Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ceny pamětí v roce 2015 klesat nebudou

Ach jo.
Neni to kartelove jednani?
Kolik tech vyrobcu vlastne prezilo ... 2 nebo 3?

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Tak když výrobci hadrů dokážou ještě dnes prodávat některé disky dráž, než před povodní v roce 2011, a funguje to naprosto skvěle, proč by se měli výrobci pamětí vzrušovat a zbytečně okrádat o zisky, když už se jim jednou povedlo ty ceny tak pošponovat (a ať mi nevykládají, že to zpoloviny dotovali a teď jsou s bídou na svém a zotavují se. Co je nutilo prodávat to tak moc pod cenou, to není věc, co by se za čtrnáct dní ležení na skladě zkazila nebo byla k ničemu, osm let je v PC standard 4–8 GB paměti DDR3.) Taky bývaly časy, kdy se dala výkonem skoro highendová grafika pořídit za sedm tisíc. Kde je jim konec.¨
Akorát že se pak někdo diví, že PC stagnují, když člověk za stejné peníze koupí polovinu RAM jako před dvěma lety, stejný disk jako před třemi roky, a za stejné peníze pořídí procesor s o 10 % vyšším výkonem. Takový upgrade je pak vysloveně radostná událost. :D
No jo, do jisté míry je to česká specialita ("prorůstová" opatření ČNB)

+1
+18
-1
Je komentář přínosný?

Je to bida. Cekam na rozumne ceny, abych poupgradoval co je doma. Takhle at si trhnou, nezbytne nutne to pro me neni a kdyz holt nechteji vydelavat... jejich problem. Ale uznavam, ze ziji spise z novych masin nez z upgradu.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Každý upgrade a nová hračka je super. Sice ten výkon neroste jak dřív (v podstatě neroste vůbec), ale když to dýchá novotou a čistotou tak je to krásné.

Po roce v málo vysávaném pokoji je to jiný pohled... :)))

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

... teda kupovat novy pocitac protoze jsi liny ze stareho utrit prach to je vazne vrchol konzumu ... neco jako kupovat nove auto protoze v tom starem dosel benzin.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.