Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CCleaner v poslední době dělá problémy, i uživatelům Firefoxu

Lidi používající drek jménem CCleaner si takové jednání Avastu zaslouží!

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Kritizujete takhle všechny věci, se kterými jste se nenaučili zacházet?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem se naučil zacházet s Windows, takže tyhle nedokonalé berličky nepotřebuju.
Apropos: docela často se stává, že mě volají k počítači, kde úřadoval nějaký "znalec CCleaneru" abych ten počítač opravil.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud není člověk absolutní (redakce nejspíš nepromine) *KOKOT*, pak je CCleaner užitečný pomocník, který na jednom místě integruje to, co se musí "zacházeči s Windows" učit. A jo, uznávám... Avasťácký verze ignoruju. Moje starší v5.48.xxxx PRO (2018) na W7x64 umí přesně to, co si chci ve své lenosti zjednodušit.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mandatory profile... updatnuty win z verzie 1709... action center sa neotvara... trham si vlasy...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

P.S. Avast koupil CCleaner. Takže přes něj, celkem logicky, vnucuje svůj vlastní crapware.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zaujimalo by ma, ci takto oznacuje Defender vsetky instalatory, ktore okrem sameho seba instaluju aj sprievodny softver. Typicky vacsina softverov zdarma...Trosku mam pocit, ze Microsoftu vadi, ze sa instaluje Chrome, prave v dobe, ked MS silno tlaci na Edge Chromium...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že to je jediný důvod, proč MS reagoval.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

To bychom zase Microsoftu křivdili, k CCleaneru měl (kvůli mazání souborů, které MS považoval za důležité) výhrady už před tím, než došlo k bundlu prohlížeče do instalátoru.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

Mě třeba fascinují adresáře jako C:\Documents and Settings\SQLTELEMTRY, Default.migrated apod.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

SQL Telemetry se likviduje likvidací té jejich CEIP služby, to je ještě to nejmenší ;).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V tomto případě byl můj strach to vypnout ten největší ;), aby se v serveru něco nepokazilo ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"... - a podle vlastního vyjádření bude cejchovat do té doby, dokud instalátor CCleaneru bude obsahovat jiný software než CCleaner"

A co takhle cejchovat Microsoft stomilionovou pokudou (v $) každý den, dokud nebude Windows obsahovat pouze operační systém v hotovém a funkčním stavu? A co jako ten "nový" Edge (vynucený i na Windows 7), Skype, první zkušební dávka Office 365, XBox software, One Drive, One Note a ostatní? To je jako vzduch? O tuto útočnou plochu navíc jsem nežádal a nikdo se mě neptal. Nemohl jsem to ani odmítnout a některé z těch ptákovin nejdou běžně odinstalovat (CCleaner to paradoxně umí).

Ať začne Maloměkký nejdřív sám u sebe, než začne zneužívat svůj pokrytecky defaultně vynucený "defender" k likvidaci nepohodlné konkurence. To, že je CCleaner převážně nadbytečný a problematický, je nepodstatné.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ještě takový dodatek:

"Jenže CCleaner stále ignoruje adresář, který Firefox využívá pro synchronizaci a maže jej jako nežádoucí obsah"

S tím mají problém i Windowsy 10, které nějakou dobu mazaly za určitých podmínek třeba složku "dokumenty" v rámci čištění zbyečného obsahu disku. Přidali vadnou fíčuru do Windows (opomenout, že existuje jiná fíčura "přemapovat knihovny na jiné umístění" je prostě vada, ať se MS vymlouvá jak chce) a ani se nezeptali, jestli mají po aktualizaci začít mazat a rovnou šli na věc.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Skype by ma napriklad az tak nestval, ale vsetok ten ballast v podobe Candy Crush Saga (v 3 verziach), odkazy na zakupenie Office atp. To je troska moc. Obzvlast, ked instalujes normalnu Pro verziu v prostredi mimo domenu, kde toto nemoze korigovat pomocou GPO. Vieme dobre, preco to MS robi, ale podla mojho nazoru by tam rozhodne mala byt v instalacii moznost tento balast proste neinstalovat...Resp. dat moznost si zaklikat co chces a co nechces - aspon pri verzii Pro...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pokud tam ten bordel nechcete, používejte LTSC verzi. Navíc se dá pomocí skriptů upravit ISO přesně tak jak potřebujete.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

K tejto "verzii" má prístup každý? Nemyslím si, že domrvenie (ne)výberu pri inštalácii je riešenie LTSC. Prečo by W10 nemohol mať na výber čo chcem inštalovať ako pri W9x? Prečo tam mať hoci kalulačku ak ju nechcem, ten Saga niečo, mapy, Cortanu, Fotoaparat, TV, Groove, Skype, Office HUB, Pošta, Camera, Zune, Photos, sound recorder, Xbox, 3D builder, Phone, OneNote, BingNiečo, People a Solitaire... keď používam 3rd party app?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Co si myslis je uplne irelevantni. Ten vyber neni a microsoft ho nehodla dodelat. Takze normalni clovek si na ebay nebo aukru poridi serial k LTSC a aktivacni servery microsoftu mu ho s radosti aktivuji.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Každý kdo se zajímá. A její aktivace není o nic ilegálnější, než si dnes aktivovat standardní W10 kódem z W7-8.1 ...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

> CCleaner stále ignoruje adresář, který Firefox využívá pro synchronizaci a maže jej jako nežádoucí obsah

> |*.sqlite-shm;*.sqlite-wal

Drobna technicka: tohle neni adresar, to jsou soubory, ktere navic nejsou produktem Firefoxu jako takoveho (jsou to interni pomocne soubory SQLite databaze).

Jestli CCleaner funguje na principu "tyhle soubory nejsou dulezite, muzu je smazat, zbytek necham" tak to bych jeste bral, ale podle tehle "chybicky" mi prijde ze funguje na principu "tyhle soubory jsou dulezite, zbytek smazu" coz je brutalne debilni.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U ccleaneru se dlouhodobě ukazuje jako velká chyba, ho aktualizovat.
Ona je slepá, uživatelem nekontrolovaná a jentak bez věcného důvodu prováděná aktualizace chyba vždycky. Ale jsou dva programy, u kterých opravdu vadí a působí to potíže, když jim v aktualizacích nezabráníte. Ccleaner a windows. Přitom to oba jsou šmejdi, kteří mají automatické aktualizace přednastavené. U ccleaneru ale stačí podívat se do nastavení a vypnout, ve win 10 je to horší, musíte si většinou najít další nástroje, nebo se složitě vrtat v systému.
Takže ano, ccleaner není úplně korektní, ale kam se to hrabe na chování MS a W10. Oba programy instalují adware, oba mají chybové aktualizace, ale v ccleaneru s tím nebudete mít žádné potíže, když budete při jeho instalaci dávat aspoň trochu pozor, chování W10 je opravdu o moc horší.
U ccleaneru dlouhodobě používám ke své plné spokojenosti několik let starou portable verzi, u w10 o spokojenosti mluvit nejde, ale bugy v. 1909 jsou celkem známé, na mých počítačích ošetřené a doufám, že mi bude sloužit aspoň tak dlouho, jako ccleaner.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

A furt to budou lidi stahovat.... Kdy už se konečně naučí, že nějaké "cleanery" do PC nepatří....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V podstatě souhlasím. Jen pro kontrolu, čím by se mělo správně v PC uklízet?

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Vo Win je Čistenie disku.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Co chces upratovat? Fotky, Dokumenty, ... na to je nastroj medzi klavesnicou a stolickou .... a ostatny ktory kliknu na vsetko co na nich blikne z prehliadaca, alebo sa o tom docitaju v nejakom "odbornom" clanku, tak si zasluzia mat pocitac v takom stave do akeho ho dostanu (a to neplati len pre windows), za normlaneho pouzivania nie je v pocitaci co upratovat pouzivatelom ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

To myslíš vážně? Windows jsou bezúdržbový systém, na který se po celou dobu životnosti nemusí šáhnout? Tak to opravdu netuším, jakou vesmírnou verzi používáš. Fotky, dokumenty, ... to někdy zpomalilo systém? O tom jsem nikdy neslyšel. Zato jsem slyšel o bobtnání systému a jeho rozpínání se na disku. Takže k instalaci ccCleaneru lidi důvod mají. Je potřeba uklízet právě to, co tento program smazat umí. A fotky s dokumenty to určitě nejsou. Jen jsem se ptal na tu jedinou bezpečnou správnou alternativu, o které fakt nevím.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Co chci uklizet ? Treba ten bordel co windows vytvari na disku, zbytecne mi tim zaplnuji a opotrebovavaji ssd. Napriklad v C:\Users\PPK\AppData\Local\CrashDumps\ se mi mnozi minidumpy padajicich systemovych aplikaci (taskmanager 6x od 14 cervence). V C:\Users\PPK\AppData\Local\Temp\ je bordel vseho moznyho co si windows (a nejen windows) "docasne" odlozili... bohuzel v provedeni microsoftu temporary (docasny) znamena, dokud to uzivatel rucne nesmaze.
A tohle jsou veci, co jsou aspon videt. Bordel co se mnozi dlouhodobe v registru a ve slozkach samotnych windows uz tak dobre videt neni a rucne se cisti velice spatne.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Hugo, PPK - takto, bavime sa o aktualnej situacii? Moj pracovny pocitac i5-4590, 16GB RAM, OCZ ARC100 480GB, Windows 10 na nom bez nejakeho manualneho reinstalu funguje zhruba 4 roky aktualne 1909, z windows 7 som nepresiel hned, ako boli nanucovane, ale neskor dobrovolne.
adresar Windows ma velkost : 25 GB
Program files + files x86 spolu cca : 30 GB
ProgramData : 8 GB
v crashdump mam 2x dmp thunderbirdu z 15.9.2019, nic viac, ak ti nieco pada 6x do mesiaca treba s tym nieco spravit -> predpokladam vadu HW....
ten profilovy temp ma zhruba 8 GB
asi mam zazracnu staru hrcu ale nic mi tu extra nebobtna a nespomaluje sa
mam vypnuty swap obcas ho zapnem ked potrebujem zapnut nejake virtualky,
ale momentalne windows scheduler ukazuju obsadenych 6,7GB z 15,7GB a bezi mi tu len vivaldi 100+ tabov, opera ako taky jednoduchy youtube player, far manager, thunderbird, terminal klient a team viewer , niekde si tam este supe nohami eset smart security, libreoffice quickstart ...
Systemovu udrzbu akymkolvek nastrojom som nikdy nerobil (asi preto, ze nekupujem 32GB SSD ako Jezek), alebo to nepocitujem pretoze na ploche nemam 200GB v dokumentoch, obrazkoch a inom bordeli .... Pocitovo ten system funguje a reaguje stale rovnako.
Je mozne, ze ked niekto zostal na klasickom HDD, alebo 1 az 2 GB RAM samozrejme moze pocitit spomalanie ale tam mu ziadny zazracny "cistic" nepomoze, bohuzial doba sa v spotrebe HW prostriedkov posuva ... Dovolim si tvrdit, ze na iMac-u bez SSD s prichodom 10.15ky to bol dost iny zazitok so spomalenim (horsi ako win7 -> win10) a hovorim za vzorku zhruba 300 roznych systemov....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Na trech ruznych pocitacich ktere jsou 100 % stabilni. Jeden s Win 10 1909 v crashdumpech opakovane RuntimeBroker.exe. Spravovany zamestnavatelem. Druhy s Win 10 1903 v crashdumpech opakovane SettingSyncHost.exe. Spravnovany zamestnavatelem. Posledni je muj pocitac s Win 1809 kde pada opakovane ten taskmanager. Mam overeno na jinem hardware, ze v tyhle verzi windows taskmanager pada naprosto bezne. Respektive z pohledu uzivatele je to "on zmizel", protoze aktualni trend microsoftu je ze aplikace zmizi, WerFault.exe vygeneruje minidump a uzivateli se nic nerekne.
Windows slozka na win 10 1909 ma necely dva mesice po instalaci 21.8 GB. 1903 na ktery se aktualizovalo v prosinci z 1703 maj 37 GB. A 1809 mesic po instalaci 24.8 GB. Ja tam to bobtnani jasne vidim...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V zivote by som nespojil "100% stabilni% a padajuce aplikacie. To nie je normalne a prave to svedci o opaku, ci uz HW vade, alebo je to SW rozbite, softom, ovladacom, pouzivatelom ...
Nemam v plane ta presvedcovat, kazdy mame svoj nazor, ak si spokojny s tym ako to je pouzivaj to tak kludne dalej, mne je to jedno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vis on ten minidump jde otevrit a clovek se dozvi proc to spadlo. Kdyz ti ten samy program opakovane pada na stack overflow, tak to fakt neni chyba hw. Kdyz se to projevuje u stejne verze software na ruznych hw konfiguracich, tak to fakt neni chyba hw.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pretecenie zasobnika v konkretnej aplikacii moze byt sposobene aj externym vstupom, takze ides dobrym smerom, ale musis pokracovat. Task manager si nacita/dostane neosetreny vstup dat z mnohych dovodov a kedze to v microsofte neosetrili, predsa je to len "hlupy" zobrazovac zdrojov tak spadne, musis patrat odkial to prislo a preco. Mas pravdu minidump si moze otvorit kazdy.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Prislo to od programatoru z microsoftu, kteri tam maji chybu. Bohuzel aplikace typu taskmanager nedostavaji updaty v ramci windows update. Takze ten padajici ve win 10 1809 stale pada (coz je dost blby, kdyz je to LTS s 5+5 letou podporou). Na ruznem hw. V 1903 uz je opraveny.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

CrashDumps i %temp% (i %windir%\temp) se dá přece smazat ručně, nebo si na to dokonce udělat naplánovanou úlohu... na to tunítko nepotřebuješ.

A registry? Proč zasahovat do databáze registru? Z těchto neumětelských zásahů pak vznikají problémy, typicky AMD ovladače jde ccleanerem takto rozstřelit moc pěkným způsobem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja nerikal ze potrebuju tunitko. Ja reagoval na to, ze je potreba windows cistit. Treba ted ty microsofti sracce hrablo a za posledni hodinu to vygenerovalo do tempu 1.33 GB dat. Krome dalsiho bordelu tam postupne vytvari adreare o velikosti 184 MB, z kazdeho pusti microsoftem podepsanou aplikaci BackgroundDownload.exe, ktera navaze nejakou komunikaci a ukonci se. Uzivateli to nerekne co to dela a proc to dela... Az z google sem se dozvedel, ze je to od visual studia a zrejme na pozadi stahuje aktualizaci. Jeste lepsi je, ze kdyz sem pustil visual studio a odklikal aktualizaci rucne tak to stejny bordel do tempu negenerovalo a zadna z tech binarek co to tam nahazelo predtim se nepouzila.
Podobne se obcas mnozi v tempu dism.exe s prislusenstvim. Zase to neco dela a uzivatel nevi co. V obou pripadech to zbytecne ojebava ssd, tim ze si to ze slozky kde je ta vec nainstalovana kopiruje veci do tempu odkud se to spousti... A v obou pripadech si to po sobe neuklizi a uklidit musi uzivatel. Je uplne jedno jestli rucne nebo pomoci nejake utility.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo toto zvykne robit "rozbity updateovac" office click and run ....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jasne. Upratovac zmenil kod microsoftich aplikaci, aby vyvaveli hovadiny :o) Pan je odbornik, to se pozna. Hlavne zadny upratovac pouzit nebyl. To je mesic stara instalace windows, kde veskery uklizeni spocivalo v jednom pusteni microsoftiho vycisteni disku (po instalaci a updatech windows tam bylo cca 6 GB, ktery to uklidilo) a rucniho smazani toho tempu.
Ten dism.exe ma po instalaci windows nastaveny scheduled task, kdy se ma poustet s parametrama pro vycisteni disku. Podle popisu jen kdyz je nedostatek mista na disku. Realne se pusti i nekolikrat tydne, kdyz k tomu neni duvod a realne bordel generuje. Tahle vec je lehce reprodukovatelna na ciste instalaci windows 10.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nebud jesitny, napisal som update-ovac o ziadne upratanie, cistenie nejde ale o aktualizaciu....

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Porad je to rozbity microsofti software, ktery generuje ve windows bordel co se po nem musi uklizet. Tim se vracim na zacatek, kdy stale trvam na tom ze se ve windows uklizet musi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Overitelny priklad bordelu, ktery windows 10 vytvareji. Task Scheduler->Task Scheduler Library->Microsoft->Windows obsahuje task nazvany DiskCleanup. Popis tohoto tasku je "Maintenance task used by the system to launch a silent auto disk cleanup when running low on free disk space.". Na tomto pocitaci z ktereho pisu je jeden disk na kterem je pres 400 GB volneho mista. Naposled byl tento task pusten 06.08.2020 11:08:17. V tempu po sobe nechal slozku 4F14AC4E-0EDB-4F9F-BABF-8A2F9E89BA20 v ktere je DismHost.exe, 25 systemovych knihoven a slozka en-US s 24 soubory *.dll.mui. Vsechny soubory byli zkopirovany z instalace windows a i ted 2 hodiny po skonceni tam jsou a 100% odpovidaji puvodnim souborum v C:\Windows...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A prave ty sa snazis cistenim opravit to co je rozbite, miesto hladania toho preco je to rozbite a opravit problem na zaciatku. Pozrel som nahodnych 15 kompov a folder CrashDumps obsahoval iba jeden s jednou udalostou a to su pouzivatelia ktory ich pouzivaju od 1 mesiac az 3 roky notebooky/desktopy. Koncim, nechces hladat pricinu, chces riesit iba dosledok, tak si ho ries, je mi to jedno.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ja se nesnazim cistenim nic opravovat. Nemuzu opravit neco co dodal microsoft rozbity a nedodava k tomu zdrojove kody. Pricina je znama. Kvalita software od microsoftu nikdy nebyla zadny zazrak a dlouhodobe klesa. Testovani je mizerny a podle toho to vypada. Ja chapu, ze tam u vas v severnich Uhrach ste zvykli ze vam nekdo kali na hlavu. Ale nechapu vasi potrebu to obhajovat a tvrdit, ze je to vlastne v poradku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mas pravdu u nas v rakusko-uhorskych severnych uhrach to funguje, takze nikto tu nemusi na nikoho srat, pretoze nekupujeme tie najlacnejsie smejdy, kde ani ten posrany windows nechce fungovat...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Jasne. U vas v tatrach na salasi mate zazracny hardware, ktery opravuje chyby v programech a ty tak nepadaji. Skoda, ze ste se o nej nepodelili se svetem. Usetrili by ste nam programatorum spoustu casu straveneho debugovanim :o) Priste zustan u paseni ovci a neplet se do diskuze o vecech, kterym vubec nerozumis.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

poprosim jeden konkretny pripad kedy ccleaner "vyriesil situaciu"
zdroje, linky, dokazy, testy

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

To je ako z náboženstvom, nepremýšlaj, ver !

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Napadá mne jediná situace, kterou umožní vyřešit správně nastavený CCleaner během pár sekund, a to je přeplněný systémový disk. Samozřejmě jsem mohl jako podpora uživatelů na místě trávit desítky minut s Total Commanderem, ale přenosný CC, který jsem si pečlivě nastavil tak, aby nemazal historii prohlížečů, nýbrž promazával logy, memdumpy, tempy a prefetche (a ve Windows XP dosáhl dokonce i na promázávání záloh po hotfixech), poskytl okamžitou úlevu. A to je asi tak první a poslední, k čemu se hodí: rychlý datový průjem (opak Rimmerovy masivní datové zácpy).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Těmto programům prostě ujel vlak, na kadenci aktualizací, změn, změn změn, hotfixů a bordelu v OS nemají šanci reagovat už z toho důvodu, že se v tom ani Microsoft nevyzná. A čistit si recentní Windowsy něčím, jak píše výše Karel Míše, co je 6 let staré, tak tomu říkám mít koule... Shodou okolností jsem nedávno odinstalovával bloatware CCCcleanerem počínaje přes všechny cache disků a další čističe čističů z jednoho "hodně zrychleného" a "hodně vyčištěného" a "hodně defragmentovaného" kancl PC s Win7... protože už byl moc pomalej ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nějak bych počítal s tím, že lidi co zde píšou do diskuse budou umět posoudit, co je a co není použitelné. Máte samozřejmě pravdu, že ccleaner nestíhá změny a není dobrej nápad, používat ho k automatickému čištění složek, registrů, cookie, není ani důvod, aby trvale běžel na pozadí a zpomaloval systém. Ale nic z toho jen trochu znalejší user přece neudělá, tak to snad nemusíme - zde - zdůrazňovat.
Na druhé straně, kde jinde uvidím tak pěkně pohromadě třeba nově instalované programy rovnou i s přehledem plánovače úloh, služeb i programů při startu? I doplňky prohlížečů se dají přehledněji kontrolovat zde, než v prohlížeči.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslím si. Naopak tyto programy mají jistou šanci (pokud je nedělají *KOKOTI*) shromáždit ta různě rozesetá nastavení na jedno místo. Super věc, pokud se toho nechytí mamonářské kolosy jako je Avast.
A vzhledem k tomu že *vím* :) ...že to tu čtou a případně reportují lidi od nich, tak to neberte jako nějaký osobní útok chlapci - *měl* jsem vás rád. ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vy vite, jak mam dobrou pamet, kdyz tu napravuji vase glorifikace procesru, ktere nesahaly Pentiu 4 ani po kotniky a stejne tak si dobre pamatuji, ze Ccleaner byl vzdycky sracka.

Ikdyz NE Microsofte, NE, muj vlastni programek vytvoreny v AutoIt neni potencionalne nezadouci program, ale je pro me naopak velice zadouci a to az tak, ze jsem blokovani potencionalne nezadoucich aplikaci a SmartScreen Defender proste vypnul a mas to!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Existuje taková poučka:
mít v PC více antivirů je jako dát si barák hlídat několika bezpečnostníma agenturama a ani jedné neříct o těch ostatních.

Platí to obecně nejen pro antiviry, ale i pro různé čističe a další podobné zhůvěřilosti. Prostě se to jednoho dne pomlátí a pak platí, že silnější pes m**á.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ne.
Ne pokud jsi skutečným PÁNEM svého PC, Wifte.
Pokud ano, nestane se ti to.
Pokud se ti to stává, nejsi skutečným PÁNEM svého PC Wifte.
;))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já JSEM pánem svého PC. Já tam žádný antivir nemám.

PS: Prosím rozumbrady, aby si kecy o tom, že nevím, kdo ovládá mé PC skrze nezjištěný malware, nechali od cesty. Fakt vím, co se v mém PC děje a nepotřebuju k tomu žádný antimalware.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja som CC prestal pouzivat velmi davno, prave vtedy, ked som zistil, ze vycistil aj to co nebolo treba. Radsej som sa naucil co a kde mazat a hlavne uz neninstalujem kadejake hluposti (nastastie vymysleli portable verzie). Dnes kazdy program co ma automaticku kontrolu aktualizacii stiahne novu verziu do svojho adresara v programdata, tam je to sranda prechadzat (vmware toho miesta spapkaaaa a nikdy nic nevymaze).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak, obcasne problemy s CCcleanerom boli uz davno, obcasne vymazanie systemovych suborov alebo dolezitych poloziek v registroch. Ja som ho pouzil raz, mozno 10-12 rokov dozadu, ale potom uz radsej nie...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A bude tohle uplatňovat MS i na sebe kdy taky s instalací Windows se mi instaluje spoustu nežádoucího software a špehovacích funkcí.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.