Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CeBIT 2006: Serverová řešení SuperMicro

Desky supermicro jsou jako exkluzivní štětka. Člověk se může pokochat pohledem, ale nemá na ně. Když dostane šanci se k nějaké dostat, mají už nejlepší léta za sebou a nikdo o ně nestojí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tos vymyslel sám? Jestli jo, tak o to větší škoda, že tu píšeš jen do diskuzí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je fakt nesmysl, desky Supermicro stoji v koncove cene uz od nejakych 3500 Kc bez DPH, podle modelu. Nejaky zasadni rozdil oprti spickovym deskam pro koncovy trh tu nevidim.... Samozrejme nelze je cenove srovnavat se srackami typu chaintech, Asrock nebo ECS (a dalsimi), ale s high-end produkty kvalitnich vyrobcu desek, jako treba Abit. To je pak cenove srovnatelne.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Dost dobře nechápu předchozí komentáře. To má být jako k článku? Nebo váš povzdech? Máme asi 40 supermicro serverů a u ani jednoho se ještě nic nepokazilo, je to špička, coč o mašinách např AOpen, Asus atd. rozhodně říct nelze... Takže skvělé slyšet, že se firmě daří.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vsimli jste si ze Motherboard X7DB8 ma LPT, nevi nekdo proc? Ze by se mohl server vyuzit jako print server? ale posilat sidi do servrovny pro vytisknutou stranku se mi jevi jako blbost.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

czbacil: treba kvuli starym HW klicum...ne vsechny jsou USB a nebo SW

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.