Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Canon představuje elegantní ultra-tenkou fototiskárnu SELPHY CP810

SELPHY CP810 (perex)
Novinka byla navržena pro rychlý tisk s kvalitou fotolaboratoře na cestách nebo z pohodlí domova. SELPHY CP810 nahrazuje model SELPHY CP800 a nabízí řadu různých vylepšení. Může se pochlubit štíhlejším a kompaktnějším provedením, rozšířením kreativních funkcí a intuitivnějším ovládáním.
Toto je plné znění tiskové zprávy tak, jak dorazila redakci Deep in IT.
Redakce neodpovídá za obsah, ani za případné chyby.

SELPHY CP810 je ideální pro každého, kdo hledá špičkovou tiskárnu s rychlostí tisku pod jednu minutu. Lehká a přenosná fototiskárna je také vhodnou volbou pro práci těch, kteří potřebují na cestách tisknout dokumentační fotografie nebo jiné materiály.

Fotografie je možné tisknout přímo z paměťových karet nebo z fotoaparátů a kamer s podporou PictBridge. SELPHY CP810 také umožňuje tisk z USB flash disků nebo z mobilních telefonů prostřednictvím integrovaného USB portu. Uživatelé tak mohou rychle a intuitivně tisknout bez použití počítače.

Výklopný 6,8cm (2,7“) barevný LCD displej usnadňuje prohlížení fotografií a ovládání. Tiskárna obsahuje podporu 13 jazyků, což usnadňuje její použití. Tisknout lze pouhým stisknutím tlačítka.

Vylepšená funkce Auto Image Optimizer chytře upravuje fotografie, takže výsledek je ještě lepší než originál. Funkce analyzuje scénu a upravuje například jas nebo kontrast, takže uživatelům pomáhá odstranit drobné nedostatky. Navíc je k dispozici například Efekt hladké kůže (Smooth Skin), který vyrovnává kožní vady, aby portréty byly co nejpůsobivější. Manuální nastavení jasu lze použít na doladění tisku.

Sublimační technologii na bázi barviva umožňuje tisk snímků s větší hloubkou a gradací barev. Snímky se vyrovnají výtiskům z tradičních fotolaboratoří, ovšem bez čekání. Ihned po vytištění jsou obrázky suché, odolné proti poškrábání, skvrnám a blednutí. SELPHY CP810 umožňuje rychlý tisk snímků ve formátu pohlednice (148x100 mm), L (119x89 mm) a kreditní karty (86x54 mm) na spotřební materiál Canon. SELPHY CP810 nabízí rozšířené možnosti rozvržení snímků při tisku, včetně tisku více identifikačních fotografií na jeden list papíru.

SELPHY CP810 lze vybavit i akumulátorem NB-CP2L, takže je možné na cestách tisknout prakticky kdekoli bez omezení. V případě potřeby lze tiskárnu zajistit bezpečnostním kabelem, například Kensington lock. Jako doplněk je k dispozici prachuvzdorné pouzdro, které chrání tiskárnu i spotřební materiál při práci v prašném prostředí.

Zdroje: 

Jiří Molnár

Pracoval zde pět let jako šéfredaktor serverů CDR.cz, DIIT.cz a PCPoradenstvi.cz. Aktivně se podílel na tvorbě obsahu všech tří webů, primární rolí však bylo řízení redakčního týmu a prosazování marketingové strategie. Dnes pracuje jako IT konzultant a frontend vývojář na volné noze.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Canon představuje elegantní ultra-tenkou fototiskárnu SELPHY CP810

Žádné komentáře.