Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Catalyst 11.7 preview prozrazují názvy chystaných GPU

Docela by me zajimalo jak to nakonec AMD uplete. Potrebujou totiz postupne vymenit jak architekturu CPU tak GPU za uplne jinou a ty pak zacit nejak slucovat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

tohle mě před nedávnem taky napadlo. Podle mě to prostě budou tak nějak lepit dohromady, tedy s tím co bude zrovna připraveno pro "zafusování"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ideálne by bolo keby sa s Trinity vykašľali na VLIW4 a dali tam rovno GCN. Ibaže Bulldozer ešte nie je na GCN v súčasnosti pripravený a na budúci rok by nemali čo dať do notebookov.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Předpokládám, že první GCN produkty budou DX11 a další (půl)generace DX11.1. Pro AMD by bylo zbytečný narychlo plácat Fusion s první generací GCN, která by papírově byla DX11 stejně jako Cayman. Zpočátku budou mít plné ruce práce s vytvořením desktop produktů na 28nm bulk TSMC. Aby zároveň ještě portovali GCN na 32nm SOI GF, by bylo náročné a riskantní. IMHO to půjde postupně a možná první generaci GCN do Fusion nepůjde...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

takže nějaké pokroky ve výkonu se opět konat nebudou. Nejlepší je upgradovat Catalysty tak jednou za čtvrt roku. Já mam na své HD5830 11.3 a taktéž nejsou bez chyby - v CC Kanes Wrath nejde AA - když ho zapnu tak je obrazovka po načtení hry akorát celá fialová....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

OT Hmm Devastator, nstalgicky jsem zamáčkl slzu při vzpomínce na probdělé noci u Dune II. :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.