Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k CES 2011: OCZ ukazuje SSD Vertex 3 Pro, Vertex 3 EX a PCI Express Z-Drive R3

Kurňa , proč jsou ty SSD do PCI expres takové drahé . Vyndat tak normalní SSD z 2,5" pouzdra, naletovat to na PCB ,prodat to za stejnou cenu jak SSD v pouzdru, hned si to koupím.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Asi to holt není určené do segmentu "úplně běžných smrtelníků" :), tak si můžou dovolit ty ceny, navíc (ale to jen tak hádám) tam třeba budou používat SLC čipy, kapacity asi taky budou větší než ty běžně dostupné, navíc určitě i rozšířená záruka asi vychytanější řadič, kvůli rychlosti...?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Beru zpět, kouknul jsem jenom na popisek na titulní stránce a rovnou kliknul do diskuze :) Sypu si popel na hlavu, holt už je čas jít spát :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vetsinou na OCZ Revo drive jsou pouzity klasicky SSD + Raid radic, proto tak vysoky rychlosti. tudiz je cena dvoj/ctyr nasobna

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neobjevily se nahodou nejake informace o ssd intel 3gen?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

uz vertex 2 (a dalsie ssd zalozene na SF-1500 s 285mb citanie/275mb zapis) je sila oproti klasickym diskom, chcel by som vediet ci je este mozne realne postrehnut 2x navyseny vykon ... ked uz pri pouzivani windows mam pri corsair F60 (ma rovnaky cip ako vertex 2) programy okamzite naloadovane po kliknuti na ikonu. Mozno to bude vidno pri hrach ktore uz akosi nehrajem :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

ja jen doufam, ze se jim ty vertexi uz konecne povedli. vertex 2 byla nespolehliva tragedie.

2castelio: cokoliv s vysokym IOPs je lepsi jak cokoliv rychlejsi. obycejnej SSD je dostacujici pro vetsinu lidi, jen je tu spousta magoru co musi mit to "nejlepsi" aniz by vedeli proc a dovedli rozeznat rozdil.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.