Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ceny pamětí jdou nahoru, o 10 % za 2 týdny

- % uvedena v clanku jsou sice pekne, ale mimo CZ realitu :-)
- mnou sledovana 2*4 GB DDR3 zdrazila behem jedineho tydne bezmala o 23% !!!

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Že vy sledujete "Corsair Vengeance Low Profile Black 8GB (2x4GB) DDR3 1600"? :) Pokud to nejsou ony, tak ale i ty zdražily o bezmála 23%.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

- bohuzel jsem sledoval uplne obycejne nejlevnejsi DDR3 na tsbohemia:-), zadne speciality :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve článku uvádíme průměrné smluvní ceny. U konkrétních modelů se samozřejmě v závislosti na skladových zásobách může cena růst rychleji nebo pomaleji.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Na co samozrejme zareagovali analytici dodavatelov a e-shopov v style "aha uz sa zdrazuje aj u vyrobcov, prihodime tam dalsich 12% pre nas, to sa strati".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Posledních pár čtvrtletí je oblast IT obrácená naruby.

Kdysi stály PC 50-70.000 a po roce měly poloviční hodnotu. Dnes si člověk do PC dokupuje nové komponenty a ještě na tom vydělává.

Před rokem a půl jsem si místo dvou 1TB disků koupil dva 2TB, po měsíci nastaly záplavy a já ty dva 1TB disky prodal dráž než za kolik koupil ty 2TB. Zárověň jsem se zbavil i mého 500GB disku skoro za pořizovací cenu. Potom jsem koupil do PC novou desku s DDR3 paměťmi a když rozprodal po částech tu starší s DDR2, tak za ni dostal ještě víc, než co mě stála nová. No a před dvěma měsíci jsem koupil 4GB DDR3 a teď to vypadá, že se za tu stejnou cenu zbavím starších 2GB DDR3 pamětí, které mi ještě ležely v šuplíku.... Kam ten svět spěje?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

do kravske (_._)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.