tiskárna Velocity, která vytiskne až 500 stránek formátu A0 za hodinu, a velkokapacitní vykladač, který zaručuje neomezenou kapacitu vrstvení a umožňuje přesné stohování do offline postprodukčních zařízení.

Společnost Canon v rámci veletrhu drupa zveřejnila svoji čtvrtou studii "Širší úhel pohledu: Jak vaši zákazníci vnímají hodnotu tisku", která zkoumá názory a postoje nákupčích tisku a očekávání poskytovatelů tiskových služeb. Zpráva přináší zajímavé a inspirativní závěry, kterými se budou zabývat semináře pro zákazníky pořádané na stánku Canon.

"Jsme nyní v bodě, kdy tisk musí potvrdit svou pozici a být nedílnou součástí komunikačního mix. Poskytovatelé tiskových služeb se musí stát důvěryhodnými poradci svým zákazníkům a ukázat jim návratnost investic do tisku. Tento nový pohled v kombinaci s naším optimismem ohledně budoucnosti tisku a novými technologiemi dává společnosti Canon výjimečné postavení, které chceme využít a pomoci tak poskytovatelům tiskových služeb nadále růst a rozvíjet se," říká David Preskett, ředitel profesionální tisku, Canon Europe. "Chceme naším zákazníkům umožnit vidět tisk v širších souvislostech, jít za hranice pouhého tisku."

Specializované zóny

Každá z osmi zón na stánku Canon přináší návštěvníkům úspěšné příběhy, řešení, poradenství a technologie:

  • Fotografické tiskové služby – přehlídka výjimečných možností produktů Canon „od zachycení snímku až po tisk“
  • Cedule a plakáty – přehlídka všech velkoformátových řešení společností Canon a Océ, které splňují nejnáročnější požadavky pro vnitřní i venkovní tisk
  • Komerční tisk – představení potenciálu napříč médii a možnost navržení vlastní kampaně samotnými návštěvníky
  • Průmyslový komerční tisk – cesty k úspěchu v transakčním a propagačním tisku a sériové výrobě knih, příruček a novin
  • Tisk uvnitř firmy – propojení kancelářského prostředí s centrálními produkčními systémy je klíčem k úspěchu
  • Rozvoj podnikání – hlavní myšlenkou programu Canon Essential Business Builder Program je pomáhat zákazníkům dosáhnout dlouhodobých cílů, nezávislí odborníci pomohou v rámci programu Essential Business Builder Mentoring Program
  • Služby a podpora – představení širokého portfolia služeb Canon v oblasti profesionálního tisku
  • Canon: Služby pro podnikové zákazníky – pomoc návštěvníkům při vytváření a realizaci podnikatelských plánu a zvýšení loajality zákazníků
Zdroje: 

Tisková zpráva [email]

Diskuse ke článku Canon na veletrhu drupa 2012 inspiruje a otevírá nové obchodní příležitosti

Žádné komentáře.