Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Catalyst 13.1 přináší výkonnostní nárůsty s WHQL certifikací

A půjde v nich už taky v osmičkách nastavit něco jiného, než rychlost hlavního procesoru na baterku a na síť?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Odpovím si sám: Už ano.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Cele je to pekne ale:

1. Je blbosti vyzadovat pro instalaci ovladace .Net Framework 4 generace(kdyz neni navic zabalen primo v instalaci, jak by to normalna firma delala, AMD ale nedela)
-NVIDIA nevyzaduje zadny .Net Framework-u jak k instalaci tak behu svych ovladacu
2.Je blbosti presunout unifikovanou radu HD 2000, 3000 a 4000 do legacy tridy/podpory, kdyz NVIDIA dokazala podporovat do ovladace verze 306.x jeste Geforce 6 a 7(jo vim vykon porostl jen malokde ale prece kompatibilita je zaklad a nekomu kto ma skutecne hlboko do kapsy a hra na nizsich rozlisenich to staci nebo se hra s videem a o svou grafiku s TV vystupem/vstupem prijit nehodla to jiste prislo/pride vhod.)
3.Uninstaller naco? jelikoz nikdy nebyl problem s celkovou deinstalaci ovladacu AMD, vsechno si program zaridil pekne a jednoduse sam, jedine ze by doslo k navyseni poctu prasaren v instalatoru jako obycejne Google Chrome, reklamni listy, bannery na hry a pod. ptakoviny

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ad 1) To je velký nesmysl všech firem. Úplně zbožňuji, když si po čisté instalaci a aktualizaci systému do něj udělám podobným geniálním instalátorem 5 starých bezpečnostních děr. Takové instalátory by měly být vyhodnoceny systémem jako regulérní malware a zahozeny.
ad 2) souhlas
ad 3) Uninstaller nikdy neodstranil všechny INFy. Obecně ideální uninstaller neexistuje, protože instalační program do systému nevidí, resp. vidí jen svou práci, nikoli další práci systému. Někdy je systém tak rozhozený, že je dobré (zvláště u grafik) vymést všechny generic a legacy ovladače.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.