Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Chybička se do Prescottů vloudila

Zatuhnutí by ještě tak moc nevadilo, pokud by se to ještě kdy rozběhlo.. Ale pamatuji si ještě na nejmenovanou součástku PC a nejmenovaný software, co při scanování zničilo monitor.. Nic horšího snad nemůže ani být... :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja nechapem nad cim sa tak vzrusujete. Kazdy chip ma svoje chyby rozdiel je len v tom, ci su publikovane. P4 obsahuje 94 doteraz znamych errata a vacsina z nich je v beznom zivote nereprodukovatelna. Taktiez mnohe su opravovane formou Microcode Update, ktore su potom zakomponovavane do BIOSov.Keby ste mali o kazdej chybe pisat clanok, tak mozete zalozit novu stranku a kazdy mesiac stahovat veskere Specification Updates.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 Petr
Hardware, ktery jde znicit softwarove, si nic jineho nezaslouzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mumak: Nijak se nevzrušuji a je mi jasné co říkáš. Ano, to je pravda, všechno má nějakou chybu, nic nikdy nebude bez chyb, ať už z PC světa či cokoliv jiného. Rozdíl je pouze v tom, jaká chyba to je. Pokud chybný software ve spojení s chybným hardwarem společně poškodí jinou součást(ku), už je to o něčem jiného a na publikování. Ale pokud bude mít Intel nějak chybu, která třeba má za následek zamrznutí na 0,00000000012ms, je to o ničem a opravdu to nestojí za zmínku, jak píšeš.
Tak jako tak, vždy mě baví pozorovat, jak se firma co vyrobila onen chybný produkt k chybě postaví. Někdo na to reaguje, někdo ne (viz MSIE 6 a 149 chyb od minulého roku, tuším). Někdo opravu vydá, někdo za to chce zaplatit.

Mimochodem, ohledně chyb a MS.. Četl jste někdo EULU? Pozorně jsem to prostudoval a zaujalo mě to docela dost :))) MS Windows je dodáván tak jak je, včetně případných chyb.... Výrobce neručí za jakoukoliv funkci či škody způsobené používáním... Hezký a my se potom při výzkytu chyby we woknech rozčilujeme, ačkoliv podle toho nemáme proč :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja len tolko, ze tieto chyby nestoja za to, aby boli o nich vydavane clanky, lebo kazdy mesiac pribudne do Spec. Update niekolko dalsich. Niekedy sa sice az cudujem, ze niektore, co vyzeraju dost podstatne su deklarovane ako "NoFix".Ak uz teda publikovat chyby, tak napr. taketo: http://www.xbitlabs.com/news/chipsets/display/20040625091231.html
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A je vlastne dobra vule Microsoftu, ze alespon z casu na cas se uraci vydat patch :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mumak: Jasne, ale zrovna tahle asi za zmínku stojí.

OLE: No, moc dobré vůle teda nemají.. :) Asi jim nefungují servery a uploady na ně :))) Nebo my jsme leví a neumíme ty záplaty stahovat

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.