Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Catalyst 13.2 beta zrychlují Crysis 3 a snižují latence

Tak ty vecer doma vyzkousim, sem nesmirne zvedavy (a i smireny s tim ze to nejspis nepomuze) zda mi pomuzou s tim ze se mi v jedne starsi hre v jedne lokaci obcas ztrati vsechny textury prostredi - zustanou pouze na postavach, zbytek tma. Je to narocna mapa s vyskytem stovek monster na male plose, uz sem zkousel hromadu cviku a nic nezabralo. Lehoucce pomohlo (problem to pouze oddali) zruseni stinu v nastaveni hry. Toto se mi zacalo stavat pote co jsem si postavil novy pocitac a misto intelu s GTS250 mam nyni A10-5800K s 7660D. Graficky vykon cca totozny, tak uz mi zbyvaji jen pokusy s novymi ovladaci :) Nebo jeste muzu zmenit OS, z WinXPx32 sem se presunul na Win7x64 (ale ne ze by se mi do toho chtelo :D).

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Problémy! Zatím zkoušel jen u Call of Duty Black Ops II a musím říct že každou chvilku se hra sekne, nic nereaguje. Pak mě pc hlásí že ovladač zobrazování AMD přestal pracovat. Jdu z5 na předchozí ovladač.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

me Black Ops 2 jede uplne v pohode

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

zkoušel jsem 2x přeinstalovat a nepomohlo. Vrátil jsem se k 13-1 a bez problémů.. Zkusím ale ještě testnout.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Možná to bude grafikou. Mám Gigabyte HD6850 i když údajně je ovladač i na tuto grafiku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

este pred vanocama sem mel 6870 u black ops me to delalo to co tobe ale enom singlu v MP v pohode a den pred vanocama me odesla tak sem kupil 7950 a uplne v pohode

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.