Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CES 2006: 30palcové LCD a QuadSLI systém od Dellu pod drobnohledem

Za par let (az spadne cena a zaroven budu bohatej a budu mit doma mensi mobilni atomovou elektrarnu.... a verim, ze to vsechno nastane), tak si to mozna koupim:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Za par let, az cena spadne dolu, a vykon jedne, v te dobe nove, graficke karty bude dvojnasobny, nez celeho tohoto komba, tak si urcite nebudes chtit koupit zastaralou, mohutnou a hlucnou kancelarskou sestavu... ;-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To: Zeli 
Jo ale zapomněl jsi že vedle té atom. elektrárny. Budeš potřebovat velkou nádrž s tekutým dusíkem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno dyz se to veme kolem a kolem tak 1KW by mi v zime moh pekne vytapet mistnost... staci vypnout plynovy topeni a mit zaply pocitac.. Taky nejake reseni se zapojenim vodnika do okruhu ustredniho topeni by nemuselo byt uplne od veci... Nektere instituce by se mohly zbavit nakladu na topeni uplne :0)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je opravdu povedeny DELO ma to eleganci,vykon i kvalitu a je dosti videt ze ten produkt svedci o schopnostech firmy samotne!Sem osobne zvedav ci Dell podobny produkt udela i na platforme podporujici AMD procesor ktery coskoro prejde na novy stavebny kamen menem M2:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

::: Waffer > Fakt myslíš, jo? Škoda že když mi ta stejná firma dodá tři úplně stejný kancelářský počítače (takový obyčejný tuctovky), tak postupně všem třem nejdříve v rozsahu dvou měsíců shoří ventilátory na procesorech, pak všem třem do 4 měsíců vystřílí kondezátory na motherboardu a teď začíná třetí série problémů, zatím ani nevím proč se zničehonic ty mašiny začínají restartovat. Že by zase ty kondíky?

Ale jak jsi napsal: "ten produkt svedci o schopnostech firmy samotne!" :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tu sestavu zvládne postavit i jednotlivec. Od fy čekám daleko víc. Jen mít prachy... ;-p

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.